2011 Temmuz Annelerinin Bebişlerine Aldıkları Ciciler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Arina
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arina

İzmir 🌴
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
4.235
0
356
Karşıyaka
2011 Temmuz anneleri olarak yavaş yavaş cinsiyetlerimiz belli olmaya başlıyor. Bizde bebişlerimize aldıklarımızı buradan paylaşalım. Birbirimize de fikir olmuş olur.:16:

biz karı koca fanatik gs li oldugumuz için ilk hediyemiz gs store den bady aldık miniğimize:)
ama hediyelerimiz bol oldu yılbaşı bahanesiyle ilk büyük hediyesi arabasıyla puseti oldu halasından:)

biz karı koca fanatik gs li oldugumuz için ilk hediyemiz gs store den bady aldık miniğimize:)
ama hediyelerimiz bol oldu yılbaşı bahanesiyle ilk büyük hediyesi arabasıyla puseti oldu halasından:)

Oh valla ne güzel. :16: Güle güle kullansın ve giysin bebişin canım. Bir ara resimlerini de eklersen seviniriz. :69:

Ben henüz bişey almadım, cinsiyetimiz belli olmadığı için. Ama kayınvalidem hastane çıkışı, battaniye, alt açma takımı, havlu vs almış. Tabi ki bunlar benim evimde değil :( O yüzden foto ekleyemicem şimdilik.
2hafta sonra kontrole gitçem, o zaman öğrenirim cinsiyetini ve böylece yavaştan başlarım alışverişe. Napim çok hevesleniyorum :)
İlk olarak don alcam :)Adettendir, duymuşsunuzdur belki. Don al ki donansın derler :1:

hayırlı olsun bu güzel topigimizde valla bizde canlar suanda hibişi almadık 5.ci aydan ne sonra baslayalım diyoruz:1: :emir_bebek: :16:

Yeni toiğimiz hayırlı uğurlu olsun aricacım :)))
Ben heves bu ya, 4 yıl önce mothercare'den yarım kollu body seti almıştım. Daha da aldığım bi şey yok. Önce cinsiyetini bi öğrenelim, onu bekliyoruz :))

Bunlar anneannemizin bebişimize aldığı ilk hediyeleri:69::69:

$www.webp

$Desktop.webp

Bir tane de Mothercare hastane çıkışımız var; ama o henüz annemde. Onu da alınca çeker eklerim.:49:

biz de cinsiyetimizin belli olmasını bekliyoruz:42: ama anneanne ve teyzelerden ufak tefek bişeyler var :52:

Ben henüz bişey almadım, cinsiyetimiz belli olmadığı için. Ama kayınvalidem hastane çıkışı, battaniye, alt açma takımı, havlu vs almış. Tabi ki bunlar benim evimde değil :( O yüzden foto ekleyemicem şimdilik.
2hafta sonra kontrole gitçem, o zaman öğrenirim cinsiyetini ve böylece yavaştan başlarım alışverişe. Napim çok hevesleniyorum :)
İlk olarak don alcam :)Adettendir, duymuşsunuzdur belki. Don al ki donansın derler :1:

Bekleriz canım. İyi günlerde kullanır inşallah bebişin. İlk defa duydum valla. O zaman bu haftasonu hemen don alayım :1:

hayırlı olsun bu güzel topigimizde valla bizde canlar suanda hibişi almadık 5.ci aydan ne sonra baslayalım diyoruz:1: :emir_bebek: :16:

Oy canım benim inşallah cinsiyetlerimiz belli olsun o günleri bende bekliyorum :66:

Yeni toiğimiz hayırlı uğurlu olsun aricacım :)))
Ben heves bu ya, 4 yıl önce mothercare'den yarım kollu body seti almıştım. Daha da aldığım bi şey yok. Önce cinsiyetini bi öğrenelim, onu bekliyoruz :))

O minik body setini güle güle kullansın bebişin :69: İnşallah canım. O günler gelsin demi biran önce :emir_bebek:

unutmadan söyleyeyim.. 3nolu teyzemiz bebekler için harika şeyler yapıyor:8: bizim cinsiyetimiz belli olsun bize de yapacak eli mahkum:27:

topiğinizi görünce çok heyecanlandım. 2010 temmuz annesiyim ben. inşallah aldıklarınızın içinde de görün bebeklerinizi, ozaman tadına doyum olmuyor.

biz de cinsiyetimizin belli olmasını bekliyoruz:42: ama anneanne ve teyzelerden ufak tefek bişeyler var :52:

Güle güle kullansın canım cicilerini bebişin.:69:

Anneannemizin hediyeleri çok ciciymiş :)) İyi günlerde kullansın bebişin :))

Sağol tatlım :54::54:

topiğinizi görünce çok heyecanlandım. 2010 temmuz annesiyim ben. inşallah aldıklarınızın içinde de görün bebeklerinizi, ozaman tadına doyum olmuyor.

İnşallah canım. Bizde o günleri bekliyoruz 4 gözle. İnşallah çabucak gelir.:16::16:

topiğimiz hayırlı olsunnn :nazar::nazar: bende melikecim gibi 5. aya kadar bişey almayı düşünmüyorum ama teyzemiz arada bişeyler alıyor. resimlerini çekip en kısa sürede eklerim :69:

Güle güle kullansın bebişin inşallah. Çok güzelmiş. :69:

Saol canım seninkilerde çok hoş ya Allah sağ salim giyinmeyi nasip etsin inşaallah bizim babannemiz hastane çıkışıda alıcaktıda onu cinsiyetini öğrenince alırız dedik :69:

Back
X