2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

bizimde 19+3 te 20.hafta kontrolümüz vardi.Ma$allah bebegim iyiydi.. doktor herseyine ölcüp, bakti gelisimi haftasina göre normal dedibu arada PRENSESiMiZ %99 la kesinle$tiMini$imiz 22 cm. ve
250 gr.olmusba$ a$agi yatiyodu e$$ek sipasi buda benim mesaneme bastirmasina ve hafiften rahatsizliga sebep oluyo:)) ama o iyi olsunda annesi herseye dayanir

kızlar 19+4 te gittiğimde doktora benim sıpa 338 gr olmuştu maaşallah sübhanallah. Haftasına göre ilerde gidiyordu bir 4-5 gün. obez bir oğlum olacak anlaşılan anası ve babası gibi :)))) boyunu ölçmedi doktor

dreamer cnm maşallah bebişine ya..bizde analı babalı iriyik yani iri değil ama 168 benim boyum geniş omuzlu babası 180 den fazla.. oda geniş omuzlu falan.. artık buda dedi doktoru iri olcak die aman 3.500 den fazla olmasında doğunca irileşsin ihihi

benimki de 17+4 de 265 gr dı maşallah kızçem büyüyor hep yüzde 90 kıs diyorlar bakalım umarım değişmez

bayramdan önce gittiğimizde
18+0 da oğlum 1 hafta önde çıktı yine 19+0 yani..
boyu 21 cm kilosu da 271 gr. idi..
doktor da iri bir bebek dedi ama bence henüz
çok erken bunları söylemek için..
sağlıklı olsun kilosu önemli değil..

Esracım potansiyel yüksek seninkinde de desene :)) Benimkininde kafa kocaman hep önden gidiyor :) Arkadaşlar kafası iri olan uzun boylu olur ilerde diyorlar.dayılar çok uzun bizimde bakalım...Sağlıkla gelsinlerde iştahlı olsunlar ay yemeyen çocuk çok zor :)))

bizde bugün doktora gittik 21+5 günlüğüz kilomuzda 492 gram olmuş.

bizde bugün doktora gittik 21+5 günlüğüz kilomuzda 492 gram olmuş.

nerdeyse yarım kilo
maşallaah oğluşuna,ne kadar çabuk büyüyorlar dimi..
okkalı tekmelere az kalmış ozaman

Son düzenleme:
nerdeyse yarım kilo
maşallaah oğluşuna,ne kadar çabuk büyüyorlar dimi..
okkalı tekmelere az kalmış ozaman

evet cnm artık çabuk büyüyolar
okkalı tekmelere başladık biz 2 gündür.baya bi şiddetli.bundan sonrasıda nasıl olur tahmin bile edemiyorum

20 haftalığız bugün doktordaydık ve 400-450 gram kadar dedi..boyunu ölçmüyorlar ama uyluk kemiğini 7 ile çaprıldıgında ortalama boyu çıkıyormuş internette okudum .buna göre yaklaşık 22cm fln benim oğluş..

slm kankiş ya çok özledim sizi..maşallah bebişinede..inş sağlıklı hayırlı evlat olurlar...

17+2 de güzel kızımın boyu 19 cm kilosu 190 gr
oyy annesi gibi uzun boylu olacak prenses demekki..maşallaah...

evet cnm artık çabuk büyüyolar
okkalı tekmelere başladık biz 2 gündür.baya bi şiddetli.bundan sonrasıda nasıl olur tahmin bile edemiyorum
ayy ne güzeeel,bize de 2 hafta filan var desenee,şimdi hafif hafif oluyor bazen o bazen de değil diyorum..
müzik dinletiyormusun ona,ozaman çok hareketli oluyorlarmış

ooy maşallaaah ne güzel büyüyorlar..bizde yarın gidicez bakalım bizim oğluş kaç kilo oldu..
boyunu her kontrolde benim dr. ölçüyor ama,yarın ayrıntılı ultrasonumuz var zaten,çok heyecanlıyım

saolun kızlarrrr anası gibi uzun bacaklıymış doktor öyle dedi bu kız annesine benzeyecek ben söylüym diyo ohhhh kendim gibi bi kız doğuracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…