yasese cinsiyet söyledimi doktorun şu 1 ayda çabuk geçsede tam olarak öğrensek cinsiyetini
slm kızlar biraz önce doktordan geldim.bizimki 13+3 şimdi gittiğim doktorum sat tarihine göre gidiyorsun dedi.önceki doktorum daha geç demişti.ellerini gördümm ayaklarını gördümmm. şu anda 6.74 cm olmuş.ense kalınlığı bi açıdan aldı 1.63mm çıktı bi açıdan aldı 1.55 mm yazıyo.doktorda tartıldım 63 çıktım :çok üzgünüm: doktor bi dahaki aya kilo almamış göreyim dedi
bizde bugün doktora gittik...ben son doktorda tarıldığımda 67.4 çıkmıştım evde sürekli takip ediyorum 68 buçuk falan çıkıyordum ancak bugün doktorda yeniden tartıldığımda 70 çıktımacaba doktorda kıyafetler vs. olduğu için mi bu kadar farketmiştir....giyinip tekrar tartılcam evde....
Merhaba bende bugün katıldım aranıza arkadaşlar.bende kısmetse şubat 2011 de anne olacağım.hepimizin bebişleri sağlıklı dünyaya gelir inşallah..
slm kızlar biraz önce doktordan geldim.bizimki 13+3 şimdi gittiğim doktorum sat tarihine göre gidiyorsun dedi.önceki doktorum daha geç demişti.ellerini gördümm ayaklarını gördümmm. şu anda 6.74 cm olmuş.ense kalınlığı bi açıdan aldı 1.63mm çıktı bi açıdan aldı 1.55 mm yazıyo.doktorda tartıldım 63 çıktım :çok üzgünüm: doktor bi dahaki aya kilo almamış göreyim dedi
Merhaba bende bugün katıldım aranıza arkadaşlar.bende kısmetse şubat 2011 de anne olacağım.hepimizin bebişleri sağlıklı dünyaya gelir inşallah..
Ben dr.gidemedim kızlar eşim geldi patronumuz çıktı banada yarım sabah gidersin dediler sinir oldum tabiiii(
Önemli benim için diyorum kimse dinlemiyor ahhh şu erkekler neden anlamazlar bizi.
Ben size birde birşey sorucam dün gece rüyamda göğsümden süt gelmeye başlamıştı.ilk önce hafif pembe bir renk olarak bir akıntı geldi sonrada baktım süt akıyordu ama Sonrada uyandım hemen sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir.Sizde böyle ilginç şeyler görüyormusunuz
ben biraz önce üşenmedim doktora giderken ne varsa üzerimde aynen giyindim ayakkabılarım dahil burdada 70 çıktım üzerimdeki kıyafetlerden dolayı o kadar çıkmışım....çok sinirim bozulmuştu benimde şimdi biraz rahatladım ama dikkatli olmak lazım her daim....zaten şu sıcaklarda hiç bişi yiyemiyorum doğru dürüst....meyve,su ve ayranla besleniyorum o kadar kilo almış olamam yani:)
içini ferah tut sonuçlar iyidir allahın izniyle....rüyan için çok fazla bişi söyleyemeyeceğim ama güzel bir rüya gibi....hayra yoralım hayır çıksın....bende geçende rüyamda kuranı kerim okudğumu gördüm....27.sureyi okuyormuşum rüyamda...kalkınca baktım neml suresiymiş 27.sure anlayamadımm bende sadece okudum....
iyi akşamlar kızlar.. buğün bebişimizi gördük kalp atışlarınıda dinletti dr..
gelişmesi güzelmiş.. kafasını elini ayagını herşeyini gösterdi.. çok sevindik iyi olmasına.. .. cinsiyeti ne dedim.. kıza benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman 3lü tarama sonucunada bakarım dedi :)
çok şükür Allahıma.. Yazelimiz geliyor heralda :)
selamlar kizlar.
persembe gunu glukozyuklemesi yapilacak ve 3 saat suruyormus. bunu yaptiran oldumu aranizda? sekerime bakacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?