2011 nisan beklerken martta gelen bebişlerin anneleri paylaşımlarımızı burda yapalım

rosaperle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
311
0
46
Antalya
:nazar:kızlar burda bebişlerimizle ilgili aklımıza takılanları ve içimizden gelenleri paylaşalım.
bizim bugün 11. günümüz normalde doğuma daha 15 gün vardı.
göbüşümüz düştü 2 gündür bıcı bıcı yapıyoruz bugün zinco ve dvit e başladım sizler neler yapıyorsunuz
:97:

Son düzenleme:
bzide 6 gunluk olduk şimdi hala göbşümz duryr :1: zinco ya bzde başladk d vit sağlık ocagı werdi ama 2 o gunlkken başlayacaksnz dedi..emzrp uytmakla ugrasyrz şimdlk prensesi :12:

arkadaşlar bu nasıl bir konudur şimdi
bizimde arkadaşlarımızdan da mart ta doğum yapanlar oldu ama nisan topiğini bırakmadılar
o zaman mart annelerine yazın...

arkadaşlar bu nasıl bir konudur şimdi
bizimde arkadaşlarımızdan da mart ta doğum yapanlar oldu ama nisan topiğini bırakmadılar
o zaman mart annelerine yazın...

ben nisan topiğini bırakmayı kastetmedim sanırım yanlış anlaşıldı aramızda doğum yapanlar bebeklerle ilgili sorunlarımızı paylaşımlarımızı yapacağımız bi konu açmak istedim.

bende nısan 13 de dogurcaktım ama 3 hafta once dogurdum suyum azaltıgı ıcın bızde sımdı multı tabsle devıt 3 kullanıyoruz
kızlar bı sey sorcam d3 vıtamınıyle d vıtamını ayrımı oluyor
cunku bu multı tabsı kullanan d vıtamını kullanılmaz yazıyor eeeeeee o zaman dr nıye verdı

Back
X