2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
156
Merhaba arkadaşlar
malesef aralık ayını da yarıladık ve bir çoğumuz umutlarını aralık ayının ilk günlerinde bıraktı...şimdi azalan umudumuzu 2011 ocak ayında tekrar çoğaltmak için hep birlikte burda toplanalım...
Dilerim yeni yıl hepimize uğurlu gelir ve benim gibi bebiş isteyen herkes yılın sonlarında bebişlerini alır kucağına.güzel öneri ve paylaşımların olacağı bi ortam olması dileğiyle...
herkese bol şans:))

Merhaba arkadaşlar
malesef aralık ayını da yarıladık ve bir çoğumuz umutlarını aralık ayının ilk günlerinde bıraktı...şimdi azalan umudumuzu 2011 ocak ayında tekrar çoğaltmak için hep birlikte burda toplanalım...
Dilerim yeni yıl hepimize uğurlu gelir ve benim gibi bebiş isteyen herkes yılın sonlarında bebişlerini alır kucağına.güzel öneri ve paylaşımların olacağı bi ortam olması dileğiyle...

canım hayırlı uğurlu olsun
umarım 2011 bizim yılımız olur
ve ilk aydan güzel haberler alırız

Merhaba arkadaşlar
hadi hayırlı uğurlu olsun...inşallah hepimiz buradan eli kolu göbüşü dolu ayrılırız:))bendende herkese bol şans

sayımız arttıktan sonra listemizi de yaparız misss gibi:))

slm kızlar sanırım bu topiğe geçmenin vakti geldi...aralıktan çok ümitliydim ama olmadı umarım yeni yıl yeni mutluluklar getirir hepimize...hayırlı uğurlu olur inşallah...

slm kızlar sanırım bu topiğe geçmenin vakti geldi...aralıktan çok ümitliydim ama olmadı umarım yeni yıl yeni mutluluklar getirir hepimize...hayırlı uğurlu olur inşallah...

hoşgeldin canım...:16::16::16:
yeni yılda hayırlı haberler veririz inşallah...

turlikçim yeni topiğimiz hayırlı olsuunnn:71:,,,bize uğur getirsin,,,:64:
inşlhhh 2011 ocak ayı bizim ayımız olur:21:,buna inanıyorum,:19:
hadi hayırlısı,,, :10::52:

turlikçim yeni topiğimiz hayırlı olsuunnn:71:,,,bize uğur getirsin,,,:64:
inşlhhh 2011 ocak ayı bizim ayımız olur:21:,buna inanıyorum,:19:
hadi hayırlısı,,, :10::52:

ocak ayı bizim hepimizin ayı olucak buna inanıyorum...umutları yitirmeden yola devam:69:

Merhabalar. Uzun zamandır sadece okuyarak takip ediyorum siteyi. Bu ay bende aranıza katılmaya karar verdim. 9 aralık perşembe günü iş çıkışı büyük bir heyecanla eve geldim ve test yaptım. İlk defa test yaptım. Çok heyecanlandım. Öyleki yanlış okumuşum kağıtta yazılanları. Hamileyim zannettim önce. Tam kocacıma nasıl söylesem diye düşünürken 2.kez okudum kağıdı. Çok üzüldüm şimdi anlıyorum sizleri. Halbuki ne kadar emindim hamile olduğumdan. Belim ağrımıştı, halsizlik vardı, başım dönüyordu. Hatta muhtemel rahim içine ekilme gününde kahverengi lekelenme bile olmuştu. Her neyse, ertesi gün kırmızılar geliverdi zaten. Umutlarım gelecek aya kaldı. :43:

Merhabalar. Uzun zamandır sadece okuyarak takip ediyorum siteyi. Bu ay bende aranıza katılmaya karar verdim. 9 aralık perşembe günü iş çıkışı büyük bir heyecanla eve geldim ve test yaptım. İlk defa test yaptım. Çok heyecanlandım. Öyleki yanlış okumuşum kağıtta yazılanları. Hamileyim zannettim önce. Tam kocacıma nasıl söylesem diye düşünürken 2.kez okudum kağıdı. Çok üzüldüm şimdi anlıyorum sizleri. Halbuki ne kadar emindim hamile olduğumdan. Belim ağrımıştı, halsizlik vardı, başım dönüyordu. Hatta muhtemel rahim içine ekilme gününde kahverengi lekelenme bile olmuştu. Her neyse, ertesi gün kırmızılar geliverdi zaten. Umutlarım gelecek aya kaldı. :43:

canım aramıza hoşgeldin.burda bütün sıkıntılarımızı birlikte atmak için birlikteyiz.umarım bu ay herşey hepimizin gönlünce olur...

Merhaba arkadaşlar.
bende 2 yıllık evliyim 1 yıldık bebek istiyoruz ama olmadı. drlarda bekletti durdu 1 yıl geçsin diye. ben bir kaç defa göründüm problem olmadğını söylediler ama sadece ultrasyonla baktılar. hormon testi yaptılar. daha farklı nasıl muayene ediyorlar bilmiyorum. ama bu kada rdeğildir heralde. detaylı bir muayene için dr. gitmeye karar verdiğimde önce eşime söyledim sen test yaptır ona göre görüneyim, dr. isteyecek nasıl olsa. malesef eşimde varikosel çıktı. hareketlilikte problem var çok az. çok üzgünüm. clomen kullanmaya başladı. dr. başlangıç demiş 6 ay kullan demiş, ama çok uzn geldi bana. şimdi clomen kullanıyor yanında çakşır kökü suyu içiriyorum. bakalım dr. şubatta gelin yeniden demiş bekleyeceğiz o zamana kadar. ama bebek özlemi çekmek pek zormuş. daha başındayız uzun yıllar sürerse diye çok korkuyorum. rabbim tez zamanda verir inşallah hepimize .

Back
X