canım ben rapor çıkarmayı düşündüğüm 1 ay öncesinde adetin 2.günü baktırılması gereken kan değerlerime baktırdım rahim filmim vardı eşimin 3 adet sperm sonucu vardı yani elimde rapor için istenilen bütün belgeler hazırdı ondan sonraki ayda raporu çıkaracağım Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesine gittim ve sadece rapor çıkarmak istediğimi söyledim ve sağolsunlar hiç uğraştırmadılar sadece raporu çıkardığın hastaneye ait eşinin sperm testi olması gerektiğinden orda test verdi ve hemen ardından rapor için başvuruda bulundum ve 10 gün sonrada çıkarmışlardı canım ama ben raporumu özel hastanede kullandım
halev benim 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebeyimi raporla yaptım özel hastane ikincisini para ile yaptım malesef kimyasal gebelikti 12.3 çıktı ve düştü şimdi 3. deneme için tekrar rapor çıkartmak istiyorum ama haseki 5 yada 6 ay sürer diyo ne yapacağımı şaşırdım malüm çok malitli bi tedavi ve üstelik benim ikl tüp bebeyimden raporum var işdi 3 . deneme için bütün kan testleri sıperm testi rahim filmi hepsini yeniden istiyolar