2011 nisan gelinleri bızde burda toplanalım.....

Gelinlik konusunu çok geç tarihe bırakma bence.

Dikilecek prova yapılacak falan.

Dün sabahtan akşama kadar fuardaydık, müthiş fırsatlar vardı ama biz hazırlıksız gitmiştik, bütünn mağazaların 2011 ürünlerinin ilk sunumlarıydı(daha internete ve kataloglara konulmamışlar); ve ürünler geri götürülmemek adına çok uyguna satılıyordu(hele son saatler). Yemek odamızı aldık nerdeyse yarı fiyatına Ama şunu bilirim, çok pazarlık yapmak şart.

beyaz eşyam alındı
oturma odası ve salon takımım alındı
tv ünitem gümüşlüğüm alındı
yatak odam alındı
halıları aldık
perdeleri seçtik dikiliyor.
tek eksiğimiz televizyon kaldı
sonra gelinlik davetiye nikah şekeri
2 ayım var ağır ağır onlarıda yaparızzz
bekle beni 10 nisan

Maşallah maşallah
Ne güzel herşeyin hazır

evet ama bittim resmen
ayaklarım şişmiş basamıyorum üstüne
halı perde seçtik bugün 6 saatcik kadar sürdü
beyaz esyam ve yatk odam kurulsun
sericem halılarımı beklesin beni güzel evim
çok zormuş işe git gel kalan zamanda kendi evini diz
ruhen çok yorgunum :2:
ev bitti ama bende bittim

Benim yaşayacağım ev bulunduğu şehirde değil, şehir dışında .
Biz ay sonunda gidip beyaz eşya ve mobilyaları alacaz.
Benim çeyizimi (tencere, tabak, bardak falan) yerleştirecem.

Bir ara mobilyalar , beyaz eşyalar gelir kurulur. Ben göremicem.

Herhalde evimi ikinci olarak evlendiğim gün görürüm. Sinir oluyorum

hmm seninki zormuş ama olsun napıcan
evlendin mi doya doya tadını çıkarırsın evinin
daha az yorulursun hazır olur işte herşeyi
herşeyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum
mekik dokuyorum valla git gel
keşke biri dizse hazıra konsam yorulmadan

Yalnız evi yerleştiren kendi zevkine göre yerleştirecek.

Beğenmeme ihtimalim yüksek

Sonra kayınvalide evi görmek isteyen herkese gösterecek. Aaa gelinin neleri varmış. Aaa bu'su yokmuymuş diyecekler off

Kızlar hepinize şimdiden mutluluklar diliyorum.
Gelinliği son dakikaya bırakmayın, bunu anlayan modaevleri pazarlık fırsatı tanımıyor.
Hem provalar falan ne kadar erken o kadar iyi.

Ben evlendiğimde Haziran düğünü için Şubatta sipariş vermiştim ve modelde değiştirmek istediğim birşey olduğunda sıkıntı olmaması yönünde konuşmuştum.
Ben 500,00 TL ye üzerime göre diktirip kiralamıştım. Çok yakın bir arkadaşım benden 3 ay sonra evlendi düğüne 1 ay kala 900,00 TL ye kiraladı.
Kumaşlarımız aynı modellerimizde benzerdi.

Yalnız evi yerleştiren kendi zevkine göre yerleştirecek.

Beğenmeme ihtimalim yüksek

Sonra kayınvalide evi görmek isteyen herkese gösterecek. Aaa gelinin neleri varmış. Aaa bu'su yokmuymuş diyecekler off

gelin değilmisin işte çekiceksin çekmeyen mi var
bende çekicem galiba
Allah yardımcımız olsun

hadi ya öyle mi :18:
evi dizmekten sıra kendimize gelmiyor ki
napsam biraz mola verip eve gelinliğimi baksam

Merhaba kızlar;

Öncelikle topiğinizi beğendiğimi söylemek isterim.eğer biri açmasaydı ben açacaktım.2011 gelinleri diye topik açmışlar,birbirlerine tatlı tarifi veriyorlar (?)...

Bende Allah izin verirse 22 Nisan'da Elit World otelde evleneceğim.Burda bir evim olmadığından ev telaşem yok çok şükür :) (Gurbete gidiyorum...)

Sizlerden foto/video çekimi,makyöz hakkında bilgi rica ediyorum.Bir de davetiye ve nikah şekeri var tabii.nikah şekeri olarak tekli şamdan istiyorum.google fotosunu gördüm ama nerden temin edebileceğimi bilmiyorum

Bu arada herkese sonsuz mutluluklar..

Son düzenleme:
mrb kızlar..

bu topiği gördüğüme çok sevindim

benimde 2 nisan cumartesi günü düğünüm , 1 nisan cuma günü kınam var

4 gün sonrada nikahım 14şubat 2011 doğum günümde

Kızlar ne alemdesiniz? Bizim konu unutuldu

Ben yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve beyaz eşyalarımı aldım.

Evime eşya alıyoruz diye çok mutlu oldum bi de borç öderken görecem kendimi

Umarım herkes böyle güzellikler yaşar. Herşey çok güzel

10 nisan 2011 16:30 nikahım kızlar.. düğün sevmediğimiz için ve ayrı şehirlerde olduğumuzdan konuk bölünmesi olacağı için salon düğünü yapmıyoruz... bunun yerine 6 nisan akşamı kendi şehrimde bi cafe kiraladık kına gecem için orda bayanlarla eğleneceğiz.. iki şalvar iki elbise ve son olarak gelinliğimi giyeceğim kınamda çünkü gelinlikle göremeyecek olanlar nikaha gelemeyecek olanlar var.. istanbula gelin geliyorum ben 1.45 dakikalık uzakta yaşıyorum. Evimiz kiralanmak üzere z.burnunda yaşayacağız.. dün yatak odası oturma odası ve yemek odasına okey verdik alındı. eşyalarım siyah beyaz olacak =) yemek odası ayrı bi oda olacağı için oturma odasına tv ünitesi seçtik bir de.. geriye evin kesinleşmesi kalıyor.. daha sonra badana yapıcaz ve yerler parke olucakmış ev sahibi yaptırıcak bunu da.. doğalgaz zaten martın 15 ine dek evimizin hazırlanmış olması gerekiyor.. sonra davetiye dağıtıcaz.. haftaya pazar gelinlik alıcaz fakat ben her pazar istanbula geldiğim için yoruldum ve dün gece eve gelince bütü gecemi istifra ederek geçirdim şimdi de işe gidemedim evde yatıyorum.. gerçi işyerimde son 3 haftama girdim.. martın ilk haftası çıkıcam anca yetişirim işe güce.. şu gelinlik ve damatlığıda alsak bu hafta iyi olucak.. bunun yanı sıra mutfak eşyalarım tamam gibi.. sadece bazı günlükler eksik ve küçük ev aletlerinin bikaçı e hediye gelecek olanda var o yüzden en son düşünüyorum onları. banyo paspaslarımı falan aldım bikaç nevresim takımı var hediye gelenlerle battaniye vs vs 11 nisan sabahını görmek istiyorum kızlar çünkü hem fiziken hem ruhen çok yoruldum

Fuarda gerçekten her zevke hitap edecek müthiş şeyler vardı. Mağazalar 2011 tasarımlarının prototiplerini sergilemişlerdi çoğunlukla. Bu ürünlerde satış zaten olmuyordu. İstedik satmadılar
Tekrar paketlenip fabrikaya gitmesi gerekiyormuş daha paketleme işlemleri bile tamamlanmamış yani.
Biz dee onlardan kart aldık, izmitteki mobesko mağazalarına o kartla geldik ve fuar müşterisiyiz diye baya uygun bir fiyata aldık. Takımı da şöyle göstereyim :) Linki tıklayınca en baştaki.İsmi Ebruli.
Gala Mobilya | Yemek Odaları
Sandalyeleri hariç gümüşlüğüyle beraber 2.000 tl ye aldık.
Bunun dışında zaten teşhir ürünleri çok çok uyguna nakit satılıyordu, biz hazırlıksız olduğumuz için bir şey alamazdık yani Hele son saatler artık adamlar neyin fiyatını sorsak ver şu kadar al git diyolardı Tepe mobilyadaki bütün teşhir ürünlerinin üstünde satıldı yazıyodu düşünün yani...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun...Kendimize dikkat edelim ki, asıl enerji gereken günlere yorgun girmemek lazım diymi :)
Allah acil şifalar versin..
Bu arada beyaz eşyalarımızı nerden alıyoruz?
Arçelik'e gittik, ön ödemeli kampanya varmış. Bosh'a da internetten baktım şöyle bi. Karar vermek zor olacak gibi. Gerçi bizim alcaklarımız (bulaşık makinesi, fırın) Arçelik'ten alınacak, babam başka yere girmez, arçelik bayii eski arkadaşı.
Nişanlımın alacağı (buzdolabı ve çamaşır makinesi) için ikisinde de güzel alernatifler var..Ben hepsini Inox istiyorum..Bir de buzdolabı ideali kaç litredir?475 mi 500 mi? Arçelik mi, Bosh mu :) Yazarsanız sevinirim.
Bir de süpürge makinesi tercihlerimiz nedir? philips mi, bosh mu, arçelik mi :)))

bende bu gruba mensubum kızlar,düğünüm 1 nisanda...sizlere sorayım,çeyiz serme oalyını ya da eşyalarınızı evinize ne zaman yerleştirmeyi düşünüyosunuzzz...çok kararsızım bu konuda,sizleerden fikr almak istiyorummm

Ben çeyiz sermeyecem
Çeyizlerimin bir kısmını eve götürdük.
Yakında mobilya ve beyaz eşyalar gelecek.
Daha sonra çeyizlerimin kalan kısmını da götürecez.
Yıkayıp paklayıp yerleştirecez herşeyi.

İnsanlar gelip ellesin, aa şuyu yokmuş buyu yokmuş demesin istemiyorum.

Bizim evlilik 17 nisanda. Mart gibi yerleştirecez.

Canım bende istemiyorum aslında,benimde mobilyalar beyaz edşyalar geldi çeyziler gidiyo yavaş yavaş.Ama ne zaman yerleştirsek konusunda kararsız kaldım.Düğün bir nisanda,martın 15ine kadar hazır olması gerekir evin tamamen,değilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…