günayddın kızlar nasılsınız çağlayancım kasık ağrısını sormuşsun bendede var genelde eğildiğinde belini bükme dizlerini kırıp eğil öyle ağrımıyor
Günaydın canım,dediğin gibi yapmaya çalışıyorum ama bulaşık makinasını yerleştirirken otur kalk yapamıyorum ki çok zor oluyor sen onun için bir kolay yol buldun mu eşime yaptırmaya çalışıyorum kıyamıyorum bazen onada :))
valla o kitapta bulunan egzersizler var birde kendinin verdiği bikç sayfa bn zayıf olmam ragmn egzersiz verdi ödem olulmaması için kştp cok iy ben beğendim herşeye değinilmiş cnm birde iş yerinde dengesiz besleniorm yemek yok hep ekmej arası bişiler kızdı doktrum evden sefer tası alıorsun her gün bir gözğne dolu dolu üzüm birine roka domates güzel bir salata diğerine sebxe yemegi sabh kavaltgısına dou dolu bir brdk st yumurta ve iki çşt peynir beyaz peynir ve kars kaşarı yickmişim:) birde günlk ceviz ve fındık
Çok güzelmiş canım bizimde verdiği broşürlerde vardı egzersiz ama o önermediği için ben birşey yapmadım açıkçası havalar serinleyince yürümeye başlarım diyordum ama şu kitap işini bende araştırıyım bir sonuçta çalışırken ödem oluşmaması imkansız sanırım bizde
Yemek konusunda bende senin gibiyim evden getiriyorum ama yemek getiremiyorum hep sandwiç tarzı yapıyordum.Ama sabahları sütü hiç ihmal etmiyorum dün yarım lt süt içmişim nasıl gaza geldiysem artık :))
Senin bu dr.çok iyiymiş canım beslenme konusunda bizimki hiç bu kadar tavsiye etmedi.Bunları konuşmak lazım aslında dr.gidince saol canım,anlattıkların için.opuyorumnanaktan