güzel başlık, teşekkürler..
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız. ama sağlıklı bir şekilde. ben sadece hamile kalayım diye dua ederim. hayırlısını, sağlıklısını istemek lazımmış. geçen ay 5 haftalıkken kaybettim.
kelin merhemi hesabı, en azından ilk başlayanlar için tavsiyeler:)
eşinizle isteyerek, sadece arzularınız için birlikte olun. sakın, " yatma, bebek yapmamız lazım" gibi bir mantığa bürünmeyin. o anda da sadece aldığınız hazzı düşünün, " hadi koçlarım ileri ileri..." yada " acaba yerine gitti mi? şu an bebeğin temelleri atılıyor mu?" yada " ay bu şekilde gidemezler sanki, nette şöyle durun yazıyordu tüüh" gibi düşüncelerle o anın büyüsünü bozmayın.
unutmayın, kendinizi yırtsanız da, belinizin altına yastıklar değil döşekler de koysanız,
tüp bebek de yaptırsanız, ALLAH istemeden, O "ol!" demeden olmuyor...ki bizzat yaşayan söylüyor. o yüzden, acizliğimizi ama bu halimizi en iyi anlayanın da O olduğunu bilerek merhametlilerin en merhametlisine yalvaralım, Ona sığınalım.
ama tabii sebepleri de kendimiz yapmalıyız.
her gün yerine gün aşırı yapalım ki, eşimiz de biz de dinlenmiş olalım. kaliteyi koruyalım

hemen gidip jinekolojik muayene olalım ki, vajinal enfeksiyon, mantar ya da idrar yollarında enfeksiyon varsa gebeliğe engel olmasın.
idrar yollarında enfeksiyon varsa hemen geniş spektrumlu antibiyotiklere sarılıp vajinal dokumuzu alt üst etmek yerine günde 3 litre suyu düzenli içelim, ilaçsız tedavi olalım. bizzat yaşandı.
zorunlu olmadıkça radyasyondan uzak duralım, her ağrıda ilaç içmeyelim, ayaklarımızı sıcak tutalım, her ihtimale karşı ağır iş yapmayalım, bırakın o ağır kovayı eşiniz kaldırsın. Allah o kolları ona boşuna vermedi

veee stresten uzak duralım. tevekkül edelim. bu gemi zaten gideceği yere gidiyor. bavulumuzu elimizde taşımanın ne anlamı var? yere de bıraksak gemi onu bizimle götürecek. işte sıkıntıları o bavul gibi sırtımıza yük etmeyelim. bırak, geminin sahibi Allah götürsün gideceğimiz yere...
bunu herkesten önce kendime yazdım.
umarım anlatabilmişimdir.
HADİ, vira Bismillah!!!!!!!