• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar herkese herkes sıcaktan dertli,benim sıcaktan başka kaşıntı derdim var mahvediyor beni.dr da ilaçları kesmenin dışında bişey yapmadı çok zor özellikle gece yattıktan sonra kol bacak ve ayağımın altının kaşıntısı öldürüyo benikafamçokkarıştı
bu doğum parası nasıl oluyo önceden falan bi yere mi başvurmak gerekiyor?daha önce hiç duymamıştım daCADIARZU

günaydın canımmm ya bu kaşıntı derdi bendede var neden oluyor acaba kaşına kaşına bir hal oldum yaaaa

günaydın güsel annelerrrr :3: a.s.
ayy delikafadulden delikafadulden delikafadulden bugün nolduuu
benim oğlan acayip bi tekme attı Allah ım hiç bu kadar rahat hissetmemiştimm delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: ayy çok güsel bi duygu yaaaa resmen elimle hisettim göbişimdenn sanki ellerimdeydiii :sm_cool::sm_cool:
ay hala şoktayımm :1shok: -tatlicadiarzu-
ay hergün olu mu böylee :1rolleyes: gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu cnm oğlum yaaaaa opuyorumnanaktan

günaydınnn ayy canımcım çokk sevindim ne heyecanlıdır:))bende hissetmek istiyorum artıkk

slm kızlaarrr geçmişe şöyle bi gözattım geldim ama pek hatırlamıyorum :)) gece kaynatmışsınız yinee

sirinem gözün aydın bebiş gayet iyi imiş:nazar:

ve belgün canım seninde gözün aydın bencede sonuçların tertemiz çıkacak..

sağol canım inş..

günaydın güzel anneler,
herkese iyi bir gün diliyorum.
belguncüm, geçmiş olsun umarım ağrıların da en kısa zamanda geçer ve güzel sonuçlar alıp bebişine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. :Saruboceq:

sağol canımcım inş allah razı olsun.;)

ayyy bunları duyunca çok heyecanlanıyorum
benim ikizlerde ikisi şu anda birbirini tanıyolarmış ilerlyen zamanda birbirlerinin ellerine dokunmaya çalışacaklarmış
çok enteresan dimi

canım nette ikizlerin ultrason görüntüsü vardı biri diğerini öpüyor gibiydi ya çok şirinlerdi bulursam ekleyeyim

bebek5v.jpg

Benim okuduğum yer yerde bu şekilde yazıyor bide bana mesaj geliyor anadolu sağlık hastanesinden onlarda bu şekilde yazmış hatta kocişimede mesaj geliyor çok gürültülü ortamlardan kaçınmak gerekliymiş diye hemen beni aradı artık bara discoya falan gitmek yok diye sempatiksalakcinni

günaydın canımmm ya bu kaşıntı derdi bendede var neden oluyor acaba kaşına kaşına bir hal oldum yaaaa

benim karaciğerde yüksek çıkan şeyler var alt ast falan bundamış.daha önceki hamileliğimde de yükselmişti kolestrol falan da alıp başını gitmişti ama 6aydan sonra olmuştu bunda çok erken oldu.vitamin progestan kulanıyodum bunları kesti dr şimdi.sadece kan cıvıtıcı iğne ve magnezyum kullanıyorum.bide hamileliğe bağlı hipertiroid çıkmıştı onun ilacını kullanıyom.
sen de dra gidince bi söle belki senin de karaciğerle ilgili tehlillerini yapar.
amniyosentez sonucun da inşallah ii çıkar
ALLAHIM bu mübarek günler hürmetine hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah.

annecikler merhaba

yazılanlar yine epey birikmiş;) gördüğüm kadarıyla herkes iyi :nazar:

bende iyiyim çok şükür yeni yeni uyandım.

çok sıcak yapacak birşey yok

belgün amniyosentezin iyi geçmiş çok şükür kendine stres yapma.

bazı ülkelerde 2li 3lü tarama testi felan yapmıyorlarmış direk amniyosentez yapıyorlarmış.

ama dikkat et yine de kendine... ne kadar istirhaat etsen senin için o kadar iyidir bence işe başlamışın bari çok yorma kendini canım

Back
X