Saolun kızlar iki gündür böyle oluyorum neden anlamıyorum yemek aralarını 2 saat geçirince mi oluyor böyle yoksa sıcaklardan mı anlamadım ama tuzlu birşey yemezsem toparlayamıyorum nedense
Allah kolaylık versin canım sıcaklarda zorluyor insanıSaolun kızlar iki gündür böyle oluyorum neden anlamıyorum yemek aralarını 2 saat geçirince mi oluyor böyle yoksa sıcaklardan mı anlamadım ama tuzlu birşey yemezsem toparlayamıyorum nedense
benim mide bulantısı sabah şiddetli oluyor gün içinde hafifliyor ama akşam rahatım çok şükürBenimde akşamları oluyor çokta midem bulanıyor
iş yerinde olmak dahada bir etkiliyor evde olsa buluyorsunda yiycek iş yerinde bulmak zor oluyor allahtan yanımda bu sabah getirmiştimde iyi geldi biraz olsun rahatladım şimdi
haklısın canım işyerinde zor evde olunca sürekli atıştırabiliyorsuniş yerinde olmak dahada bir etkiliyor evde olsa buluyorsunda yiycek iş yerinde bulmak zor oluyor allahtan yanımda bu sabah getirmiştimde iyi geldi biraz olsun rahatladım şimdi
bende hep ramazanı düşünüyorum oruç tutmayı çok istiyorumya ramazanda ne yapacağız hadi bizim mutfağımız var dolaba bişiler sıkıştırıyorum sağolsun yemeği yapan ablada çok ilgileniyor
evde olsam diyorum bazen aahhhh istifamı etsem sonrada vazgeçiyorummm
ben denicem canım olmazsa zorlamıcamEvet ya biz ramazanda ne yapıcaz,benim burda hiç birşey yok tutacakmıyız onuda bilmiyorum,eşim tutma zorlanırsın bu havalarda böyleysen ramazanda yapamazsın diyor sizin düşünceleriniz neler kızlar
ben denicem canım olmazsa zorlamıcam
Allah bizlere o kolaylığı vermiş sonradan tutabiliriz
mide bulantıları devam ederse zaten orucum kalmz öyle kızımdada aynı zamanlara denk gelmişti ramazan ik gün denedim 3 _4 kere çıkarınca zaten oruç kalmadı tutmadım sonra ilaç verdi dr yarısını tutmuştum
canım benim niye günah olsun tutmamak Allah hamilelere bu kolaylığı vermiş ben imam hatip mezunuyumben maalesef tutamayacağım
zaten çok hassas bir dönemdeyiz iki saat yemesem ateşim çıkıyor bi tuhaf oluyorum
çok isterim tutmayı ama şöyle 6-7 aylık olsaydım düşünürdüm
günah belki ben dayanırım ama bebişim nasıl dayansın o kadar saat açlığaa
günler uzun ve sıcak tok karna dayanamıyoruz
İşte orası varda eşimde onu söylüyor dayanamazsın diyor ama burda yemek işini nasıl yapıcam,sandviç yapar getiririm dimi artık başka nasıl olacak ki herkes tutarken ben nasıl onların yanında yiycem
tabi bebeğinde kendininde sağlığını tehlikeye atarak illa tutucam diye inatlaşmak sağlığa zarar verdiğin için güna olur ama o zamana Allah ne gösterir bilemeyiz belki havalar serinler bulantılarımız azalır ben o anevi avayı yaşamak isterim olmazsada zorlamamSaçmalamayın arkadaşlar bu halde hiç oruç mu tutulur sakınnnnnn,şu anda tutmadığımız halde kötüyüz
Bu halde oruç tutarsanız işte o zaman günah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?