Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de koşuyolu medipolde yapıcam inşallah...doktorum leyla hanım...senin doktorun kim ve beklenen doğum tarihin ne zaman?...
iyiymiş yaw benim dr dan daha fiyat almadım bakalım ne kadar dicek hastane içine sindiyse 1.750 çok uygun
hastane çok iyi en önemlisi doktorumdan çok memnunum yabi bide erken doğum premetüre doğum riskli doğumlarda en iyi hastanemiş bu bölgede buda bir artı benm için sen hangi hastaneye gidiyosun
ya bişey sorucam kafam çok karıştı,şimdi ben muayeneye doktorumun tıp merkezine gidiyorum,doktorumun anlaşmalı olduğu hastane var doğumu orada yapıcam,gelip orada girecek doğumuma,doğum fiyatlarını sorduğumda ücretli hastalar için,normal 825, sezeryan 1,100 tl,dedi,bu belirttiği fiyatlar dışında doktorum benden ücret alırmı? yani bu belirtilen fiyatta hem doktor hemde hastane ücretini almış oluyor dimi? yoksa bu sadece doktorun ücretimi oluyor? hastaneyede bir okadarmı ödeyecem ben,aaaa kafam karıştı şimdi ya
bende aynı senin gibi muayeneye bir tıp merkezine gidiyorum.doğumuda bayındır hastanesinde doktorumun anlaşmalı olduğu bir hastane orada yapıcam
bende sordum 3200 dediler
doktoruma sordum nasıl olacak diye.hastane sizden doğumhane oda vb gibi kullanılan şeylerin parasını alacak bizde burdan doktor ücretini alacağız dedi.yani iki kere verilmeyecek bu hastane ücreti içinde doktor parasıda var ama alırken onu almayacaklar.anlaşmalı oldukları için biliyorlar onlar.
gerçi benimki özel sağlık sigortasından karşılandığı için karttan çekim yapacaklar ve listeye doktor fiyatını eklemeyecekler.
Mapuci sen yine de hastaneyi tekrar arayıp bir sor, benim hastanem de doktor hariç fiyat veriyor çünkü. Doktorun ödemesini kendisine yapıyorsun.
sanırım en fazla ödeme yapıcak olan benim doktorum dışarıdan olduğundan doktora 2 yada 3 bin civarı verilcek hasaneye 2 bin.
evet seninkide fazla ama bizim şubat anneleri topiğinde 8000 bin tl ve hatta 12 bin tlye doğum yapacaklar vardı,onlarınki çok daha fazlaaaa:)
ben de koşuyolu medipolde yapıcam inşallah...doktorum leyla hanım...senin doktorun kim ve beklenen doğum tarihin ne zaman?...
şifanın dr.u canım sürekli ona gidiyorumm zaten.dr.um gülizar arzu turan.kürtajımıda orda olmuştum geçen sene 180 lira ödemiştim.sbh gidip akşm çıkmıştım hastaneden özel odadaydım..şimdilik fiyat bu ama bi dahaki sefere sorucam unutmazsam sonradan ektsra şeyler çıkabiliyormu diye.1.5 yıl önce arkadaşım epidural sezeryana 1000 lira vermişti.fiyatlar pek değişmemiş.senin arkadaşının dr.dışarıdan geldi sanırım .fiyat çok farklı çünkü...