2011 temmuz anneleri nerede doğum yapacaksınız?

pucer83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
187
0
96
İzmir
26 haftalık hamileyim ve hala nerede doğum yapacağıma karar veremedim.Bebeğimin kalbinde sorun olduğu için ege üniversitesi hastanesinde doğum yapmamı önerdiler ama ben özel hastanede doğum yapmak istiyoum.Siz nerede doğum yapacaksınız ve hastanelerin doğum ücretleri ne kadar acaba?

Hayırlısıyla kucağına alırsın canım inş. üni. hastaneleri daha iyi olabilir senin durumunda daha deneyimli oluyor doktorlar çünkü.

ben pendik şifada yapacağım aksilik olmazsa. henüz tam ücret bilgisi almadım ama giden arkadaşlar suit oda 650 filan diyorlardı ortalama o civarda bişey.

Teşekkürler canım inşallah bütün hamile arkadaşlar bebeişlerini sağlıklı olarak kucağına alır.Ben izmirde oturuyorum gazi hastanesi ile karataş arasında kararsız kaldımSenden başka da kimse cevap vermemiş

Öncelikle hayırlı doğumlar nasip ederim canım...

Bende İzmir'de yaşıyorum. Benim doktorum Kent Hastanesi'nde olduğu için doğumum da inşallah orada olacak.. Doğum fiyatları sanırım 5.000 TL civarı

ben alanyada yım baskent unıversıte hastanesınde olucak ..dogum ucretı normla 350 sezeryuan 650 genel yada epıdurla aynıymıs.ssk anlasmalı yanlız

Ya ben de henuz karar veremedim 2 hastane arasında kaldım biri temiz digeri tecrubeli ikisinde de cocuk yogun bakım var

dogum skelkı olarak ne duusnuyıusnuz kızlar ..malum yaklastıkca ınsan gerılıyor..

5000 mii maşallah

İstanbul Avcılar Hospitalde yapmayı planlıyorum
geçen seneki sgk lı fiyatları normal doğum 500 sezeryan 800 müş

Antalya Medical Park ı düşünüyorum ama şu an tam emin değilim. Doktorla daha tanışmadım. Telefonda suit odada 1000 tl yi geçmez dediler ama gidince görücez bakalım:)

Ayrıca Yaşam Hastanesi Pınar Hanım varmış. Tanıyan bilen varmı doktor ve hastaneyi?
sevgiler...

selam kızlar ankarada yaşayanlarınız varsa eğer akropol hastanesi bülent bey süper bir doğum geçirdim ilgi çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim. epidural sezeryan oldum korkulacak bişey yok yani.

bende Ankara Özel Çağ Hastesinde yapacağım doğumumu...

selam kızlar ankarada yaşayanlarınız varsa eğer akropol hastanesi bülent bey süper bir doğum geçirdim ilgi çok güzeldi kesinlikle tavsiye ederim. epidural sezeryan oldum korkulacak bişey yok yani.

selamlar, hayırlı olsun =) atlatmışsınız siz, darısı bizlere inş. =)
ben Ankaradayım...
akropole gitmedim hiç ama epidural düşünüyorum doğumu ben de, nasıl geçti sizinki?

doğum yaptığımı hiç anlamadım bile :)) sonrasındada öyle büyütülecek kadar bir ağrım sancım olmadı epidural bir nimet gerçekten oğlumun sesini duyunca anladım doğuma başladıklarını yoksa ben halen bekliyordum :)))

öylemii ne kadar güzel =) inşallah bizlerin de öyle olur...
çok teşekkürler cevap için =)

bebeğinin ne sorunu var cnmm allah acil sifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…