Bende 12 haftalık hamileyim.Allah'ın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Bu zamana kadar biraz endişeli geçirdim.Çok şükür ağrı,sızı azalınca psikolojim normale döndü aslında hepsi normal şeylermiş işte nerden bileyim.Bende olanları paylaşıyım istedim.7. ve 10. haftalarda kasıklarımda,belimde çok ağrılar oldu aşırı derecede tiksinmem vardı herşeyden tiksiniyordum sabun,deterjan,parfüm vs. özellikle buzdolabını açınca ve ekmek kokusuna dayanamıyordum.1 haftadır çok şükür sanki hepsi yok oldu.Hep böyle sürecek diye korkuyordum inşallah bitmiştir.Ama ben açlık krizlerinden ölüyorum 2 saatte bir deli gibi midem kıyılıyor meyve ve yoğurtla bastıryorum ama gecede aynı deliksiz uyudğum en fazla 3 saat bu kadar acıkmanın sırrını çözemedim.Benimde gaz şikayetim çok fazla özellikle akşamları dayanılmaz hala dönüyor sanki kalbime sancılar giriyor o derece.Zaman zaman karnımın içinde gerilme hissediyorum.Geçen fotoğraf çekildim o zaman farkettim belim kalınlaşmış 1.5 kilo aldım göbüşümde sivrilik oluşmuş.Zorlukları olsa da hepsini yaşamak ne kadar güzel şeylermiş.Hepimizin hamileliği sağlıkla,huzurla geçer inşallah bide bebişimize sağlıkla kavuştuk mu ohhhh :)