Düşük amh, tüp bebek, yumurta sayısı az olanlar toplanalım kızlar ❤

Düşük amh ile kaç yumurtanız gelişti?

• 1

OY: 65 18,0%
  • 2

OY: 85 23,5%
  • 3

OY: 43 11,9%
  • 4

OY: 50 13,8%
  • 5

OY: 34 9,4%
  • 6

OY: 26 7,2%
  • 7

OY: 18 5,0%
  • 8

OY: 11 3,0%
  • 9

OY: 9 2,5%
  • 10 ve daha çok

OY: 21 5,8%

• Ankete Katılan
    362
Benim de esimin 2 milyon spermi vardi hatta bir donem 1 milyona dustu ama canli sperm sayisina 7-8 demediler, bizim acimizdan erkek faktoru cok zor olmadi, belki sayidan baska ek durumlar da vardir bir urologa gittiniz mi?
Evet ırenbe de alim hocaya gittik. Sonuçları orda gördük. 3 ay kullanacağı ilaçlar verdi 3 ay sonra gel dedi. Bu arada İzmire bahçeci açılıyormuş. Sanırım tüp bebek için oraya geçicez.tabi önce Bi fiyatları konusucaz bakalim

Evet ırenbe de alim hocaya gittik. Sonuçları orda gördük. 3 ay kullanacağı ilaçlar verdi 3 ay sonra gel dedi. Bu arada İzmire bahçeci açılıyormuş. Sanırım tüp bebek için oraya geçicez.tabi önce Bi fiyatları konusucaz bakalim
Hayirlisi olsun umarim ilaclar fayda eder cok guzel embriyolariniz olur :)

Kizlar 38 yasinda cok.dusuk yumurta rezervi olan bir kulum. Ilk denemede gebe kaldim su an 6+5 devam. Doktor mucize gibi dedi ama kafam oyle rahatti ki. Ekstra hicbir sey yapmadimm.ha insallah sonu guzel.gelir ve saglikla alirim kucagima. Inanin hayatta her sey mumkun. Insallahhh hepinize nasip olsun aminn
Ne kadardı rezerviniz

Ben 33 yaşındayım. 32 iken öğrendim degerimi iste. Bir ay 1 tane göründü diğer ay 3 tane. Ama hep boş çıktı maalesef. Herhangi bir şey de demedi dr bekleyeceğiz illaki yumurta gelecek diyor. Ben de üzgünüm valla hiç beklemezdim böyle bir şey. Çünkü hiç belirti vermemişti 🤗

Ben 33 yaşındayım. 32 iken öğrendim degerimi iste. Bir ay 1 tane göründü diğer ay 3 tane. Ama hep boş çıktı maalesef. Herhangi bir şey de demedi dr bekleyeceğiz illaki yumurta gelecek diyor. Ben de üzgünüm valla hiç beklemezdim böyle bir şey. Çünkü hiç belirti vermemişti 🤗
Ben de marta ayında öğrendim doğum günümden bir gün sonraydı :( öylesine kontrol için doktora gittim ve bir anda amh testi hormon testi gibi hiç duymadığım şeylere maruz kaldım... Benim belirtim adetlerim sürekli olarak gecikmesi idi fakat ben ciddiye almadım, uzun süredir üç haftada bir oluyordum bunun belirti olduğunu da geçenlerde öğrendim yani aslında regl bağırıyormus değerlerinde sıkıntı var diye duymamisim, çok acı ...

Ben de marta ayında öğrendim doğum günümden bir gün sonraydı :( öylesine kontrol için doktora gittim ve bir anda amh testi hormon testi gibi hiç duymadığım şeylere maruz kaldım... Benim belirtim adetlerim sürekli olarak gecikmesi idi fakat ben ciddiye almadım, uzun süredir üç haftada bir oluyordum bunun belirti olduğunu da geçenlerde öğrendim yani aslında regl bağırıyormus değerlerinde sıkıntı var diye duymamisim, çok acı ...
Ne aşamadasınız şu an tedavi görüyor musunuz?

Görmüyorum şu an proxyfemin içiyorum ama onu birakip mfk mi alsam dedim onlar da çok pahalı öyle yeme içmeye dikkat ediyorum, siz?
Ben de diyete başladım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama sigarayı bırakamadım maalesef. Onu da bıraksam çok iyi olur. Biraz umutsuzum ben açıkçası ama yine de hazır olunca tedaviye başlayacağım yine. 🙏

Ben de diyete başladım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ama sigarayı bırakamadım maalesef. Onu da bıraksam çok iyi olur. Biraz umutsuzum ben açıkçası ama yine de hazır olunca tedaviye başlayacağım yine. 🙏
Günde ne kadar içiyorsunuz ben de slim içiyorum etkisi azalsın diye eşim içince ben de baslamistim

Valla içiyorum ya sıkıntıdan yani az içmiyorum açıkçası. Ben de slim içiyorum ama hafif diye gidiyor valla. Zaten yeterince gerginim artık napayım bırakırım inşallah 🙏
Valla ben icmezdim eşim içince ben de içiyorum slim içiyorum diye de kendimi avutuyorum sanırım onlar da artık çok ağır geliyor bana tiksinerek birakicam galiba bu gidişle 😀

ben 3 tedavıden sonuc aldım benımde 2 tanesi olumsuz oldu hatta 5.gune bıle gıtmedı size tavsıyem kafanızı bosaltın ve doktorunuz en uygun ay baslasın tedvıye özeldemısınız devlette mı bılmıyorum ama bence embrıyonuzu rahımde sorun yoksa genetıge gönderme fıkrınızı doktorunuzla paylasın.
Farklı bişey yaptınız mı

kızlar kısaca bahsedeyim ben de ki hepınıze umut olsun zira 4 ay önce tedavi sırasında sayfa sayfa buraları okuyup gözyaşı döküyordum 😢🤗 37 yasında evlendım hemen kan verdım ılk ay amh 0,48 cıktı 4-5 yumurta göründü hemen tüp bebege yönlendirildi iki ay denedık olmadı ben de beklememk adına devlet hastanesınde basladım tedavıye.uzun protokol uygulandı gonal f-pergoverıs -gonopeptyl kullandım bır ay.ılac kullanırken cok bılmıyordum temeye ıcmeye dıkkat edılecegını ama omepa q ten kullandım arada proxyfemın ıctım velhasıl 7 yumurta cıktı en buyugu 25 ml.ki oncekı ıkı ay gıc bır ovülasyon testınde cıft cızgı de goremedım sanırım dusuklukten dolayıydı.bırı boş cıkmıs.ucu ucuncu güne gıttı bırını de kaybettık 3.gün.bir orta bir iyi kalıte tramsfer edildi.transferden önce son amh degerım 0,24 tü ıkı ayda her ay 0,1 düşmüş.velhasıl sonuc pozıtıf cok sukur bırı benımle cok ıstemıstım ıkız ama nasıp degılmıs.hep gozyaslarıyla okuyordum hamılelık haberlerini cok sukur Allahım nasıp ettı buradakı herkes de duamda ınsallah en kısa vakıtte hayırlı haberlerı alırsınız.ben bugun 3 ayımı tamamladım bana fa ınsallah saglıkla tamamlamayı nasıp eder Allahım 😍 onepa qten leri kesın alın yumurtayı gelıstırdıggı kanıtlanmıs o ılacın
Merhaba sonda dediğinşz onepa ilacı ne tam olark adı nerde bulabilirim?

Back
X