2011 Şubat Anneleri

sağol canım seperin de çok güzelm olmuş ellerine sağlık bir de bize diyordun ben bişey yapmıyorum diye:)

kızlar neden benim sorularıma hiç cvb gelmiyor bazen gerçekten çok üzülüyorum beni arkadaş olarak görmüyorlar demekki diyorum bende bir şubat annesi adayıyım her ne kadar foruma sonradan katılmış olsamda benide arkadaş olarak görmenizi isterdim

Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

Çok güzeller canım geçen hafta geldiğimde yalovadan bir yerden aynısından bir tane aldım magnet gibi kapıma süs yapayım dedim zevklerimiz aynı olmuş bende o kadar biblo içinden aydedeli olanı beğendim.Hadi bakalım minik prenses sağlıkla gelsinde sende bunları dağıtırsın inşallah sepetinde çok cici olmuş ellerine sağlık bir de kendine beceriksiz diyorsun hiç te değil...

sağol canım seperin de çok güzelm olmuş ellerine sağlık bir de bize diyordun ben bişey yapmıyorum diye:)
Yok melocum ya bende fikir çok icraat yok sanki sepeti kendim mi ördüm parçaları bi araya getirdim sadece.Kumaşı aldım kredela aldım fistoyu aldım verdim terziye sonuçta...

Emelcim öyle deme lütfen aşkolsun biz hiç öyle sonradan katıldın diye ayrım yaparmıyız ben son mesajını gördüm aslında bişeyler yazmayıda düşündüm ama kaynana mevzuularını hiç sevmiyorum o yüzden konuya girmedim yoksa hiç öyle düşünme benim mesajıma cevap yazdığın içinde ben sana çok teşekkür ederim.Sakın üzülme bu tarz şeyler için bazen benim yazdıklarımda kaynayıp gidiyor olabiliyor böyle şeyler... Valla bilmeden kırdıysak seni kusura bakma tamam mı kardeşim.Bak burada hep kardeş gibi olduk.

Canım olur mu öyle şey şu anada herkes geçmöişi okuyordur eminim o arada da bayağa zaman geçiyor birbirimize cvp vermekte gecikiyoruz yada bazen gözden kaçıyoır sayfalar çok birikiyor çünkü çoğu zaman bende yazdıklarıma cvp yada yorum alamıyorum ya da aynı şeyyi bende yapabiliyorum birbirimizi anlamalıyız ve alınganlık yapmamalıyız

Sağol Elacım bende aynısını burdada gördüm ama burdakiler işçiliğini çok uyduruk yapmışlardı kurdela filan kullanmamışlar tülüde büzüştürüvermişler bi yanına gitmiş böyle yaparmısınız dedim extra ücret istediler kurdela ve mıknatısı için.Çünkü ürünün sadece kendi mıktanısını kullanınca lavantayı arkaya koyamamışlar.Aman dedim bende sizemi kaldım internetten aldım napıyım.

Son düzenleme:
ben bu aralar çok alınganım belkide ondan belkide yazdıklarıma 2 kere 3 kere cvb gelmeyince böyle hissettim üzüldüm siz kusuruma bakmayın

Cnm bunu az önce odadakilere okudum oy çokluğu ile damlatalım bişeyler diyolar ben istemiyorum nolcak bakalm
Cnm sağolasın :)
canım ellerine sağlık süper olmuşlarr
Sağolasın cnm :)
Hayrolsun cnm, bende bol rüya görüyorum bu aralar
Cn m en azından bi test yapsaydı ya... bu arada teşekkürler :)
Müthiş olmuş, ne kadar güzel bence işi gücü bırakıp kurabiye işine gir:) Ben sipariş veririm ilk müşteri olarak
Sağolasın cnm :) iki çocukla zorr gözüküyor :)
Cnm sancıların nasıl oldu?
BURCUUUUUU döktürmüşsün yine....
Sağolasın cnm :)
Hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyoruz
İnş salıyı bekler o zaman cnm
Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.
Cnm bebiş içinde senin içinde en hayırlısı hangisi ise o olsun inş.
Cnm Allah yardımcın olsun inş., başka bir dr a daha gözüksen, belki yeterli dicek bi iki hafta daha...
Kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz bende geçmişe dalayım hemen...

Kızlar bu arada söylemeyi unuttum sepet benim eserim o nasıl durmuş:)

Wayy şekerlerde sepette çok güzel cnm, aydedeli görmemiştim ama çok beğendim şimdi

EVET aynen öyleydi ben süssüz halini aldım zaten çok iyi yapmışsın sen.Çok güzelller canım.
Bu arada ben çağlayanı aradsım bugün daha doğum yapmamış temizlik varmış evinde bir kaç gündür...

ben bu aralar çok alınganım belkide ondan belkide yazdıklarıma 2 kere 3 kere cvb gelmeyince böyle hissettim üzüldüm siz kusuruma bakmayın

Üzme kendini canım olur öyle.

ühüüü niye kimse bana cevap yazmıyooo.

aaa pardon ben bişi sormadım dimiiiii

emelciimm canımmmm öyle çok mesaj arada kaynıyokii bak iki gündür bu kızlar varya beni hiiiçç sallamıyolarrr vallahaaa ben işte ortada konuşup konuşup gidiyom bazen öyle çok konuşuyoki bunlar kim kime ne dedi nerde dedi niye dedi valla takip bile edemiyorum

ben bu konuda bilgi sahibi değilim daha çatı muayenesi bilem olmadım zaten.artıkın doğumdamı bakacak napacaksaaa benim dokturummm ama tabi muayene esnasında biraz müdahale oluyor oraya nede olsa kıurcalıyor biraz biraz kanama falan olabilir heralde.ama çoksa mutlaka haber ver derim benn

bu arada ay dedeler çookkk ciciiiiii..sepet desen konuşuyoooo eline sağlıkk

valla inşallah bişi çıkmazda şu 4d ultrasonda görürürüm oğlumu yoksa çocuğumun bi tarafında 4d ultrason resmiyle doğacak bişi diill

alalım fotoları koyarım tabee artis oğlumun artis fotolarını

ayyyhhh midem yanıyooooo

Cnm yok öyle bişi ya, neden olsun, üzülmüşsün boşuna..
Çatı muayenesinden sonra pembe akıntı normal, zaten drun da hatırlatması lazım bunu, korkma yani, haftanı bilmiyorum ama ara ara önce düzenli gelip sonrasından kendiliğinden geçen kasılma bendede var, doğuma yaklaştık artık

Son düzenleme:
cvblarınız ve ilginiz için teşekkürler valla ben ewdekilerden çok sizin yazdıklarınızı okuduğum sizinle vakit geçirdiğim için cvb gelmeyince görünmüyormuşum gibi üzülmüştüm ama benimle ilgilendinizz valla sevindik kızımlaa teşekkür ederiz hepinize ayrı ayrı

Kızlar ben çıkıyorummmm, attaya, dr'a , alışverişe fln vs... takılcaz öyle,belki eyvah eyvah2 ye girebiliriz eşimle bi bakalm bakalm, akşamda geç geliriz muhtemelen giremeyebilirim saat şimdiden 4 olmuş çünkü, öpüldünüz ben kaçaaaaaaaaaaaar

bende şimdi netten alsaydım diyorum şekerlerimizi hem daha hesablıymış ben gittim mağazadan aldım hemde sitede aynısı varmış daha ucuza ama ne yapalım demekki kısmet buymuş daha fazla şekerimiz olurdu bende kelebekli şeker aldım kızıma inş. ağız tadıyla kullanmak dağıtmak nasip olur.

içim yanıyoorrr içiiiimmmmm :122:

yani ayda yılda bir midem yanıyo ama oda tam yanıyoo

biraz geçirir diye belki soğuk bişiler yiyorum habiree :131::120:

ama bunlar beyhudee çırpınışlarrrr.o yine bildiğini okuyorrr.

mide yanmam geçermi bilmem ama boğazım şişecek o kesinn

şurubum murubum yokkk

sadistim ben seviyorum sanırımmm böyle sızı çekmeyiii :111:

benimde midem yanmma oluyordu ama şimdi geçti yere eğilmek bile istemiyordum biraz ılık süt içi iyi gelebilir bende daha hiç ağrı kesici bile kullanmadım çok çok geömiş olsun bebişinin saçları çıkıyordur ne kadar doğrı bilmiyorum ama öyle diyor büyükler.

bak beni kimse sallıyomu yaaa

benimkide oynayınca farklı farklı yerlere baskı yaptığı oluyor.en ilgincide bazen bi hareket ediyor vajinam acıyorr tuhafıma gidiyo.

bide hani görenler Allah kurtarsın diyolar yaaaa

ben ozaman kendimi bi garip hissediyorum.kader mahkumu gibi hissediyorum kendimi :95: tırsıyorum bu kadar kötü bişimiki bunlar böyle diyo falan oluyorummm yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…