- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi cimcimenaz
kızlar burdan bugun ne yaptık paylaşalım bir de yemek tarifi verelim kasım anneleri de yapmışlar böylece arkadaşların da canı cekmemiş olur 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burdan bugun ne yaptık paylaşalım bir de yemek tarifi verelim kasım anneleri de yapmışlar böylece arkadaşların da canı cekmemiş olur![]()
Canım topiğin hayırlı olsun ama ben alındım... şimdi burda yazılınca kimsenin canı çekmicekmi..diğer topikte bi tarif vardim dieBunun
üstüne açılmasına biraz alındım
canım benm yok bu başlığın senle ilgisi yok tatlım...öle anlaşıldı ise özr dilerimm....ben önceden kasım annelerinde görnce hoşuma gtmişti..ondan açalım dedim bide yeni tarfler öğrenelim birbirimizin sayesnde diyesen hamarat bi gelinsin beklyrm tariflerini tatlım benim
![]()
landsarc tatlım ilk defa duydum ben bu tarifi ilk seferde deneyecegim![]()
tatlım bu benim tarifim zaten,biryerden almadım..ben makarna soslarına bayılırım..yaratıcı olmayı da severim..
öyle kuru kuru makarna yiyemem genelde![]()
canım benm yok bu başlığın senle ilgisi yok tatlım...öle anlaşıldı ise özr dilerimm....ben önceden kasım annelerinde görnce hoşuma gtmişti..ondan açalım dedim bide yeni tarfler öğrenelim birbirimizin sayesnde diyesen hamarat bi gelinsin beklyrm tariflerini tatlım benim
![]()
eveet Esracım,fikir anası bendim saolsun cimcime açtı konuyu böylelikle istediğimiz oburluğu yapabiliriz
bende senden çok güzel öğreneceğimiz tarifler bekliyorum..
sabah sabah bir tarif de benden olsun...
dün akşamki mönüden..
[B]Mantar soslu penne makarna
1 pk.penne makarna..(Barilla tavsiye ederim,diğerleri devasa büyüyor)
1 pk.(400 gr.) mantar
2 ad.sivri biber(isteğe göre acı,tatlı)
1 ad.soğan
2 diş sarımsak
1 pk.domates püresi (domates salçası da olur tabiki)
1 ç.k biber salçası
isteğe göre baharatlar(kekik,karabiber,pul biber)
tuz
ilk deneyen benim galiba
tatlım süper gerçekten çok farklı bir tadı oldu dün yazacaktım eşim şehir dışından geldi girmedim nete
gerçekten süperdi izinli olunca bende birkaç tarif yazıcam inş.
![]()