2011 Şubat Anneleri Birlikte Zayıflıyor

17 kılo aldım elımı bıle kıpırdatmadan 13 u gıttı kaldı 4 kılo.kızım cok yaramaz cunku, 3.5 aylık ama halen duzelmedı bıdık.bende spor yaparım yuruyus yaparım gıder dıyordum.ne mumkun kımse bakamıyor benden baska kızıma.cok aglıyor.selulıtlere sınır oluyorum catlak ıcın orıflame ın kremını kullandım baya ıyı geldı.catlak kremını.adet gormedım henuz doktorum duzenlı olarak emzırırsen adet olmazsın dedı.

kızlar bende hala adet olmadım cok moralım bozuluyor bu duruma ...ben 3 aydan sonra bebegı saglık sebebımle sutten kestım yınede adet olmus degılım...ben 78 le doguma gırdım suan ıtıbarıyle 54.5 um ...36 beden pantolonlarıma gırıyorum ama halen vermem gereken 3 4 kılo kaldı artık onuda ıkı haftada hallederım...
kızlar ben gecen sedada ızledım bır prof bayan vardı...ara öğün yanlıs dıyodu ınsanlar daha cok kalorı alıyor dıyodu gunde 3 öğün yemelıymısıız..eskıden berı ınsanlar gunde 3 öğün yer dıyo...boyle kılo verılmez dıo...bende bır haftadaır sadece 3 öğün yıyom ve arada bıtkı çay içiom sadece bı haftada 2 kılo gıttı...ben boyle denıcem bı sure ....seda da dedıkı bende sadece 3 öğün yerım dedı....ekmek kesınlıkle yok suann hayatımda ...4 5 haftada boyle 10 kılo gıttı bende...gece hıc yemıyorum...bırde kızlar meyve yıyınce yanında az süt için yağ yakıyomuş...

ya bnen ne zaman adet olucammmmmm:47:

iveeeet sonundA 50 li kiloları gördmmmm:64:

gerçi ucundan ama:1:

kilom:59,9

way be 6 kilo gtti şimdye kadar:52:

ben zaten zayıftım aldığım kilolardan memnunum ama karnım çok kötü.sanki hala hamileyim .sadece karın bölgesi için ne yapabilirim. bu arada ben de hala adet olmayanlardanım

Son düzenleme:
ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh kilolarım.. :( homili gırtlak yiyorum duramıyorum yardım :( hamilelik kaldığımda 52 idim 60 ile doğuma grdm. doğum sonrası 55 oldum ve tammmm 6 kilo aldımmmmmmmm :( 61 suan doğum kilomu geçtimm. :2::2:

hiiçç diyet yapmıyorummm sanırım en az 4. ayıma kadarda yapmıcamm.homini yiyorumm ama arkanızdayım yanınızdayımmm peşinizdeyiimm

44 kiloyla hamile kaldım 18 kilo aldım 12sini verdim şuan 49 kiloyumm.kilomdan çok memnunum benim tek derdim top gibi çıkan göbeğimmm.onu eritmek ama kilo vermemek istiyorum

bunu nasıl yapabilrim bir fikriniz varmıı

ozaman her gün ebru şanlı ile plates yapıyosun canım ancak ozaman gider o göbekler ben tam yapamıyorum kızımın sayesinde benim kilo vermem:89: de gerek senin o derdin yok en azından

Back
X