• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar geçmişi okuyamayanlar için bir daha koyuyorum listeyi. kendimize bişey aldığımız yok baksanıza kiloların hepsi bebiş için:))) :CüvCüv:

KARNINIZDA NE VAR?
bebek:3kilo
plasenta:650 gr
uterus: 1 kilo
amniyotik sıvı: 1kilo
göğüsler: 1kilo
kan hacmi: 2-2.5 kilo
yağ: 2.5 kilo
doku sıvısı: 3 kilo
toplam yaklaşık: 14-14.5 kilo

kaynak- Siz bebeğinizi beklerken Dr. M. ÖZ

bilgiler için sağol canım.ama benim halim nolcak bilmiyorum.yeşimden sonra en fazla kilo alan benim galiba.bi 5,5 kilo aldım da:)))

Keşke yakın yerlerde olsakda bir gün birimize birgün birimize yardımlaşa yardımlaşa yapsak şu temizlik işlerini.Nasılsa en fazla 1 saat içinde hepimizin pili biter o zamana kadar çoğu şeyi yapmış olurduk :))

evt cnm ya ne iyi olurdu yakın olsak gerçibnm yakın arkadsım vr yaseseyle cok yakınız :)

ayyy ne güzel geçenlerde konuşuyordunuz nerde olduğunuzu buluştunuz mu yoksa,ne güzel ama bak yakın bir arkadaş var sana
bizde manikk'le yakınız ama,tam tersi yönlerde oturuyoruz belki birgün bizde buluşuruz :))

hergün eşim evdeydi oruçlu olduğu halde benim meyvemi suyumu eksik etmiyodu sağolsun.ama onların sorumluluk sınavları başladı.bugün böyle yalnız kaldım evde :( ama iyiki yarın bizimkide başlıyo yoksa evde çok sıkılırdım.

Bende iş yerinde oruç tutmuyorum eşim oruçlu ama bana gidiyor yemek alıyor geliyor lokantadan,ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim ama gerçekten bizim kadar onlarıda değiştiriyormuş bu olay inş.bu güzel günlerimiz hiç bitmez hep böyle mutlu oluruz :Saruboceq:

kızlar ben tatilde hiç kilo almadan dönmüşüm,şuan hamile kaldığım kilodayım :)hihoyyyt

merhaba canım, aaa biz yarın okula başlıyoruz diye strese girmişken sen bugün ne toplantısı yaptın ki?

ben lisedeyim canım
ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları öncesi toplantısı

cinsiyetini öğrnemeyen çok az kişi kaldık sanırım
meraktan çatlıyorum
yarın randevum varaklinialirimsmile

Seninkide süpermiş ama canım.Ben kıyamam gene benimkine ağrımda olsa yaparım sonra gene yatarım.İkimizde çalışıyoruz ama onun iş yoğunluğu benden daha ağır
:))

Biz yiyelim o zaman yiyebildiğimiz kadar,kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana yazılanlar güzel canım ama ekstradan alınan kilolar bizde kalıcı olarak kalacak

benimkinin pimpirikliği tüp bebek olduğu için biraz daha fazla ama olsun ben onun bu halini çok seviyorum komedi filmi izzliyoruz bebişimle :)))

bilgiler için sağol canım.ama benim halim nolcak bilmiyorum.yeşimden sonra en fazla kilo alan benim galiba.bi 5,5 kilo aldım da:)))

yolun yarısına yaklaştık canım öyle düşün. son aylarda daha çok alınıyormuş, zaten sıkıntılı bir durum olursa doktorun beslenme programı verir. dert etme. ne güzel okulda çocuklar anlar şimdi hamile olduğunu, sorarlar durmadan;))

ben çıkıyorum şimdilik terasta ustalar azıcık başlarında durayımmm sonra yine gelirimm kendinize iyi bakın görüşürüz şimdilik

kızlar ben tatilde hiç kilo almadan dönmüşüm,şuan hamile kaldığım kilodayım :)hihoyyyt
ben lisedeyim canım
ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları öncesi toplantısı

cinsiyetini öğrnemeyen çok az kişi kaldık sanırım
meraktan çatlıyorum
yarın randevum varaklinialirimsmile

süpersin canım, tatil yaradı desene,
yarın güzel haberler alırız umarım belki de görürsünüz cinsiyetini.
anladım canım kolay gelsin sınavlar...

ben beykozdayım ve ingilizce öğretmeniyim canım.sen hangi yakadasın senin branşın ne? ilerde istanbuldaki şubat anneleri olarak buluşabiliriz...

zümremmm;)) ben de şişlide ingilizce öğretmeniyim canım. ne güzel olur, buluşuruz bebişler de arkadaş olurlar birbirlerine.

yolun yarısına yaklaştık canım öyle düşün. son aylarda daha çok alınıyormuş, zaten sıkıntılı bir durum olursa doktorun beslenme programı verir. dert etme. ne güzel okulda çocuklar anlar şimdi hamile olduğunu, sorarlar durmadan;))

drumuz biraz dikkat etdedi sadece program falan vermedi.aslında benimde hamiş olduğum çok belli artık.hele dün hamile pantolanı alınca daha bi ortaya çıktı.bende karnım büyüdükçe çook mutlu oluyorum.yarın zaten herkese şok olacak.daha yakın arkadşım dışında okulda kimse bilmiyo :)artık göbüşümü gösterecek bişey giyip gideyim diyorum :)

Mrb arkadaşlar
Umarım herkesin keyfi yerindedir
Ben bu sabah yine nöbetten çıktım bu saate kadarda hiç uyumadım .
Eşim diş dr na gitti,dönüşte küçük bir işim var dışarda halledip geleceğim

süpersin canım, tatil yaradı desene,
yarın güzel haberler alırız umarım belki de görürsünüz cinsiyetini.
anladım canım kolay gelsin sınavlar...

zümremmm;)) ben de şişlide ingilizce öğretmeniyim canım. ne güzel olur, buluşuruz bebişler de arkadaş olurlar birbirlerine.

ay çook sevindim kaydirigubbakcemile5 ayşe betülde yanılmıyorsam ingilizce öğretmeniydi.bak 3 kişi olduk ne güzel.maşallah bebişlerimiz şanslı şimdiden arkadaşları hazır :))

ayy evet 18 haftalıksın ama hala öğrenemedin demi sen:)
bizim bir tanıdık 8 aylıkken öğrenebilmiştieyvahedigeldismile

ay inş. benimki ozamana kadar kalmaz :( kızım diye seviyorum içime öyle doğuyo rüyamda hep pembe şeyler alıyorum.ismi hazır.hayırlısıyla bi öğrenebilseydik:Saruboceq:

valla benimki el sürmez bişie yoruldum derim otur yapma der o kadar ki

aynen canım benimkide, yapma der ama yapmaz,yapamazki yapmamış çünkü beceremiyor, ama geçen bi çay makinası aldık herakşam çayını içemedik malkinanın diye dert yandı,çünkü onu kututsundan çıkarıp yıkayamaıdm bi türlü ben:kedi: sonraaaa bikaçgün sonra bi baktım bu almış makinayı bi güzel yıkıyorrr hahayyy demekki ben yapmasam yapacakzemuszemus

drumuz biraz dikkat etdedi sadece program falan vermedi.aslında benimde hamiş olduğum çok belli artık.hele dün hamile pantolanı alınca daha bi ortaya çıktı.bende karnım büyüdükçe çook mutlu oluyorum.yarın zaten herkese şok olacak.daha yakın arkadşım dışında okulda kimse bilmiyo :)artık göbüşümü gösterecek bişey giyip gideyim diyorum :)

benim çok kilom olduğu için kimse anlamadı bile hatta zayıflamışsın biraz dediler
birkaç arkadaşıma söyledim çok şaşırdılarbilmiyorumkismile
sanırım benim karnım 6. aydan sonra belli olacak kızımdada öyle olmuştu zaten

ay inş. benimki ozamana kadar kalmaz :( kızım diye seviyorum içime öyle doğuyo rüyamda hep pembe şeyler alıyorum.ismi hazır.hayırlısıyla bi öğrenebilseydik:Saruboceq:

ay benimde erkek doğuyor içime ama hadi hayırlısı:emir_bebek:

samsunlu arkadaşım nasılsın seni göremiyorum gündüzleri girmiyorsun akşamları giriyorsun genelde
nasıl gidiyor hamileliğin
biberonları nereden aldın ve bebişine birşeyler lmaya başladınmı ben daha başlamadım

benim çok kilom olduğu için kimse anlamadı bile hatta zayıflamışsın biraz dediler
birkaç arkadaşıma söyledim çok şaşırdılarbilmiyorumkismile
sanırım benim karnım 6. aydan sonra belli olacak kızımdada öyle olmuştu zaten

oo sen gerçekten şaşırtmışın arkadaşlarını.aslında meraklı öğrenciler açısından seninki daha iyi.gerçi ortaöğretimdekiler bizimkiler gibi değildir heralde :)

Back
X