2011 temmuz anneleri / emzirme

alyazraela

3 CADIM VE BİRİCİĞİİİİİMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
4.187
1.974
173
Kızlaarrr acil yardım

22 temmuzda doğum yaptım bi kızım oldu iki göğsümdede süt vardı son 1 haftadır sol göğsümden süt çekildi ufacık oldu diğerinde bolca sütvar bebişim doyuyo şimdilik tekrar süt inermi acaba çok korkuyorum bebişim büyüdükçe tek göğsüm yetmezzzzzzz:18:

Kızlaarrr acil yardım

22 temmuzda doğum yaptım bi kızım oldu iki göğsümdede süt vardı son 1 haftadır sol göğsümden süt çekildi ufacık oldu diğerinde bolca sütvar bebişim doyuyo şimdilik tekrar süt inermi acaba çok korkuyorum bebişim büyüdükçe tek göğsüm yetmezzzzzzz:18:

Fatma,
Once sakin ol lutfen. Birinci kural sakin olmak, Ikinci kural surekli sutum bol demek, ucuncu kural bol su icmek...benim de basima geldi, tatilde bir gun cat diye sutum kesildi (deniz cok soguktu cok usudum filan) hemen cok sicak su ile masaj yaparak dus al. Sol memene emzirmden once sicak havlu ile kompres yap, sana bosmus gibi gelir ama damla bile olsa icinde bebisi emzir. Bol bol emsin sol memenide. Her emzirmeden sonra pompa ile 5 dakika daha sag gogsunu. Korkma sut gelecek...hep sutum var diye dusun...sakin sol memeyi emzirmemezlik etme.

Inan ne kadar vakit gecerse gecsin, hep acaba diyorsun...acaba sutum az mi? o yuzden rahat olmakta fayda var. Bir de aklinda olsun, kimi zaman sutun artacak kimi zamanda azalacak, vucudun bebeginin ihtiyaclarina yonelik olarak ayarliyor sut olayini sen kafana takma...

Bol sutlu gunler ve sevgiler
Y

canım öncelikle o gögsünü süt yok die emzirmemezlik etme o küçük öteki büyük kalır birde stres yapma bol bol istirahet et ben çok yorulursam benimde sütüm olmuyor kızım süt getirene kadar terin suyun içinde kalıyor sıkma canını

şu anda süt geliyo ama ufacık hala diğeri kocaman emdiğinde doyuyo ufak olanla öbürünün boyuna ulaşmılmıydı sizinki

Back
X