• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek hastane çıkışı kaç adet olmalı?

Hastane çıkışı bir tane yeter ben onu bile aldığıma pişmanım güzel güzel takımlar almıştım alt üst onları giydirebilirmisim tabi sana kalmış tulum çok almadim gece yatarken iyi oluyo onlarda rahat rahat yatiyolar doğum kışın olacaksa 3 6 ay çok al yazın olacaksa alma hava sıcak çıkıp alirsin bizim kis bebeği fazla almıştık üc ay idare etti ahhahs
Tamamdır çok teşekkür ederim bigilendirmeniz için 🤗

evet mesela 0-3 ay olanlar ilk bir ay oldu benim oğluma. sonra 3 aylık olanı aldım ilk yıkadım giydirdim tam oldu yani. bi 2 hafta anca giydik ve dar gelmeye başladı 🥲 simdi giydirmiyorum zaten. lc waikikinin ürünleri de çekiyor. yani bence alırsanız da bir beden falan büyük alın. iç zıbının biraz büyük olması sorun olmaz zaten görünmüyor 😂😂

H&M ürünleri bende hiç çekme yapmadı ve kumaşları falan çok soft çok güzel. fiyatı da bence ebebek ile hemen hemen aynı. benim bebeğimin %90 kıyafetleri h&mden. su an da ordan alıyorum.

bir de dediğim gibi yenidoğan kıyafetinden cok 0-3 ay alın. ilk basta biraz büyük oluyor ama kötü durmuyor bence 😂

mesela bu fotoğraflardaki takım 2-4 ay. ilk fotoğraf 1.ayda, son fotoğraf 4.ayda. bence rahat 5-6.aya kadar da giyebilir. hep bi beden büyük almak karlı 😂😂
Anladımm çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bunları baz alarak alışveriş yaparım artık. MaşAllah bebişiniz pofuduk pofuduk olmuş sağlıcakla büyüsün 🫶🏻

Takım olarak bir tane yeterli onun dışında bol bol body ve alt alın 5-10 tane bol mendil de alın. Bir de hangi ay doğacağını hesaplayıp o mevsime uygun giysi alın. Hastanede kaç gün kalınacağı da önemli ben sezaryen olduğum için iki gün kaldım ve aldıklarım az bile geldi annem sabunla yıkayıp kuruttu birkaçını. Bir yenidoğana bir de tuvalet eğitimi sürecindeki bebeğe çok kıyafet gerekli oluyor ikisi de var bende ordan biliyorum :D
Bu başlığı açtığım iyi oldu birinden duymuştum hastane çıkışı fazla alabilirsin diye halbuki çok giyemiyor sanırım direk Yenidoğan bedenine ve kilosuna göre üretildiği için. Çok teşekkür ediyorum 🤗

Haklısınız kilosu da son ânâ kadar belli olmuyor ki ne olur ne olmaz gene de 3,4 hastane çıkışı alayım sonrası tulum vs olsun dediğiniz gibi. 3-6 ay kaç tane olmalı peki tahmin olarak soruyorum ?
İşte onu az alabilirsiniz çünkü 3 aydan sonra ışık hızında büyüyorlar 🥲

Annelere bir sorum var. Bebeğim için ufaktan alışveriş yapmaya başlayacağım. Yenidoğan dönemi için en gerekli şeyler nelerdir,kaç adet zıbın,hastane çıkışı olmalı sizce?
Ben yanıma 3 tane almıştım. 1 tanesini kullandık sadece.

Ben yenidoğan kıyafet almadım çünkü onlar benimkilerine sadece bir ay oluyor. Onun yerine bolca (10 adet) 0-3 ay beden takımlar/tulumlar aldım. Ya çok kusuyorlar ya da bezleri taşıyor.

2 tane komple set ola hastane çıkışı aldık.
Gerisi normal alt üst takımlar onlarda yedekliydi.
çıtçıtlı atletleri de biraz epey aldık.

Bol bol tulumlar alın ben en çok tulum kullandım ve rahat ettim. Alt üst giydirince bebek kaka yapıp batırdığında değiştirmek daha zor oluyor. Tulumu giydirmek daha kolay. Yandan fermuarlılar özellikle.
2 yenidoğan hastane çıkışı takımı
4-5 yenidoğan tulum
8-9 tane iç body (çok kirleniyorlar)
Bir de isterseniz altlı üstlü birkaç takım yenidoğan için yeterli.
Büyüme hızına, ihtiyaca ve kullanım rahatlığınıza göre 3 aylıklara geçiş yaparsınız. Eğer doktor bebek çok iri olacak derse daha az yenidoğan alıp 3 aylık kıyafetlerden alırsınız

Bol bol tulumlar alın ben en çok tulum kullandım ve rahat ettim. Alt üst giydirince bebek kaka yapıp batırdığında değiştirmek daha zor oluyor. Tulumu giydirmek daha kolay. Yandan fermuarlılar özellikle.
2 yenidoğan hastane çıkışı takımı
4-5 yenidoğan tulum
8-9 tane iç body (çok kirleniyorlar)
Bir de isterseniz altlı üstlü birkaç takım yenidoğan için yeterli.
Büyüme hızına, ihtiyaca ve kullanım rahatlığınıza göre 3 aylıklara geçiş yaparsınız. Eğer doktor bebek çok iri olacak derse daha az yenidoğan alıp 3 aylık kıyafetlerden alırsınız
Çok bilgilendirici oldu 😊 ayaklı tulumları pek önermiyorlar sanırım normal alayım daha rahat olur.

Back
X