Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinkiler pek pahalıymış yav ben kayseri özel sevgi hastanesinde yapacağım doğumu. herşey içinde normalde, sezaryende 150 tl...
sizinkiler pek pahalıymış yav ben kayseri özel sevgi hastanesinde yapacağım doğumu. herşey içinde normalde, sezaryende 150 tl...
hüma felan çok daha uygunmuş ama o hastaneyi sevmiyorum... birde bugün ne öğrendim avrupada ekstra ücret almıyolarmışş... kontrollerde istikrarla avrupada devam edersen ama dün arkadaşın kardeşi orda 7 aylık olduğu halde sancısı çok tutmuş erken doğum biz halledemeyiz diye tıp fakültesine gönderdiler şimdi burda yatıyo canım ya... alet edevat kapasitesini inceleyip araştırmak lazım... kesip fakülteye postalıyo çoğu özel hastane...
bende bornova şifa hastanesinde yapıcam inşallah.sezeryan +1 gece refakatçi ile kalma 1000tl olacak toplamda.umarım ekstra bişeyler çıkmaz
bornava şifanın odaları falan güzeldi geçen sene orda doğum yapan bi yakınım olmuştu ama 1000lira çok uygun geldi onlar 3000 falan ödemişlerdi doktorun şifanın doktorumu??
evet doğum yapılacak olan hastaneyi seçerken tıbbi donanımınada dikkat etmek gerekir.özel olması çok çok iyi olduğu anlamına gelmez.
bayındırda yenidoğan ünitesi varmış.küvezleri yeni doğan yoğun bakım hemşireleri yataklarda film çekebilme özelliği olan röntgen cihazları solunum cihazları vardır diye yazıyor internet sitesinde.benim orayı tercih etmemdeki en büyük faktörde bu zaten.yarın gidip görmeyide planlıyorum.
şifanın dr.u canım sürekli ona gidiyorumm zaten.dr.um gülizar arzu turan.kürtajımıda orda olmuştum geçen sene 180 lira ödemiştim.sbh gidip akşm çıkmıştım hastaneden özel odadaydım..şimdilik fiyat bu ama bi dahaki sefere sorucam unutmazsam sonradan ektsra şeyler çıkabiliyormu diye.1.5 yıl önce arkadaşım epidural sezeryana 1000 lira vermişti.fiyatlar pek değişmemiş.senin arkadaşının dr.dışarıdan geldi sanırım .fiyat çok farklı çünkü...