Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ben yazayım zeliha nisa----zeliha buse-----zeliha sude bunlardan biri![]()
wallahi bizim hergü değişiyor eşimle orta yolu bulamıyoruz ama gündeme gelenler söyliyim..
erdem
ali ilkin
emir alp
onur alp (bunu bugün buldum daha ne der bilemiyorum:)))
diğer yerede yazmıştım adı çok güzelmaşallah kızım olursa adı olacakbizim prensesin ki NiSAolucak kismetse..
e$imle ortak kararimiz
![]()
Cinsiyetimiz değişmezse YAMAN olacak paşamızın adı![]()
bu erkekler hep aynı canımBıdığımın adı KAAN olacak...Ben yanına BERK adınıda istiyorum ama eşim istemiyor...Tek olsunmuş...
2011 NİSAN ANNİŞLERİ HADİ BEBEKLERİMİZE KOYACAĞIMIZ İSİMLERİ PAYLAŞALIM![]()
ay başlık super olmuş konşmalar arada kaynyrdu böyle ii olmuş bizde karar veremedik secenekler arasında dusunuyrz
*İNCİ
*İPEK
*ELA
*SUDENAZ bakalım hangsi olacak![]()
CNM benim fikrimi sorarsan.. isminin içinde naz olanların gördüğüm ve duyduğum çoğu nazlı oluyo.. İPEK TA ipek kavmi var önce isyan edip tekrar yaradana yönelselerde biliyosun ismin insan üstnde etkisi fazla..söylediğinde bu ikisi hakkında aklıma gelenler... ELA GÜZEL Bİ İSİM SEVERİM..İNCİDE HOŞ ZARİF Bİ İSİM.. İKİ İSİM KULLANMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUN*
kızlar bir kere de burda sorayım bizim esas topikte de sormuştum ama eşim de ben de bu isim konusunda çok kararsızız.
duru, cansu, ceyda, ipek düşündüğümüz isimler arasında.
sizlerin de fikrini almak istiyorum. tek ismi olacak bebişimin