Sarımsak kokusunu bende hiç sevmem canım.Karşılaştığında ufaktan çıtlatsan ayıp olurmu acaba midem dayanmıyorda benim bu kokulara diye :))
Evridiki canım bende amatör olarak biliyorum ama birşeyler yapmaya çalışıcağım gene,benden hatıra olsun istiyorum ileriki zamanlar için.
8 ayda beklenmez ki birşeyler almak için :))
Annem benim 6.ay'a kadar bekleyelim diyor eşimde 7ayda hepsi bitsin belkide süpriz yapıp erken gelir diyor :))
Söyledim canım sçyledim ama yemek yapma tarzları bu napsınlar
Siz 7. ayda hastane çıkışını hastaneye götürecek çantyasını hep hazır tutarsınız ama fazlasına gerek yok demiştim ben zaten:)
Yinede alan alır tabi
Tam 40 haftasını doldurup mu gelmişti canım bebişin yoksa 37-38. haftasında mı geldi anlatsanıza birazcık ilk doğumlarınızı bize :))
Benim 40+5 te geldi bebişim ve doktorumun beni ameliyata zorunlu bırakmasıyla aynen bende sinir oluyorum ozmanları hatırladıkça
herşey normalken benim gözümü korkuttu yok suyu azalmış yok plesanta kreçlenmiş diye acil ameliyata aldı.Meğer sonradan öğrendikki beni ameliyata aldığı 16 randevusundaki ameliyat olacak kadın gece doğurmuş tabi adam o saatte ameliyat yapacak para alacak beni yatırdı hemen
Hakkımı helal etmiyorum asla
Bende kontrolden sonra alışverişe çıkacaktık makyajlı falanım şimdi doğum sonrası fotograflarda falan hep süslenmişim sanıyor herkes