2011 Şubat Anneleri

valla bu doktora yeni başladım daha ilk defa gittim önceki kilomu bilmeden böyle dedi.60 filandım sanırım hamile kaldığımda.ama evde bakıyorum 62 civarı çıkıyorum

arkadaşlar kilo alımı konusunda şöyle bir liste var. eğer ortalama bir kilo ile hamile kaldıysanız;
ilk 3 ay toplam 0-1 kilo
4-5 ve 6. aylarda her ay 1- 1.5 kilo arası
7-8 aylarda her ay 1.5- 2 kilo arası
9ay 2 -2.5 kilo

yani 9- 12 kilo toplamda
bunu bir sağlık programında dinleyip not almıştım,:CüvCüv: tabi kişiden kişiye değişir. bir de iştah durumu çok önemli, hamileliğimiz o kadar sıcak zamana geldi ki bi şey aşeremiyoruz

bizde bugün doktora gittik...ben son doktorda tarıldığımda 67.4 çıkmıştım evde sürekli takip ediyorum 68 buçuk falan çıkıyordum ancak bugün doktorda yeniden tartıldığımda 70 çıktım acaba doktorda kıyafetler vs. olduğu için mi bu kadar farketmiştir....giyinip tekrar tartılcam evde....

valla ne bileyimm sinirim bozuldu.yarın sabah bende bakıcam

Merhaba bende bugün katıldım aranıza arkadaşlar.bende kısmetse şubat 2011 de anne olacağım.hepimizin bebişleri sağlıklı dünyaya gelir inşallah..

Gözünaydın canım bebişini görmüşsün.Büyümüşte ense kalınlığını işini anlamadım açıkçası benimki bir yerden bakmıştı ama bende mm sormadım.
Kilo içinde dr.larda çıktığımız tartılarla evdekiler farklı ben kendimi evde takip ediyorum dr.dediğinide kulak asmıyorum açıkçası en az 1-2 kg fark ediyor çünkü kıyafetlerin falan.Sende üzülme canım.bebişin iyi nasılsa:1hug:

Ben dr.gidemedim kızlar eşim geldi patronumuz çıktı banada yarım sabah gidersin dediler sinir oldum tabiiii (
Önemli benim için diyorum kimse dinlemiyor ahhh şu erkekler neden anlamazlar bizi.

Ben size birde birşey sorucam dün gece rüyamda göğsümden süt gelmeye başlamıştı.ilk önce hafif pembe bir renk olarak bir akıntı geldi sonrada baktım süt akıyordu ama Sonrada uyandım hemen sizce bu rüyanın anlamı ne olabilir.Sizde böyle ilginç şeyler görüyormusunuz

ben biraz önce üşenmedim doktora giderken ne varsa üzerimde aynen giyindim ayakkabılarım dahil burdada 70 çıktım üzerimdeki kıyafetlerden dolayı o kadar çıkmışım....çok sinirim bozulmuştu benimde şimdi biraz rahatladım ama dikkatli olmak lazım her daim....zaten şu sıcaklarda hiç bişi yiyemiyorum doğru dürüst....meyve,su ve ayranla besleniyorum o kadar kilo almış olamam yani:)

içini ferah tut sonuçlar iyidir allahın izniyle....rüyan için çok fazla bişi söyleyemeyeceğim ama güzel bir rüya gibi....hayra yoralım hayır çıksın....bende geçende rüyamda kuranı kerim okudğumu gördüm....27.sureyi okuyormuşum rüyamda...kalkınca baktım neml suresiymiş 27.sure anlayamadımm bende sadece okudum....

:)) ben ilk dr.kontrolüme gittiğimde bana 3kg almışsın demişti ama o zaman baya birşeyler vardı üzerimde falan kızmıştı banada ama ben birşey dememiştim sonuçta evde sabah tartılıp gitmiştim.Size tavsiyem haftalık olarak kilonuzu takip edip not almanız hem ilerleyen zmanda kışta gelecek o zamandahada ağır gözükeceğiz ben o zaman kilo takip çizelgemide götürüp göstereceğim ki fırça yemeyelim drlardan :))

İnş.canım gidip bir baktırsaydım daha rahat olacaktım ama sabahı bekliycem artık.Evet ikimizinkide hayra yoralım hayır çıksın inş.
İnternette anlamı neymiş baktım türkçe meali olarak bende merak ettim şimdi :))

selamlar kizlar.

persembe gunu glukozyuklemesi yapilacak ve 3 saat suruyormus. bunu yaptiran oldumu aranizda? sekerime bakacaklar

Hamilelik şekerine bakacaklar ama daha çok erken değilmi?
İlk hamileliğimde yapılmıştı ama zamanını tam hatırlamıyorum
Önce kan almışlardı sonra bir bardak şekerli su içmiştim (ama normal şeker değildi sanırım çünkü tozu bir paketten boşalttı bardağa) 1 saat sonra tekrar kan aldılar ve değerleri karşılaştırmışlardı

iyi akşamlar kızlar.. buğün bebişimizi gördük kalp atışlarınıda dinletti dr..
gelişmesi güzelmiş.. kafasını elini ayagını herşeyini gösterdi.. çok sevindik iyi olmasına.. .. cinsiyeti ne dedim.. kıza benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman 3lü tarama sonucunada bakarım dedi :)
çok şükür Allahıma.. Yazelimiz geliyor heralda :)

Sürmeli hadi gözünaydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…