2011 temmuz anneleri bugün bebeğinize ne söylemek istersin?

zeytin gxoxzlxux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
4.084
4
0
36
İstanbul
2011 haziran annelerini topiğine bakarken böyle bir başlık gördüm ve bizimde olmalı diyerek açıyorumm...

doğumumuza sayılı günler kaldığı şu zamanda bebeğinize neler söylemek,bebeğinizle neler paylaşmak istersiniz hadi buyrunnnn:69:

ilk mesajda bende tabikiii:69:

anneciğim ben anneliği çok küçük yaşta tadan çocuklarıyla büyeyen bi anneyim aslında...
abini kucağıma aldığım ilk günler aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum meleğim o kadar cahildim ki yanlız olsam ne yapardım bilemiyorum kuzum..
sen abine göre çok daha şanslısın kuzumm...sende de cahilliklerim olacak bunun için şimdiden özür dilerim anneciğim...ama sizleri öle çok sevicem ki bu sevgiden hiçbir zaman şüphe duymayacaksın kuzum ne sen ne abinn...

babanla abinle sabırsızca senin geliceğin günü bekliyoruz.. 1 kere rüyama geldin cnm çok tatlıydın bakmaya kıyamadım sana....
abin hiç durmadan soruyor kardeşim ne zaman gelecek ne kadar kaldı kaç kere daha yatıcaz sabırsızlıkla seni bekliyorr...
vaktinde zamanında gel anneciğim seni bekliyoruzz büyük bir aşklaaa.....:69::69:

aslında duygularım o kadar yoğunki...hele dünki şeker yüklemesinden sonra...yavrum için di tüm endişem kendi adıma hiç endişem olmadı...ben yavrumu çok bekledim doktorum bile diyor anneni üzme bebiş diyor...çok bekledim derken geç evlendim iki sene içinde hemen hamile kaldım ama yinede bana uzun bir zaman gibi geliyor....yavrumu sağlıkla sıhhatle kollarıma almayı bekliyorum...babası ben anneannesi dedesi hepimiz heyecanla bekliyoruz busemizi....Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah....anneannesi durmadan busem için örgüler örüyor kıyafetler hazırlıyor...işte annelerin hakkı hiç ödenmiyor ya...sağlıkla gel bitanem seni çok seviyoruz busem bebeğim annem benim...:nazar::38::38::38::38:

canım oğlum;
sen her tekmelediğinde benim içim kığır kıpır oluyor o minicik tekmelerini yerim ben senin hayatımdaki yerin çok büyük içimde büyüyen kocaman bir aşksın sen anneciğim.....seni koklayacağım günü sabırsızlıkla bekliyoruz... babiş ve ben seni çok merak ediyoruz oğluşum sen bizim minicik aşkımızsın vaktinde ve sağlıkla gel oğlum canım "MEHMEDİM"................

benim minik böceğim ,

sabahtan beri tekmelediğin şey kum torbası değil annenin mesanesi ve ne kadar çabalarsan çabala midemi yemekborumdan yukarı sokamazsın.annecim biliyorum yerin dar ama midemin içindeki şeylerin orada durması gerekiyor lütfen onları geri göndermeye çalışma.

:16::16::16::16::16::16:seni herşeyden çok seven annen

sana hamile olduğumu hissettiğimde doğum günüme 2 gün vardı,doğum günüm olan 6 kasımda ise rabbimin bana hediye olarak seni gönderdiğini öğrendim.o anki mutluluğumu kelimelerle anlatamam tatlışım,o gün bugündür de ne yaşarsam onu yaşıyor,ne hissedersem onu hissediyorsun.Hem doğmanı istiyorum hem de seni birilerine bırakmak zorunda kalıp seni özleyeceğim günleri düşündükçe hep göbişimde kalmanı istiyorum.artık epey büyüdün,baban da hissediyor hareketlerini ve o da benim kadar heyecanlı.bugün beni biraz korkuttun yaramaz kız:emir_bebek:.her şeyimsin:54:

eymenim benim yakışıklı oğluşum babasının minik şehzadesi;

seni o kadar çok bekledik ki senden önce o kadar çok acı çektik ki... iki tane kardeşini cennete yolladık daha senden çok çok küçüklerken bizi bırakıp gittiler... annen o günlerde çok ağladı çok yalvardı yüve Rabbimiz den hep seni istedi senin karnımda olduğunu öğrendiğimiz gün aslında çok sevindik ama daha çok endişelendik kuzum... eğer o günkü endişemi hissettiysen sakın yanlış anlama emi sana da bişey olacak diye çok çok korktuk baban da bende... sonra senin kalbinin pıt pıtlarını duyunca işte dedik orda ve bu sefer yaşıyor kalbi atıyor dedik... evet eymenim sen tutunmuştun annene hayata Allah ım seni bana gönderiyor işte... artık sayılı günlerimiz kaldı 7 aylık oldun artık kocaman bir abi oldun içimde kıpır kıpır oynuyorsun bazen anneni gıdıklıyorsun bile annenin nen kadar gıdıklandığını biliyorsun dimi ellerini belime kadar uzatıp gıdıklıyorsun beni:9:
oğlum baban da ben de seni çok seviyoruz bilgisayarı her açtığımızda ikimizde ekranda senin fotoğrafını görüp ekranı öpüyoruz... sakın benim annemle babam deli mi acaba diye düşünme:9:sen hele bir gel senin o minicik ayaklarını minicik ellerini öpücez insallah seni hep çok sevicez hep korucaz... annenin çenesi düştü kuzum yine yazıcam sana seni seviyorum oğlum....:nazar::nazar::nazar::69:

güzel oğlum annesinin meleği allahın lütfettiği minik mucizem 2 yıl sonra o güzel allahım dualarımı kabul etti ve seni bana lütfetti. (şükürler olsun) seni öyle çok bekledimki meleğim 14 kasımdan beri herşeyim oldun canım kanım hayatımın anlamı... yaşamak seninle güzel bebeğim canım oğlum benim seni sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğim çabuk gel oldumu annenin sana çoooook ihtiyacı var meleğim...
:70::70: seni seviyorum :70::70:

Kızlar doğum tarihlerimizi de yazalım ve buradan birbirimizi takip ederiz benim nasipse 07.07.2011 tarihinde inşaallah :)))))))))))))))))))))))))

canım oğlum yarın kısmetse doktor amcaya seni görmeye gidiyoruz öyle merak ediyorum ki seni... tam 2 hafta oldu o minik ellerini ayaklarını o minik yüzünü görmeyeli. çok özledim seni annecim. eee tabi babacığında çok özledi şimdiden dualara başladık oğlumuz o güzel yüzünü göstersin diye. yarını sabırsızlıkla bekliyorum annecim seni çooook seven

Annen...

Canım oğluşum,

Dün babişin geldi nihayet sağ salim evimize. :16::16: Babişinin geldiğini hissettin sanırım, başladın tekmüklere :9::9: Bazen merakta etmiyor değilim o kadar ne inşa ediyorsun içimde diye :37: :nazar:

Sana ciciler getirmiş babişin. İçinde olduğun günleri hayal ettim. :16::16: Ne kadar da şirin olursun tam ısırmalık :69::69: :nazar:

Allah nasip ederse 2-2,5 ay sonra kucağımdasın canım oğluşum... Sağlıkla ve hayırlısıyla gel inşallah. :69::69::nazar:

Back
X