- Konu Sahibi teknekazintisii
- #7.801
canım sende sol tarafına yatmaya çalış bende sağ yada sırt üstü yatardım ama sol a alışmaya çalışıyorum . bazen kalkıp sırt üstü yatıyorum 1 dk kadar sonra sol tarafıma yatıp uyuyorum . bide benim bi huyum var nasıl yattıysam ööle kalkyorum aklinialirimsmile hiç dönmem yani zemuszemus
bu arada benim göbiş de pek şiştiği söylenemess ama kotlarım artık olmuo benneyaptımki
akşam noldu biliyomusunus.... gece saat 1 ama uyuyamıyorum çünkü açımmmm cokacimcoook bende kalktım patates kızarttım yarım ekmekle yedim bi güsell cokacimcoook ve üstüne 500 mg su kaydirigubbakcemile3 ooohhh bidaha uyumuşumm hemde bebekler gibi
ya ben açlığıma hiç dayanamıyorummmm kafamçokkarıştı
sizde de oluomu bööle CADIARZU yoksa ben mi çok abartıyorummm eyvahedigeldismile
hah tam adamına sordun sizdede oluo mu die:kedi:
olmazmı,sofraya en önce ben oturuorum en son ben kalkıorum.
patatese hiç dayanamam,bugün gecede rüyamda tavuklarla uğraştım::roflol:
bide bahçede yiyoruz yemekleri,gel de yeme işte:sm_cool:
bnde çok aldım yaaa
5kilo aldım daha gramıda var biraz.göbişle yanlarım aldı ama birazda bacaklarım büyüdü:)
bu ay alışverişe çıkınca hamiş pantolonu alcam kendime kaçarı kalmadı artık.
ben zaten epeydir bru paça kotlarıma sığmıorumda bitane biraz bol vardı kotum,iki aydır nerdeyse onu giyyioduma ama artık o da sıkıo:1rolleyes:geçen bitane denedim,çok beyendim ama küçük beden tabi tam oturdu üstüme,şimdi alırımda eylül sonuna doğru ya içine sığmazsam acele etmiyim die almadım..şuan kendi kotlarım dar,hamiş pantolonları bol..tam ortada kaldım gbi bişiy yani :1rolleyes:
günde 14 öğün yemek yersen,geri kalan zamandada yemek düşünürsen olcağı busırnaşık şey
ilk gün bi deniyim belki dayanabilirim oruç tutmaya diorum ama gözüm kesmio hiç:bbo: