2011 ocak anneleri kaç kilo aldık

belinay_85

rabbimin mucizesi yusufum
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
377
48
643
40
kızlar ben 64 700 ile başladım şuan 66 200 üm siz ne alemdesiniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

son aylarda hele daha çok kilo alınıyo
ben gebelik şekeri diyeti yüzünden ilk aylarda alıp diyet yüzünden kalmıştım fakat benimde sonum pek hayra alamet değildi
sağlıcakla kavuşun inşallahh

ayy daha çok erken diil miii:kedi:ben 48im şimdilik hiç almadım.daha 2 aylık hamileyim:CüvCüv:

kızlarrr 2011 ocak anneleri diyor bize demiyor geçin bakim topige ne işiniz var moral bozuyorsunuz:))
ilk 4 ay almayın mümkünse,14 haftada 10 kilo vermiştinm ben şiddetli bulantım kusmadan dolayı.

kızlar valla ben ilk aylarda almamıştım hatta verdim bile bulantılardan dolayı...
zaten mümkünse almayın hemen...ben 59 60 ile hamile kalıp 74 ile doğuma girdim....bebişim 5.ayını doldurdu şuan 68 kilodayım halaaaa...
allahtan yaz geliyor yavaş yavaş verdiğimin farkındayım yada sıkılaştığımın ...çok şükür bazı kotlarıma giriyorum

arkadaşlar 7 haftalık hamileyim bende. kısmetse 4 gün sonra 8.haftamıza gireceğiz :)
bişi sormak istiyorum. Ceviz-badem-fındık gibi kuruyemişler bebeğin beyin gelişimi açısından oldukta faydalıymış. keçiboynuzu pekmezide bebeğin gelişimi açısında iyi bir besinmiş. fakat bu gıdaları kaç haftalıkken yemem daha faydalı olur sizce ?
bileniniz varmı acaba?

ceviz fındık bunları ben hep yedim hamileliğim boyunca....ama çok tuzlu olmasın şişlik yapar....
az tuzlusu hem bulantımı önlüyor hem bebişime yarıyor...
ceviz çok faydalı....
folik asitinizi eksin etmeden için...doktorunuz vermiştir zaten...ilk 3 ay bebek beyin gelişimi için çok faydalı...
bol bol su için..tuzlu yalı yemeyin...asitli içeceklieri mümkün olduğunca azaltın hatta içimeyin...
meyve sularınızı kendinz sıkmaya bakın yada sıkamıyorsanız meyve suyunun organik olanını alın..

meraba kızlar bende 8 haftalık hamileyim 50 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum baya kilo aldım 1 ayda hemde:))

canım çok almışsın bence...biraz dikkat et kendine olurmu...kaydirigubbakcemile5
çünkü son aylarda zaten zor hareket ediliyor ve hemen vermek zor oluyor...
Sigarayı bıraktığımdan dolayı 55 kiloyken 59 oldum:((((((

aman kıslar çok çok dikkatli olun sonradan vermek gerçekten zor oluyor ve hep formuna dikkat etmiş biriyseniz yeni bedeniniz size çok garip geliyor şişman bi kişi oluyorsunuz ve bu bebeğinizle ilgilenmenizde de az da olsa ize engel oluyor biraz fazla fazla gidiyorsunuz gibi geldi bana ilk ay için 4 kilo çok fazla...

ben hala aynı kilodayım son zamanlar almadım çok şükür yani 66 size göre çok

kızlar kilonuza çok dikkat edin
dengeli beslenin bebişe faydalı olacak ama size kilo aldırmayacak şeyler yiyin
hamur işi, tatlı ve kızartmalardan uzak durun
sonra kilolar geldiği giibi kolay gitmiyorlar

ben hala aynı kilodayım son zamanlar almadım çok şükür yani 66 size göre çok

biz senin iyiliğin için söyledik cnm ister al ister alma....
ayrıca burda bu kadar kişi varken niye acaba tek sen üstüne alındınyasakkelime

canım çok almışsın bence...biraz dikkat et kendine olurmu...kaydirigubbakcemile5
çünkü son aylarda zaten zor hareket ediliyor ve hemen vermek zor oluyor...

evet canım çok aldım ama nasıl oldu anlamadım iştahım iyi idi. ömrümde hiç kilo alamadığım için farketmedim.aman siz bar idikkat edin ben doktorumdan uyarı aldım çünkü:gitme:

söylemesi ayıp hamilelikte 25 kilo aldım akannehir
şimci vercem diye göbem catlıyor

Back
X