- Konu Sahibi teknekazintisii
- #7.821
geçen şu lcw'nın hamile badileri var ya onlardan aliyim dedim.gittim,sadece beyaz olanın uzun kollusu var,o şeftali renginin siyahın felan yok.bitane beyaz aldım,s beden ama baya büyük geldi,kışın giyerim dedim aldım.ertesi gün almadığıma pişman oldum o şeftali rengini.sonra ondan aldım,hiç olmazsa evde giyerim yada kışın içine badi giyip dışa onu giyerim dedim ama sonra aklıma yakasız boleroyla denemek geldi ve iyikide gelmişşşşş
çok beyendim o pembe olanı,tavsiye ederim,kollarının kesimi aynı bebek zıbınlarınınki gbi,kumaşıda çok güzel..fiyatıda çok uygun,lcw bu konuda en ucuz bence..salı günü tekrar alışverişe gittiğimde bikaç tane daha alıcam,ve beyaz başta olmak üzre boleroda alıcam.ama maalesef kapalı olduğum için altına dar pantolon giymek olmuyor.bollama bitane pantolonum vardı,düğmesini düğmelemeden altına onu giyyorum bu badinin:))))
sizce başka ne yapılabilir????
etek haricinde!!!
canım bn geçenlerde bi hamile kotu aldım bi tanesini denedim tam üstüme oturmuştu sonra bi beden büyüğünü aldım oda biraz bol gelio şimdilik mesela sende öyle bişeyler alabilirsin beldende lastikli ilerleyen aylardada rahatça giyilebilio.