Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar diyetisyen bir tanıdığa sordum ben emziren anneler için diyet var mı diye. 6. aya kadar emziren anneye diyet verilmiyormuş. çünkü süt üretimi psikolojiyle çok ilgiliymiş, diyet psikolojisi de süt üretimini çok etkiliyor ve azaltıyormuş. 6 aydan sonra ek gıdaya başlandığı için diyete de başlanabilirmiş..
inşallah dediğiniz gibi olur. ben bu hafta ebru şallıyı takibe başladım. çok yiyordum sağlıklı beslenmeye çalışacağım zaten bu aralar doğru düzgün sütümde yokKızlarrrrrrr özellikle emzirenler, deneyimli 2010 mart annesi olarak söylüyorum, eğer emziriyorsanız zaten kilolar gidiyor.15 ayda 25 kg verdim.acele etmeyin kendinizi strese sokmayın.unutmayınki dünyanın en önemli işi emzirmeyi gerçekleştirip cana can katıyorsunuz.
Diyet bölümünde 32 gündür saglıklı besleniyorum.3 kilo verdim bile.Hemde yogurdumu herşeyi yiyiyorum.Sütümde azalmadı.6-7 ögün yiyiorm.Hergün yediklerimi bizi yönlendiren çıtır anneye yazıyorum.Oda hatalarımı söylüyor.Spor olarak mekik çekiyorum artı emirle tüm gün koşturmacada cabası.Herkes zayıfladımı farketmeye başladı.Kendime güvenim geldiisteyen olursa buyursun aramıza gelsin.Birlikte zayıflayalım
![]()
diyet bölümünde hangi gruptasın cnm