2011 nisan ayında hamile kalmak isteyenler buraya.............

Mart da olmadı inşallah nisan da hamile oluruz diyen yokmu??? Hadi burdan devam edelim....

Nısan ve mayıs ayları önemlidir kızlar cunku dogadakı canlıların üremeye en verımlı oldukları Aylarmış:1:
Hadi inşallah Yenı ayımızda hamile kalırız , actıgın konu icin tskler greenpeacee ...

Nısan ve mayıs ayları önemlidir kızlar cunku dogadakı canlıların üremeye en verımlı oldukları Aylarmış:1:
Hadi inşallah Yenı ayımızda hamile kalırız , actıgın konu icin tskler greenpeacee ...

hadi hayırlısı:1::1:
rica ederim bakalım yeni topic kimlere şans getirecek????

kızlar bende 12 nisan reglim başlıyor bitince çalışmalara başlıyacağım ilk denememiz olacak önerileriniz varmı inşallah tutar herkesin gönlüne göre versin allah.

kızlar bende 12 nisan reglim başlıyor bitince çalışmalara başlıyacağım ilk denememiz olacak önerileriniz varmı inşallah tutar herkesin gönlüne göre versin allah.

canım sen hamile kalırsan mayısda öğrenirsin ancak hadi hayırlısı.beslenmene dikkat et şimdiden..

kızlar mrb. bizde bu ay ilk defa denedik ama olmadı sanırım nisan da tekrar denicez. inş. hayırlıysa olur.
ben birşey sorcam size gittiğiniz veya bildiğiniz kadın doğum doktoru var mı? SENNUR ZORER İ VE SARE DAVUTOĞLUNU önerdiler. kararsızım. sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.

bende nisanda hamile kalmak istiyorum. bu ay çok hevesliyim geçen ay yine olmadı :(:(
ama bu ay incir kürünüde denicem. eşimede keçi boynuzu pekmezi veriyorum.
allahım inş. herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder :)))

hadi yaa,öylemiymiş gerçektende??baharda insanın kanı kaynar gerçi havalar ısınmaya başladı diye ama..hadi hayırlısıyla üreyelim,çoğalalım o zaman:))

bu arada bende nisanın ilk haftası kuvvetle muhtemel adet olucam.sonrası ilaç kullanmaya başlıycam.burda okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum,her şey yolunda giderde hamile kalırsam nisanın son günlerinde ya da mayıs başında öğrenebilirim.Allah mı söyletiyo nedir:9:pek bi kesin konuştum..

tüm isteyenlere Allah nasip etsin. bebişleriniz bir an önce göbişlerinize konsun :emir_bebek:

merhabalar 6 aylık evliyim.artık bebek düşünüyoruz :)geçen ay olmadı .ben de nisanda hamile kalmak isteyenlerdenim.Allah herkesin gönlüne göre versin

inşallah hepimizin bebekleri gelir hepimizin yüzü güler...rabbim inş bu ay bebek bolluğu yaşatır bizlere....topluca HAMİLE haberleri veririz.......hadi bebeğim gel yaaa

merhaba bende taşıyıcı sarılık vardı hamile olmadan önce tedavi olmalıyımdım..doktorum şubat ayında artık yavaş yavaş deneyin dedi...şubatta olmadı:(( mart ise bilmiyorum iki gün günüm attı şu an hem heyecenlanıyorum hemde korkuyorum..hemen teste yapamadım bi kaç gin daha geçmesini bekliyorum ama nisanda inş. bende hamiş olmak istiyourum

Slm,

oncelikle bu topici actigin icin tesekkurler. Bende nisan ayinda hamile olmak istiyorum. ama daha 2 hafta var regele :3: suan icin kasik agrilarim var, belirtiler simdiden baslamaz herhalde . bakalim hayirlisi. :66:

slmlar

ben de bu ay hamile kalırım inşallah. adetim 1 nisandaydı nisan sonuna hayırlı haberi veririz artık :emir_bebek: ....

kızlarr ben de nisan da hamile kalmayı istiyorumm inşallah hepimizin olurr adetim 5 nisan olcak gibiyimm.hayırlısı..

güzel başlık, teşekkürler..
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız. ama sağlıklı bir şekilde. ben sadece hamile kalayım diye dua ederim. hayırlısını, sağlıklısını istemek lazımmış. geçen ay 5 haftalıkken kaybettim.
kelin merhemi hesabı, en azından ilk başlayanlar için tavsiyeler:)

eşinizle isteyerek, sadece arzularınız için birlikte olun. sakın, " yatma, bebek yapmamız lazım" gibi bir mantığa bürünmeyin. o anda da sadece aldığınız hazzı düşünün, " hadi koçlarım ileri ileri..." yada " acaba yerine gitti mi? şu an bebeğin temelleri atılıyor mu?" yada " ay bu şekilde gidemezler sanki, nette şöyle durun yazıyordu tüüh" gibi düşüncelerle o anın büyüsünü bozmayın.
unutmayın, kendinizi yırtsanız da, belinizin altına yastıklar değil döşekler de koysanız, tüp bebek de yaptırsanız, ALLAH istemeden, O "ol!" demeden olmuyor...ki bizzat yaşayan söylüyor. o yüzden, acizliğimizi ama bu halimizi en iyi anlayanın da O olduğunu bilerek merhametlilerin en merhametlisine yalvaralım, Ona sığınalım.
ama tabii sebepleri de kendimiz yapmalıyız.
her gün yerine gün aşırı yapalım ki, eşimiz de biz de dinlenmiş olalım. kaliteyi koruyalım;)
hemen gidip jinekolojik muayene olalım ki, vajinal enfeksiyon, mantar ya da idrar yollarında enfeksiyon varsa gebeliğe engel olmasın.
idrar yollarında enfeksiyon varsa hemen geniş spektrumlu antibiyotiklere sarılıp vajinal dokumuzu alt üst etmek yerine günde 3 litre suyu düzenli içelim, ilaçsız tedavi olalım. bizzat yaşandı.
zorunlu olmadıkça radyasyondan uzak duralım, her ağrıda ilaç içmeyelim, ayaklarımızı sıcak tutalım, her ihtimale karşı ağır iş yapmayalım, bırakın o ağır kovayı eşiniz kaldırsın. Allah o kolları ona boşuna vermedi;)
veee stresten uzak duralım. tevekkül edelim. bu gemi zaten gideceği yere gidiyor. bavulumuzu elimizde taşımanın ne anlamı var? yere de bıraksak gemi onu bizimle götürecek. işte sıkıntıları o bavul gibi sırtımıza yük etmeyelim. bırak, geminin sahibi Allah götürsün gideceğimiz yere...

bunu herkesten önce kendime yazdım.
umarım anlatabilmişimdir.

HADİ, vira Bismillah!!!!!!!

Back
X