2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

ya birde buna polen ekleniyormuydu?

:26: Anladığım kadarıyla bal tarçın çörek otu karışımı var - bal kestane balı
bir de polen arı sütü bal karışımı var. iki ayrı karışım. polenli karışım için Ayşe söyledi :81: migrosta satılıyormuş biraz araştırdım anavarza balı.. fiyat internette 17.25 tl internetten beklemiyeyim diye yakınlardan almaya çalışcağım. eczanelerde de satılıyor olabilir.
bir de ben bugün ananas kürüne başladım. polenli karışımı kocama da yedireceğim onda azospermi var. bütün bunları yaptıktan sonra amuda kalkıp tek elimi kaldırıp popomu kaşıyacağım.. bir bunu denemedim çünkü

Sevgiler,

Happy

anans kürü nasıl yapılıyor kuzum....bu arada ben amuda kalkıp kaşıdım olmuyor

bu arada bende şubat doğumlyum bebeklerimiz doğum günü hediyesi olucak:)))

merhaba kızlar.ben bu bal tarcın corekotu karısımını bır kere denedım.o ay adetım 10. gune kadar uzadı bıtmek bılmedı.normalde 6. gun bıter.ama 7. gunden ıtıbaren 10. gune kadar kahve akıntı geldı hep.kıst yapıyormus ya bazılarında.normalde benım hıc kıstım olmadı sımdıye kadar ama korktum.gercı tupbebek tedavısınde nasıl olur bılmıyorum.yanı kıst yapma ıhtımalı varmı.yoksa bende yaparım tupbebek tedavımde.benımde normsl yoldan olmadı 11. denememde olumsuz .yaza mıkro denıycem.offf bır bebegım olsa ne guzel olurdu.

hakiki kestane balı internetten baktım 50 tl den 60 tl den bahsediyor ben direk üreticisinden alıyorum en son 3 ay önce 35 tl ye almıştım

slm arkadaşlar bende ocak ayında tedaviye başlıyorum ilk denemem 2007de olmuştu sonuç malesef negatifti bu 2.denemem olacak bu sefer merkezimi değiştim allahım inş bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin

slm bende ocak ayında tedaviye başlıyorum bu 2.denemem olacak inş busefer allah gönlümüze göre verir ... allah herkesin yardımcısı olsun

ALLAH hayırlısını versin inşallah 2. de olur ocağın kaçında başlıyorsun

ya arkadaşlar ben bugünde regl olmadım bu ay bekliyorumya regl olmayı olmaz her ay olmasın diye bakarım bu ay olsun dıye bakıyorum yine yok off olsada baslasak artık su tedavıye gece uykularım kacıyor nasıl olucak dıye dusunmekten :18:

selam arkadaşlar bende ocak ayında başlayacaktım doğum konrol hapı kullanıyordum ve 30 aralıkta hiseroskopi yapıldı bana moralım cok bozuldu tedavi sürecim değişti dr doğum kontrol hapımı yarıda bıraktırdı anlamadım .....ve bana cyclo progynova verdi ...şimdi tekrar hastalandım yarıda bıraktım tabi sürec 31 ocağa uzadı ....cok üzüldüm hem uzamasına hemde hisreroskopi sonrası bana beğenmediği bir şey gördüğünü parca aldığını ve onu patalojiye gönderdiğini söyledi ...ağlamaktan gözlerim şişti o gün ....gerginim yarın sonucumu alacağım ama kötü birşey olmuş olsaydı ultrosonda görülürdü değilmi arkadaşlar bana morel verin ....ve birde cyclo progynova kullanan var mı ....kafam karma karışıkkk...heyecanla beklerken bambaşka bir boyutayımm

Son düzenleme:

Hemeeen düzeltelim moralleriii. Benim doktorum üniversite hocası olduğu için yeni çalışmaları baya yakın takip ediyor ben de histereskopi oldum iki kez ikisinde de myom alındı bana söylediği yeni yapılan bir çalışmaya göre nedeni anlaşılamayan bir şekilde tüp bebek öncesi rahme yapılan butür ufak müdahaleler tutunma şansını arttırıyormuş :))) Parça alıp patolojiye göndermek zaten rutin bir iş her aldıklarını mutlaka patolojiye gönderiyorlar hiiiç aklına takma benim ikisi de gitti bişey çıkmadı. Kötü bişey olsa önceden bin türlü belirtisi olurdu. Tedavim benim de ocaktaydı 24 arlıkta yapılan histereskopimden sonra benimki de şubat adetime ertelendi ama doktor acele etmeyelim rahmin kendini toparlasın dedi emeklerimiz boşa gitmesin dedi. Bekliyoruz işte ama gereksiz üzüntü yapma nolursun..

Hahayyy yastık koymalar bacak dikmeler amuda kalkıp burnunda top sektirmeler sanki çocuk değil sirk canbazı doğurcaz..
Ha bide ben diyetisyene de gidiyorum ya o bana hergün 3 tane kuru incir verdi hormonlar için iyi dedi bilgilerinize.. O da yetmez ben bir de ilaçlara başlayıncaya kadar akşamları böğürtlen yaprağını sıcak suda demleyip içiyorum rahmi kuvvetlendiriyormuş..

İnşallah canım her geçen gün teknikler ilerliyor 2007 den bu yana epey gelişme olmuştur inşallah bu sefer yüzün güler..

günaydın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…