hayır olsun canım valla .. ben pek rüya görmüyorum.. ama sabaha karşı bunu gördüm baya etkisinde kaldım.. sancın vardı ya bilinçaltımda kaldı sanırım... inşallahh allah hayırlı doğumlar nasip eder...
canımmm... ne olur üzme kendini de paşamıda... allahın izniyle bişi olmayacak... kurtaracak kendini benim paşam.. sende iyi şeyler düşün iyi şeyler olsunnn... dualarımız sizinle.. allaha emanet olun...
bayıldım
ayyy üzme kendinii de bebeğinide... geçmişi pek kimse okumuyor.. o yüzden de yazılanlar arada kaynıyorrr... ooo benim çok yazılarım kaynadı.. takma kafanııı
gözün aydın şeker.. kociş gelmiş...

alemsin yaa..
sen nerelisin canım ya.. çiğdem yazmışsın.. izmirliler çekirdeğe çiğdem der..
canım allah hayırlara çıkarsın inşallahh.. ben pek rüya görmem de bu rüyanın etkisinde kaldım çok.. nur_45 in sancısı vardı ya ogün akşam.. onun etkisinde kaldım sanırım..
ben aydedeli olanı çok beğendim... bunlar pek hoşuma gitmedi doğrusu
ay canım ne yaptın?? son durumun nee??? nişanın gelmesi 48 saat içinde doğumun başlaması demek demişlerdi sanki.. allah yardımcın olsunn..
antalyadayım canım.. medisu hastanesinde doğum yapıcam.. antalyalı anne adayları topiğindeyim aynı zamanda.. sanırım sende ordasın demi