Böyle bir zamanda ona en çok ihtiyacın olacağı zamanlarda yapmaması gereken herşeyi yapmış benim bile senin anlatıklarından sonra çok canım sıkıldı canım.İnş.hatasını anlarda aranız düzelir canım.Ama birde şu yanı var kayınvaliden seni seviyor hiç olmazsa senin yanında bir destek daha var lütfen kötü şeyler düşünüp bebeğini üzme onun sana şu anda çok daha fazla ihtiyacı var annesinin üzülmesini hiç istemez.
cnm takma kafana suan tek bebeğini düsün bir an benim annem böyle bişey yapsa ne yapardım die düsündüm ama cok sükür hiçbirzaman annem beni yanlız bırakmadı herzaman yanımda oldu halada öyle.Sen eşinle mutluysan gerisi boş cnm benim sakın üzülmee..
annelerle tartışmak gerçekten çok kötü oluyor ama bana göre şimdi daha da anlayışlı olmaları gereken bir zaman çünkü biz daha hassasız. sevim_li annen neden böyle yapıyor acaba? lütfen moonsun'ın dediği gibi kendini sakın üzme. gelir geçer anne evlat ilişkisi bu hiçbirşeye benzemez. Eminim seni istemeden üzmüştür.
canım birde bunları yapan kendi annenmi bende sanmıştım ki kayınvaliden hani o olsa diyeceğim normal diye insanın kendi annesi yapıncada farklı olur ama sen boşver yinede bak diğer taraf en azından çok iyi davranıyormuş seni sevenleri düşünerek kafanı dağıt bence
ssaolun kızlar rahatladım biraz allahtan eşim yanımda ailesi destek şimddi görümcelerim geldi bayram temizliğimi yapıcaklar bundan sonrası onun insaniyetine kalmış onun içinde yapacak bişeyim yok malesef