2011 Şubat Anneleri

Cnm neyseki eşin laf söylettirmiyor, bide o onun tarafına geçseydi canın daha bi sıkılırdı bu sefer..

Cnm keşke deseydin o zamana kadar sancım gelirse diye...

yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa

aynı durumdayım kocama dıyom gıt bana lahmacun al canım çok cektı ya...buarada bende 36+3 teyım nsteye gırdım dr herşey normal dıyo ama ben artık doğurmak ıstıyorum...

Gözünaydın canım.Doğum tarihin belli olmuş darısı artık bizim başımıza inş.

Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor artık.Sezeryan olunca insan tarihi belirliyorda bizim gibi belirsiz olanlar ne yapıcak acaba 9 şubat dedi ama bekliyoruz bakalım o zaman mı gelicek minik kızıımız

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Hayırlısıyla ve sağlıkla al minik oğluşunu kucağına inş.

gözünaydın canım seninde doğum tarihin belli olmuş.
Haftaya aramıza bir sürü minik kız ve oğlan katılacak ne güzel.

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.Hastanede bırakmışsın minik oğluşunu inş.en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize.Minik oğluşun ve senin güzel haberlerini bekliyoruz yeniden.

yarın 10:40 da randevumuzzz var çokk heyecanlıyımmmm

Nurcum yarın büyük gün desene kızını göreceksin ne güzel.
Doğum tarihin belli olmadı değil mi senin

Bugünlerde benimde psikolojim pek yerinde değil bir saat iyiysem diğer saat kötüyüm.
Sona yaklaştığımız için böyle galiba.
Benim akşamları daha çok oluyor ağrım gündüzleri kızımdan pek bir ses çıkmıyor ama akşamları yokluyor aşağı ama daha çıkış yolunu bulamadı galiba :))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkez ne zaman doğurucandıyıp duruyor
sıkıldım bu sorulardan

Bende çok sıkıldım.Her arayan aaa daha doğurmadın mı sen ne zaman doğuracaksın doğurda sevelim artık diyorlar.
Ben onlardan daha çok istiyorum ama gelmiyor işte bekliyoruz bizde :))

Geçmişi oku oku anca bitirebildim kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz ben bugün bütün gün ev temizliğiyle uğraştım.Banyomu yıkadım fayanslarına varıncaya denk ayy pek bir güzel oldu misler gibi.Gerçi sonra ağrısıda güzel oldu ama içim rahatladı hiç olmassa.Hergün bir yeri bitiriyorum dip bucak.Kızıma hazırlık yapıyorum inş.gelir oda yakın bir zamanda.

bende öyleyım bebek hazırlıkları bıttı çantamı hazırladım bebeşin tum elbıselerı yıkanıp ütülendı...senın gıbı bı gun banyo bıgun çarşaflar bıgun muftak oyle çalışıyoz....sonrada oturdummu on kişi gelse kaldıramaz yerımden benı....çok guzel geliyo dınlenmek okadar işten sonra ::):80:

Cnm hamişlikte hakikaten en zor zamanlar bi ilk bi son zamanlar...önceleri bulantıdan çekiyodum şimdi ağrıdan, senin bebiş gelir bu hafta bence genelde 38den sonra geliyolar 40 ı bekleyen az... eline sağlık temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini

İş yaparken insan pek bir heyecanlı oluyor dimi.Kızımı düşünerek yapıyorum herşeyi o gelince evim temiz olsun miss gibi eve gelsin istiyorum ama.Oturunca bende pek kalkamıyorum yerimden bir bardak süt alıp yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.

kızlar kağana bi süt yapayım reklam arasında uyusun artık saat 10 olmuş.. gelicem yine

ahh canım ağzından bal damlıyor senin inş.beklemez cuma günü benim doğum sezeryan olsaydım eğer o günü isteyecektim ama normal olunca artık mecburen onun kendi belirlediği günü bekliycez.
Senin doğum tarihin belli oldumu sezeryan olacaksın dimi.

bugün 38 haftaya girmişim. Dr bebek aşağı inmiş dedi 1 haftaya kalmaz gelme ihtimali yüksekmiş

gerçi temızlık ömrü bıllah bıtmez de...ama dediğin gıbı bugunlerdekı temızlık çok heyecanlı yeni gelecek minişlerımız için yapıyoruz...sonra gelen gıdende olacak temız olmak lazım...:79:

Evet birde ilk günden gelmeye başlayacaklar.Onun için hazırlıklı olmak lazım.Gerçi annemlerde olacak evde ama genede benim heyecanım daha bir başka yorulsam bile güzel birşey için yaptığımı bilmek heyecan katıyor

geçmiş olsun canım bebişinde hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurda evinize gelir.

red_cake, gözde, shark_11 kızlar tarihler belli olmuş gözünüzaydın ay ne güzel yaa böle tarihler belli olunca bi gaza geliom ki bende.. inşallah sağlıcakla çok güzel bi doğumla alırsınız minişleri kucanğınıza..

ay burcucum o haller bende de var canım yaaa.. sebep yok ama y-çok gibi sürekli ağlama modundayım sıkıldım artık kendımdende benım hormonlar bıraz fazla duygusallık salgılıo heralda :)
inşallah ağrılarında geçer dikkat et neyse ki seninde vuslat yakın..

kızlar herkese iyi geceler rahat ve tatlı rüyalar benim kociş gelir ben çıkıyorum herkes kendine bebişlerine iyi baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…