ya birde buna polen ekleniyormuydu?
:26: Anladığım kadarıyla bal tarçın çörek otu karışımı var - bal kestane balı
bir de polen arı sütü bal karışımı var. iki ayrı karışım. polenli karışım için Ayşe söyledi :81: migrosta satılıyormuş biraz araştırdım anavarza balı.. fiyat internette 17.25 tl internetten beklemiyeyim diye yakınlardan almaya çalışcağım. eczanelerde de satılıyor olabilir.
bir de ben bugün ananas kürüne başladım. polenli karışımı kocama da yedireceğim onda azospermi var. bütün bunları yaptıktan sonra amuda kalkıp tek elimi kaldırıp popomu kaşıyacağım.. bir bunu denemedim çünkü
Sevgiler,
Happy
Transferine kadar iş yerinden kimse anlamaz zaten hem çok kesin birşey var ki transfer sonrası yatmak da şart değil olur da izin alamazsan bile hiiiç üzülme, ben geçen sefer 12 gün yattım olmayınca olmuyor işte bu sefer 2-3 gün ancak yatarım. En pahalı yerde bile denesen ilgisizlik hep var daha doğrusu hassas bir ruh hali içinde olduğumuz için hep daha fazla ilgi istiyoruz. O yüzden denediğin yeri dert etme hem üniversite hastaneleri pek çok yerden iyidir en azından ticarete dökmüyorlar işi seni oyuncak etmezler para için..
Bal-çörek ot ve tarçını ayrı karıştırıp yiyorsun, bal polen ve arı sütünü de ayrı.. Ben birini sabah aç karna diğerini gece yatmadan yemiştim yine öyle yapıcam.
Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....
slm arkadaşlar bende ocak ayında tedaviye başlıyorum ilk denemem 2007de olmuştu sonuç malesef negatifti bu 2.denemem olacak bu sefer merkezimi değiştim allahım inş bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin
selam arkadaşlar bende ocak ayında başlayacaktım doğum konrol hapı kullanıyordum ve 30 aralıkta hiseroskopi yapıldı bana moralım cok bozuldu tedavi sürecim değişti dr doğum kontrol hapımı yarıda bıraktırdı anlamadım .....ve bana cyclo progynova verdi ...şimdi tekrar hastalandım yarıda bıraktım tabi sürec 31 ocağa uzadı ....cok üzüldüm hem uzamasına hemde hisreroskopi sonrası bana beğenmediği bir şey gördüğünü parca aldığını ve onu patalojiye gönderdiğini söyledi ...ağlamaktan gözlerim şişti o gün ....gerginim yarın sonucumu alacağım ama kötü birşey olmuş olsaydı ultrosonda görülürdü değilmi arkadaşlar bana morel verin ....ve birde cyclo progynova kullanan var mı ....kafam karma karışıkkk...heyecanla beklerken bambaşka bir boyutayımm
:26: Anladığım kadarıyla bal tarçın çörek otu karışımı var - bal kestane balı
bir de polen arı sütü bal karışımı var. iki ayrı karışım. polenli karışım için Ayşe söyledi :81: migrosta satılıyormuş biraz araştırdım anavarza balı.. fiyat internette 17.25 tl internetten beklemiyeyim diye yakınlardan almaya çalışcağım. eczanelerde de satılıyor olabilir.
bir de ben bugün ananas kürüne başladım. polenli karışımı kocama da yedireceğim onda azospermi var. bütün bunları yaptıktan sonra amuda kalkıp tek elimi kaldırıp popomu kaşıyacağım.. bir bunu denemedim çünkü
Sevgiler,
Happy
slm arkadaşlar bende ocak ayında tedaviye başlıyorum ilk denemem 2007de olmuştu sonuç malesef negatifti bu 2.denemem olacak bu sefer merkezimi değiştim allahım inş bu sefer olur allah herkesin gönlüne göre versin
bu yıl hepimize uğurlu gelir inşallah.
günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?