2011 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi maway
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maway

♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♪&#9
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.891
11
358
İstanbul
Şubat annleri hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz?
Hastanenin size verdiği doğum fiyatlarınıda yazarsanız daha iyi bilgileniriz.

ben eşimin çalıştığı doğum hastanesinde yapıcam mecbur,çünkü doğumu eşim yaptırıcak.

ben Ankaradayım

özel Bayındır hastanesinde yapıcam inşallahh.gen ay bana verdikleri fiyat 3500 di.yeni yılda zam geldimi bilmem

ben de medical park da yapmayı düşünüyorum.
epidural normal+ bir gece özel oda 825 di en son...
bakalım birdahaki kontrolde görcez zam mam durumları ne alemde..

bende özel çınarlı hastanesinde yapıcam doğumu 1000lira doktor 1250 hastane 200 özel oda 2500a mal olcak kısmetse...

sizinkiler pek pahalıymış yav ben kayseri özel sevgi hastanesinde yapacağım doğumu. herşey içinde normalde, sezaryende 150 tl...

sizinkiler pek pahalıymış yav ben kayseri özel sevgi hastanesinde yapacağım doğumu. herşey içinde normalde, sezaryende 150 tl...

oo çok uygunmuş ne güzelll

ama şimdi benim söylediğim fiyat düz fiyat.yani bu fiyat sigortalının ödeyeceği hali diil

mesela benim özel sağlık sigortam var geçen sene %100 karşılıyordu bu sene %80 e düşmüş.eğer öyle olursa ödeyeceğim miktar tabiki 3500 diil.o kısımları net biilmiyorum.açıkcası nasılsa sigorta var diyede pek üstünde durmuyorum

ben ankara tıpta cem beye gidiyorum doğumu da o yaptırcak kısmetse. kendisi doğuma gireceği için 1300 sezeryan doğum özel oda da sanırım 100 tl ama tekrar sormak lazım.

bende kayseride erciyeste yapıcam kuzum 250 dedilerde pazarlık yapacaktım doktorumla kaldı :9:

hüma felan çok daha uygunmuş ama o hastaneyi sevmiyorum... birde bugün ne öğrendim avrupada ekstra ücret almıyolarmışş... kontrollerde istikrarla avrupada devam edersen ama dün arkadaşın kardeşi orda 7 aylık olduğu halde sancısı çok tutmuş erken doğum biz halledemeyiz diye tıp fakültesine gönderdiler şimdi burda yatıyo canım ya... alet edevat kapasitesini inceleyip araştırmak lazım... kesip fakülteye postalıyo çoğu özel hastane...

bende bornova şifa hastanesinde yapıcam inşallah.sezeryan +1 gece refakatçi ile kalma 1000tl olacak toplamda.umarım ekstra bişeyler çıkmaz

kızlar sizin verdiğiniz fiyatların çoğu bana makul ölçülerde geldi.Ben istanbul avrupadayım bi kaç hastaneden fiyat aldım benim doktorum dışardan olucak yani doktorada ayrı ücret ödencek burda özel incirli etica hastanesi doktorla beraber 5 milyar dediler okmeydanı memorial normal doğum 6 milyar sezeryan 7-7.5 milyar prof olursa fiyat 8.5 milyar oluyormuş.Özel Hizmet hastanesi var merterde orası ise suit oda fiyatı doktor hariç normal 2 milyar sezeryan 2.5milyar.
okmeydanı memorial hariç diğer ikiside ssk lı fiyatlar.Benim tercihim bi değişiklik olmazsa özel Hizmet hastanesi olucak memorial sağlık gurubuna bağlı bir hastane.bebek yoğun bakım ünitesinde 5 tane kuvez varmış ve 24 saat kadın doğum doktoru bulunmaktaymış.

hüma felan çok daha uygunmuş ama o hastaneyi sevmiyorum... birde bugün ne öğrendim avrupada ekstra ücret almıyolarmışş... kontrollerde istikrarla avrupada devam edersen ama dün arkadaşın kardeşi orda 7 aylık olduğu halde sancısı çok tutmuş erken doğum biz halledemeyiz diye tıp fakültesine gönderdiler şimdi burda yatıyo canım ya... alet edevat kapasitesini inceleyip araştırmak lazım... kesip fakülteye postalıyo çoğu özel hastane...

evet doğum yapılacak olan hastaneyi seçerken tıbbi donanımınada dikkat etmek gerekir.özel olması çok çok iyi olduğu anlamına gelmez.

bayındırda yenidoğan ünitesi varmış.küvezleri yeni doğan yoğun bakım hemşireleri yataklarda film çekebilme özelliği olan röntgen cihazları solunum cihazları vardır diye yazıyor internet sitesinde.benim orayı tercih etmemdeki en büyük faktörde bu zaten.yarın gidip görmeyide planlıyorum.

bende bornova şifa hastanesinde yapıcam inşallah.sezeryan +1 gece refakatçi ile kalma 1000tl olacak toplamda.umarım ekstra bişeyler çıkmaz

bornava şifanın odaları falan güzeldi geçen sene orda doğum yapan bi yakınım olmuştu ama 1000lira çok uygun geldi onlar 3000 falan ödemişlerdi doktorun şifanın doktorumu??

bornava şifanın odaları falan güzeldi geçen sene orda doğum yapan bi yakınım olmuştu ama 1000lira çok uygun geldi onlar 3000 falan ödemişlerdi doktorun şifanın doktorumu??

şifanın dr.u canım sürekli ona gidiyorumm zaten.dr.um gülizar arzu turan.kürtajımıda orda olmuştum geçen sene 180 lira ödemiştim.sbh gidip akşm çıkmıştım hastaneden özel odadaydım..şimdilik fiyat bu ama bi dahaki sefere sorucam unutmazsam sonradan ektsra şeyler çıkabiliyormu diye.1.5 yıl önce arkadaşım epidural sezeryana 1000 lira vermişti.fiyatlar pek değişmemiş.senin arkadaşının dr.dışarıdan geldi sanırım .fiyat çok farklı çünkü...

ayrıca hastanede prematüre yoğun bakımı ve yenidoğan yoğun bakımıda var...

evet doğum yapılacak olan hastaneyi seçerken tıbbi donanımınada dikkat etmek gerekir.özel olması çok çok iyi olduğu anlamına gelmez.

bayındırda yenidoğan ünitesi varmış.küvezleri yeni doğan yoğun bakım hemşireleri yataklarda film çekebilme özelliği olan röntgen cihazları solunum cihazları vardır diye yazıyor internet sitesinde.benim orayı tercih etmemdeki en büyük faktörde bu zaten.yarın gidip görmeyide planlıyorum.

evet kuzum arayıp sormaktan ziyade önce araştırıp... uygun bi şekilde gidip görmekk en sağlıklısı...

Nisaya gidiyorum doğumu da orda yapıcam inşallah, hastane hakkında çok iyi şeyler duydum zaten etrafımdaki tüm bebekler de orda doğdu yenidoğan ünitesi de çok iyi olduğunu duydum..

bakalım biz de test edicez onaylıcaz inşallah :}

Yılbaşından sonra fiyatları ne oldu hiç haberim yok haftasonu gidicez doktor teyzemize bakalım ne olmuş..

şifanın dr.u canım sürekli ona gidiyorumm zaten.dr.um gülizar arzu turan.kürtajımıda orda olmuştum geçen sene 180 lira ödemiştim.sbh gidip akşm çıkmıştım hastaneden özel odadaydım..şimdilik fiyat bu ama bi dahaki sefere sorucam unutmazsam sonradan ektsra şeyler çıkabiliyormu diye.1.5 yıl önce arkadaşım epidural sezeryana 1000 lira vermişti.fiyatlar pek değişmemiş.senin arkadaşının dr.dışarıdan geldi sanırım .fiyat çok farklı çünkü...

arkadaşımızın ege üni. prof.dr u orda doğum yaptırıyomuş ona yaptırmıştı ama senin fiyat çok iyiymiş hastane çok temiz bakim bende bi görüşeyim dışardan doktor gidince ne kadar alıyorlar acaba?...doğumlar yaklaştı telaşı hiç bitmiyor:34:

Back
X