Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz karı koca fanatik gs li oldugumuz için ilk hediyemiz gs store den bady aldık miniğimize:)
ama hediyelerimiz bol oldu yılbaşı bahanesiyle ilk büyük hediyesi arabasıyla puseti oldu halasından:)
Ben henüz bişey almadım, cinsiyetimiz belli olmadığı için. Ama kayınvalidem hastane çıkışı, battaniye, alt açma takımı, havlu vs almış. Tabi ki bunlar benim evimde değilO yüzden foto ekleyemicem şimdilik.
2hafta sonra kontrole gitçem, o zaman öğrenirim cinsiyetini ve böylece yavaştan başlarım alışverişe. Napim çok hevesleniyorum :)
İlk olarak don alcam :)Adettendir, duymuşsunuzdur belki. Don al ki donansın derler![]()
hayırlı olsun bu güzel topigimizde valla bizde canlar suanda hibişi almadık 5.ci aydan ne sonra baslayalım diyoruz![]()
![]()
![]()
Yeni toiğimiz hayırlı uğurlu olsun aricacım :)))
Ben heves bu ya, 4 yıl önce mothercare'den yarım kollu body seti almıştım. Daha da aldığım bi şey yok. Önce cinsiyetini bi öğrenelim, onu bekliyoruz :))
biz de cinsiyetimizin belli olmasını bekliyoruzama anneanne ve teyzelerden ufak tefek bişeyler var
![]()
Anneannemizin hediyeleri çok ciciymiş :)) İyi günlerde kullansın bebişin :))
topiğinizi görünce çok heyecanlandım. 2010 temmuz annesiyim ben. inşallah aldıklarınızın içinde de görün bebeklerinizi, ozaman tadına doyum olmuyor.
Bunlar anneannemizin bebişimize aldığı ilk hediyeleri
Eki Görüntüle 123218
Eki Görüntüle 123219
Bir tane de Mothercare hastane çıkışımız var; ama o henüz annemde. Onu da alınca çeker eklerim.
eeh halımızın modeli aynı:) benim gri krem bide bisey daha resimi ekleyebilirsem ekleyecem canım:) ben beceriksiz olarak
topiğimiz hayırlı olsunnnbende melikecim gibi 5. aya kadar bişey almayı düşünmüyorum ama teyzemiz arada bişeyler alıyor. resimlerini çekip en kısa sürede eklerim
![]()
Güle güle kullansın bebişin inşallah. Çok güzelmiş.![]()