2011 son ayında hamile olmak için çabalayanlar buyurun

nurran

canım kızım Hanzade'm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
1.571
1
116
39
Kayseri
merhabalar arkadaşlar
ben 6 yıllık evliyim ve 2.5 yasında bir kızım var
artık 2.bir bebek düşünüyoruz ama korku var içimde nedense bir türlü bebek niyetiyle başına gecemiyoruz
ben bu ay hamile kalabilirmiyim acaba diye düşünürken bu konuda benim gibi düşünen hanımlarla sohbet etmek dertleşmek istedim
ben reaktif hipoglisemi hastasıyım ve eser miktarda hipotiroidim var doktorum bebek için bir sakınca yok dedi ama sanırım tedirginliğim ya olmazsa .....
neyse şimdi uzatmayım benimle birlikte bu ay hamileliği bekleyenler buyrun sohbet edelim

bende 4 yıllık evliyim benimde 2,5 yaşında bi kızım var arkadaşım bende korkuyorum çünki şeker ve yüksek tansiyon hastasıyım 4 aydır şekeri ilaçla idare ediorum ama hamile kalırsam insülin kullanmaam gerekio çok istiorum ama çokta korkuyorum bu ay bende yaparım diodum ama hala cesaret yok napıcam bilmiorum.hakkımızda hayırlısı olsun canım allah ne isterse o olur ama işte insanoğlu herşeye kaygılanıo bakalım hangimiz önce cesaret edicek

merhaba canım benim gibi birinin daha olması iyiymi kötümü bilmem ama yanlız olmadıgımı bilmek bile bana cesaret verdi
bende hala kararsızım ..bir yandan olsun diyorum bir yandan ,saglık ,maddiyat ve kızımın bakımı
bilemiyorum
hakkımızda hayırlsı diyim artık
haberlerimizi birbirimize verelim cesaretimiz artın

evet canım valla bilmiorum bende hala aynı korunmaya devam daha cesaretim yok bakalım nolcak insülin kullancak olmam korkutuyo beni napcaz bilmiorum neyse açtıkça yazda haberini alıyım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…