- 27 Temmuz 2009
- 1.308
- 28
- 163
- Konu Sahibi didempolat
-
[ Amin
Dediğin gibi sevgiliyken farklı oluyor nişanlıyken farklı.
Bu arada evim tutuldu
AY sonunda eşya alacaz eve ]
bizde ev aldık tadilatı bitiyor yakında.Eşyalarımıda bu hafta sonu gidip alıcam maskodan alıyoruz gecen hafta komple gezdik baktık fiyatlar cok ucuk ama ! ben daha hiç gelinliğe bakmadım bile çokmu geç kaldım acaba 9 nisanda düğünüm olucak salon tutuldu daha kına gecesinin bile nerde olcagına karar vermedim eksiklerim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :2:
beyaz eşyam alındı
oturma odası ve salon takımım alındı
tv ünitem gümüşlüğüm alındı
yatak odam alındı
halıları aldık
perdeleri seçtik dikiliyor.
tek eksiğimiz televizyon kaldı
sonra gelinlik davetiye nikah şekeri
2 ayım var ağır ağır onlarıda yaparızzz
bekle beni 10 nisan
Yalnız evi yerleştiren kendi zevkine göre yerleştirecek.
Beğenmeme ihtimalim yüksek
Sonra kayınvalide evi görmek isteyen herkese gösterecek. Aaa gelinin neleri varmış. Aaa bu'su yokmuymuş diyecekler off
Kızlar hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.
Gelinliği son dakikaya bırakmayın, bunu anlayan modaevleri pazarlık fırsatı tanımıyor.
Hem provalar falan ne kadar erken o kadar iyi.
Ben evlendiğimde Haziran düğünü için Şubatta sipariş vermiştim ve modelde değiştirmek istediğim birşey olduğunda sıkıntı olmaması yönünde konuşmuştum.
Ben 500,00 TL ye üzerime göre diktirip kiralamıştım. Çok yakın bir arkadaşım benden 3 ay sonra evlendi düğüne 1 ay kala 900,00 TL ye kiraladı.
Kumaşlarımız aynı modellerimizde benzerdi.
mobilya fuarı yeşilköyde sanırım orda çok uygun fiyatlı ürünler varmış duydum onu ama herhangi bi problem yasarsan hiç bi şekilde tadilatı yada garantisi olmadıgı için sıkıntı cıkabılır bunuda düşünmelisin bence :) çünkü normal tadilatta bile artık mobilyacılar benden alınmadı yapamayız falan dıolar bende o yüzden vazgectim ama genede bi bak beni vazgecirdiler güzel seyler varsa gidip geldikten sonra yazarsan sevinirim :)
bende bu gruba mensubum kızlar,düğünüm 1 nisanda...sizlere sorayım,çeyiz serme oalyını ya da eşyalarınızı evinize ne zaman yerleştirmeyi düşünüyosunuzzz...çok kararsızım bu konuda,sizleerden fikr almak istiyorummm
Ben çeyiz sermeyecem
Çeyizlerimin bir kısmını eve götürdük.
Yakında mobilya ve beyaz eşyalar gelecek.
Daha sonra çeyizlerimin kalan kısmını da götürecez.
Yıkayıp paklayıp yerleştirecez herşeyi.
İnsanlar gelip ellesin, aa şuyu yokmuş buyu yokmuş demesinistemiyorum.
Bizim evlilik 17 nisanda. Mart gibi yerleştirecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?