mrb arkadaşlar cuma günü dr a gittim bebeğimin kalp atışı yokmuş ölmüş yani cumrts kürtaj yapıp aldılar artık şubat annesi değilim çok üzgünüm allah hepinizin bebişine sağlık versin ne hayaller kurmuştuk hepsi bitti sizin hayalleriniz gerçek olur inş hepinizi öpüyorum hepinize sağlık diliyorum
listeye benide eklermisiniz sat 12 mayıs.beklenen doğum 16 şubat,yaş 28,kilo 60 herkese hayırlı ve sağlıklı bebekler...
Günaydın kızlar yine erkenciyim bugün.Hiçbirşey yiyemiyorum korkumdan midem bulanacak diye
Bugün kontrolüm var daha doğrusu yarındı ama biraz önce bugüne aldırdım yarın belki yolculuğa çıkabiliriz diye .dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.burada üzücü mesajları okudukça hep panik oluyorum benim bebişimdede bişey varmıdır diye
canım gerçekten çok üzüldüm.bende ilk bebeğimi kaybetmiştim çok zor gerçekten ama hemen 6 ay kadar sonra yeniden hamile kalmıştım.Allahım hayırlı hamilelikler nasip etsin sana yeniden.Dualarım seninle...
aramıza hoşgeldin canım.hayırlı hamilelikler
Günaydın canım,burdaki üzücü olayları okuyup etkilenmemek zaten olmuyor ama çok üzme kendini bugün kontrolünde varmış madem bebişin etkilenmesin annesi :))
Mide bulantısı için kalkar kalmaz kraker yemeği denedin mi hiç ben ilk başlarda öyle yapıyordum birazda olsun kesiyordu.
İnş.hayırlı haberlerle gelirsin canım,yolculuk ne zaman sizin dr.izin verdi dimi gidiş için
sağol canım ya içim ferahladı biraz.
ne yediğimi yazsam şaşırırsın
ekmege salça sürüp yanında peynirle yedim :)
kraker hep yiyordum ama artık ondanda midem bulanır oldu o kötü günler aklıma geliyor helede çubuk krakeri görünce
canım dr izin vermişti daha önce ama bugün yine ayrıntılı olarak soracağım inş. iyi haberlerle dönerim:)
günaydınlar herkese iyi dilekleriniz içinteşkkür ederim..durum hala aynı ama tabi biraz daha iyi yediklerime çok dikkat ediyorum moralim çok bozuluyor bir tek elimde değil.doktorun anne bizim için öncelikli lafı aklımdan çıkmıyor.bu kadar pimpirik biri değildim ne olduysa bana huyum değişti bilmiyorumkismile
arkadaşlarımızın haberlerinede çok üzüldüm.Allah sabrını versin. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
teşekkür ederim ellerine sağlık
vallla bu sıralar kafam okadar karışıkki.herşeyim yarım.evim yarım işim yarım kendim yarım.sanki hiç bir çeye yetemiyormuşum gibi geliyor.Allahtan eşim çok yardımcı o olmasa yanmıştım.kendini koyverdin diyor ama şuan değilde geçen haftalar gerçekten öyleydim beni anlamıyorlar gibime geliyor.içimden hiç bir şey gelmiyordu mide bulantıları yeni yeni geçti yorgunluk desen hat safhada hiç bir şey yapmasam bile yastık gördümmü kafamı koyasım geliyordu.akşamı 4 gözle bekliyordum eve gidebilmek için.halada öyleyim.ayyyhhhh hamile depresyonunamı giriyorum neeee pööff öyle işte anlat anlat bitmez içinizi karartmayayım
teşekkür ederim ellerine sağlık
vallla bu sıralar kafam okadar karışıkki.herşeyim yarım.evim yarım işim yarım kendim yarım.sanki hiç bir çeye yetemiyormuşum gibi geliyor.Allahtan eşim çok yardımcı o olmasa yanmıştım.kendini koyverdin diyor ama şuan değilde geçen haftalar gerçekten öyleydim beni anlamıyorlar gibime geliyor.içimden hiç bir şey gelmiyordu mide bulantıları yeni yeni geçti yorgunluk desen hat safhada hiç bir şey yapmasam bile yastık gördümmü kafamı koyasım geliyordu.akşamı 4 gözle bekliyordum eve gidebilmek için.halada öyleyim.ayyyhhhh hamile depresyonunamı giriyorum neeee pööff öyle işte anlat anlat bitmez içinizi karartmayayım
kızlar bir kaşık türk kahvesine limon sıkıp içsem ishal için bebike bi zararı olurmuuu??
romeosunun julyetii valla bizi yine biz anlarız
dün eşim sağolsun bütün evi temizledi ben birtek mutfağı temizledim
ondan önce konuşurken gayet iyi niyetle bana kendini çok bıraktın birazda hamileliği bahane ediyosun gibime geliyor dedi
bende innnşaaalllaahh hamile kalırsında beni anlarsın dedim sempatiksalakcinni ne demekse işte ağzımdan çıkıverdi akannehir ben mümkün olduğunda söylenmemeye çalışıyorum ki abartıyor işte nazlanıyor demesinler diye
aayyyyy ama anlamıyolarrrr napiimm var bi sıkıntım demekki halsizim dimi.bikere fiziksel olayları geç psikoloji allak bullak oluyor ama yok anlayan nerdeeeee lülülülülülü
romeosunun julyetii valla bizi yine biz anlarız
dün eşim sağolsun bütün evi temizledi ben birtek mutfağı temizledim
ondan önce konuşurken gayet iyi niyetle bana kendini çok bıraktın birazda hamileliği bahane ediyosun gibime geliyor dedi
bende innnşaaalllaahh hamile kalırsında beni anlarsın dedim sempatiksalakcinni ne demekse işte ağzımdan çıkıverdi akannehir ben mümkün olduğunda söylenmemeye çalışıyorum ki abartıyor işte nazlanıyor demesinler diye
aayyyyy ama anlamıyolarrrr napiimm var bi sıkıntım demekki halsizim dimi.bikere fiziksel olayları geç psikoloji allak bullak oluyor ama yok anlayan nerdeeeee lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?