Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay 10 günlükken 6800 olmuşuz boyumuzda 64 cm.
bu ay 900 e yakın almışız yeter:)
benim kuzumda 4 buçuk ayımızda 8 buçuk kilo ,,biraz kilomuzun üzerindeyiz ama bi problem yok çok şükür.![]()
benim bebişimde 3 ayda 6.5 kilo ortalamanın üstündeyiz birazcık:)boy 61 cm.
3. ayımızda 6300 gr 61 cm olmuşuz..mama fayda etmiş..ama gene de mamayı kestim çünkü alışıo minişim
maşallah cnm
maşallah cnm.
mamayı nasıl kestin sütün yeterlimiki?bizde mama yiyoruz ama kesemiyorum aç kalır diye korkuyorum![]()
ben sütümün yeterli olacağını düşünüorum.ilk ay 1 kiloya yakın aldı ama herkes çok ağlıo aç bu zayıf bu diye diye zorla mamaya başladık.yani bakıcam canım.bi hafta denicem eğer bi haftada 150 gr bile aldıysa benim için tamamdır almadıysa doktorumla konuşup ek gıda başlamayı düşünorum bakalım...
maşallah cnm.anne sütümü alıyo sadece?
maşallah cnm yavruna...senin bebişim benim bebişime çok benzio..fotosuna baktım da...maşallah yavrularaslm kızlar bebeişlere maaşallah
benim bebeğimde 3ay 5günlükken 7kilo 66cm di salı günü 4.ayı bitiyo hayırlısıyla 9ağustos da aşımız var bakalım ne kadar olmuşuz
yok cnm normal benceanladım cnm keşke dinlemeseydin kimseyi.ne gelirse başımıza milleti dinlemekten geliyo zaten.
bende bugün sağlık ocağına gittim.ebe 1 hafta deneyelim dedi.mamayı azalt verme dicem ama alışmıştır isticektir dedi.kaşıkla ver dedi durmadığında.
gerçi aklıma takılan bişi var.ben 4 temmuzdan beri günde 7-8 kez emzirip peşinden 60 cc mama veriyorum.buna rağmen bebeğim 4 temmuzda 6080 grdı bugün sağlık ocağında kıyafetle 6400gr çıktı.dün akşam başka bi yerde tarttım 6670 gr çıktı.sağlık ocağına göre az almamışmı?
evet cnm
galiba sütüm yağlı
slm kızlar bebeişlere maaşallah
benim bebeğimde 3ay 5günlükken 7kilo 66cm di salı günü 4.ayı bitiyo hayırlısıyla 9ağustos da aşımız var bakalım ne kadar olmuşuz
maşallah cnm yavruna...senin bebişim benim bebişime çok benzio..fotosuna baktım da...maşallah yavrulara
yok cnm normal bence
maşallah cnm...
selam kızlar..1 haftadır mamayı kesmiştim sadece anne sütü alıodu yavrum dün tartıldık 1 haftada 200 grama yakın alımışız allaha şükür..değilse mama vermek zorunda kalacaktım ve mamaya alışıodu yavaş yavaş kızım.emmeyi bırakır die korkuyodum.gene zor emio..ama galiba karnı tok.ondan istemio.isteyince emio ama çoğu zaman 5 dk..ama arkasından kesik kesik kusuo..ve gayette mutlu görünüo aç olsa ağlar sanırım ve kustuğu için galiba tok diorum.sıcaklardan da olur dedi ebemiz.şu 6 ayı bi doldursaydık hayırlısıyla...