2011 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım annem çekti böbrek ağrısını iyi bilirim neyseki sonunda müjdeni de almışsın.Allah sana ve oğluna uzun ömürler nasip etsin canım

Merhabalar...
Benim 4 yasinda bir kizim var. Su an 14 + 5 hamileyim. Cinsiyeti henüz belli degil. 9 Subat 2011 dogum tarihi diyor doktor. Ben 65 kiloda hamile kaldim simdi 63 kiloyum. Istahim yeni yeni düzelmeye basladi. Henüz yarim kilo almisim. Fazla kilo almak istemiyorum, kizimdan kalan kilolari bir türlü veremedim.

Allah hepimize hayirli saglikli hamilelikler yasatsin insallah :)

hayırlı olsun kızın canım çok sevindim kızlar bi ayrı oluyo bana göre:)
çok teşekkür ederim gönlümden kız geçiyodu zaten allah gönlüme göre verdi...

hayırlı olsun canım tebrikler kızınızı sağlıkla kucaklayın inş darısı bizeeee

çok saol allah herkese istediğini versin hoş hepsi aynı ama biz eşimle hep hayırlısı kız evlat diyip duruyoduk:))kız ismi hamile kalmadan önce belliydi erkek ismi hiç düşünmemiştik bile.anne ne hissederse genelde ööle oluyomuş allah herkesin gönlüne göre versin

hayırlı olsun 2. hamileliğin canım ne güzel tecrübelisindir sen şimdi her konuda.Kilo konusu beni de rahatsız ediyor bende verememekten korkuyorum doğum sonrası.İlk hamileliğine kaç kilo ile başlamıştın?

gerçekten mi bu harika ben daha hiç bişey hissetmiyorum sadece arada göbek deliğimin çevresinde pıtlamalar oluyor ama gazdır diye düşünüyorum.

Canım benim 2. oldugu için erken hissediyorum. Sizler biraz daha geç hissedersiniz. Oglumda 17. haftada hissetmiştim :)

Bu arada o pıtlamalar bebeginin hıçkırıkları :ecrin_bebek:

Kilo kusununu da takmayın. Bakın rekor bende :) 4. kilo aldım şuan. Oglumda da böyleydi. sonra çifter çifter aldım. Toplamda 17 kilo ile doguma girdim. Ama dogumdan 3 gün sonra -19 idi.

46 ile hamile kalmıştım. 63 ile doguma girmiştim. Dediğim gibi dogumdan 3 gün sonra 44 kilo idim :)

evet işte ama bazıları doğumdan sonra veremiyor benim görümcem ve ablam bi türlü veremediler
birinin 3 birinin 4 yıl oldu doğum yapalı gerçekten hıçkırıklarımı o hisettiğim şeyler ay bayılırım o zaman opuyorumnanaktan

Cnm hoşgeldin
a.s.
Merhaba :)

Ben artık bebişimi hissediyorum tamamen :)

Balık gibi kayıyor :)

Gözün aydın cnma.s.

aaa çok iyi olmş kilo işi

hoşgeldiniz yeni yeni yeni arkadaşlar

mısra isimler çok güzel..biz kız olursa ayşegül koyacağız %99 erkek olursa henüz karar veremdikk

Cnm adıya yaşasn inş.
a.s.

Oyy maş. gözünüz aydın cnm
a.s.

Cnm gönlüne göre olsun inş.
a.s.

Cnm öncelikle çok geçmş olsun, bebişin oğlanmış demek içine doğmuş
a.s.

Hayra çıksın inş. cnm
a.s.
bende ınşallah 2011 şubat annesıyım...

hoşgeldin cnm
a.s.

Cnm iyi yor iyi çıksın
a.s.

Cnm resimler çok güzel olmuş iyi fikir
a.s.

Kıyamam yaa inş. cnm, bende oğlumun dğmasına yakıın şimdiki halini rüyamda görmüştüm

ay cnm sorma kusuyorum sürekli son tartıldığımda kilo vermiştim

Cnm inş. bebişin iyidir sağlıklıdır güzel aberler getirirsin bize, rabbim kimseyi zor duruma düşürmesin inş. şikayetlerinden bendede var cnm sıcaklara bağlıyorum
a.s.
kızlar benim de tansiyonum çok düşük bu hamilelikte sabahları 4,5- 7,5 falan çıkıyo

çok düşükmüş gerçekten ya 4 ne demek öyle, bide bebekle...

ay cnm bende kustuğum iç,n bebiş beslenemzse diye korkuyorum

günaydın şubat anneleri,

manikk ben sacımı boyattım geçen hafta doktoruma sormuştum boyatabilirsin demişti.Bende boyattım.Ablamda hamileliği süresince 3.aydan sonra boyattı.

Cnm güle güle kullan saçını
a.s.
ayyy her seferinde kalabalığı kaçırıyorum.ben geliyorum forumda in cin top oynuyor.yarında Antalya'ya gidiyoruz zaten bundan sonra çok giremem dönene kadar.dönüncede okul başlıcakbilmiyorumkismile

Cnm iyi yolculuklar aradada olsa girmeye çalış merak ederiz :)
a.s.

Gözün aydın cnm
a.s.
Geçmiş olsun cnm ya hamişlik böyle işte

görüşürüz burcu bizde kayınvalideme iftara gideceğiz yavaş yavaş hazırlanayım
şu saat oldu hala sıcakk pööfffff

afiyet olsun cnm
a.s.

Ahh cnm ya kıyamam yorulmasaydın keske bide nöbet öncesi
...

cnm ben boyatmamıştım ama saç diplerine değmediği için son 3lük trimestre de röfle yaptıran arkadaşım var bebeği sağlıklı

Cnm gözünüz aydın gönlünüze göre olsun inş.,geçenlerde faceden yazdım sana ama pc başında değildin sanırım

nesli canım bende senin gibiydim zofran verdi dr daha iyiyim mide bulantısı ve kusma için...sor bir doktoruna allah şifa versin canım...

Bu ilacıdamı denesem acaba ya

Hoşgeldin cnm gözünaydın
a.s.

Cnm senii hala kusan bir hamle olarak çokkk iyi anlıyorum inş. yakında biter bu kusmalar...
a.s.

Cnm gözünüz aydın
a.s.

Cnm geçmiş olsun çok köüdür diş ağrısı...

Cnm evine hşgeldin, bende sonunda salı akşamı evime kavusucam :)) ve aft kötüdür ya bunun için karbonatlı su ile ağzını çalkalaman lazım cnm
a.s.

Günaydın kızlar ne çok konuşmuşsunuz öyle oku oku bitmedi :))
Cumartesi hastaydım işe gelemedim ama evdede yatamadım,dip bucak cumartesi pazar evimi temizledim camlarımı bile sildim eşim çok kızdı ama olsun içim rahat etti :))
Ama akşamları çok zorlandım bebişimi hissediyorum sanırım artık ben ya,böyle soldan sağa birşeyler kayıyor gibi çok yorulunca birşeyler atıyor içimde dur dinlen diye :))

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.Kötü birşeylerde okudum ama yorum yapmak istemiyorum bol bol dua edelim allahım inş.bize sağlıklı ve hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almak nasip etsin.
Manikk naile hanım nasıl bilmiyorum canım 25 ağustos'ta kontrol var,bakalım buğday için alıcam ama orda mı değil mi emin olamıyorum sen ne zaman gideceksin kontrol için ??

Herkese günaydın :) Dilerim hepimiz için güzel bir hafta olur. Benimde bugün 2'li test sonucumu göstermek üzere DR randevum var.
Zaman ne kadar yavaş geçiyor ya acaba bana mı öyle geliyor bilemiyorum ama sanki günler teker teker geçiyor gibi Ama sağlığımız ve bebişlerimiz iyi olsun da :)
Dün gece hep sırtı üstü yattım önce 5 dk yatayım soluma dönerim demiştim ama sabah karşı bi uyandım öyle uyuyakalmışım. Sonra resmen rahatsız oldum ve soluma döndün sizce bebişimi çok rahatsız etmişmiyimdir? Üzüldüm çünkü (

Günaydın çiçek... kız hasta hasta ne temizliği canına kastın mı var senin heee... dinlenmeden nasıl atlatmayı düşünüyosan.. daha dikkat et annesi bebek için...aaa şimdi nasılsın..

günaydın hanımlar

günaydın neslii... nasılsın..
günaydın kızlar hepinize iyi haftlar diliyorumm

günaydın gülşah.. iyi haftalaarrr.. nasılsın...

günaydın cnm iyiyim demek istiyorum ama malesef sabah sabh kusark işe gelmek cok kötü halsiz hisediyorum kendimi bndemi hasta olcam dersiniz şimdi eve gidip uyumak istiyorum kızlar gitgide zorlanıyorum

günaydın cutie.. cuma gittim doktora ama ikili test yapmadı gerek yok gayet sağlıklı dedi...

hatta yerinde durmayan bebek bir anda babasıyla doktor amcasına asker selamı verdi.. doktor heyecan yaptı hemen fotoğrafını almalıyız selam veren bir bebek dedi.. şoke olduk... fotoğrafını eklemeyi çok istiyorum.. birde ikili testi yapmaması kafamızı karıştırdı.. bir ay sonra üçlü test yapılacak dedi...

günaydın cnm iyiyim demek istiyorum ama malesef sabah sabh kusark işe gelmek cok kötü halsiz hisediyorum kendimi bndemi hasta olcam dersiniz şimdi eve gidip uyumak istiyorum kızlar gitgide zorlanıyorum

hiç meraketme.. benimde çok zor geçmişti şimdi çok daha iyiyim... sabah gelirken kaç kere otobüsten inerdim.. tansiyonum taban yapıyodu.. hatta arada bir acillik oluyodum.. ama şimdi iyiyim çok şükür.. tansiyonunu düzenli takibet düşükse tuzlu bişeyler bulundur yanında.. ekşi elma ve nane çiğne bulantıyı alıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…