- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakım fln yapıyomusunuz kızlar...ben berbat durumdayımmmsaçlar sarı,dipler gelmiş durumda kaşlarımızı uzun zamandır almıyrm :26: makyaj fln yaptığım yok :83: korkuncum.hiç evlencek gibi durmuyorum walla ben
haftaya nişanlım gelicek bursaya ordan izmire gidicez ozaman belki toparlanırım ya.cilt bakımı fln hiiiiiiç bişi yapmıyrm walla
![]()
hevincim maşallah hepsi halloluyor işte Allahın izniyle
çok az kaldı artık
bizde düğün çıkışında otele gidicez bodrumda ben bıraktım o ayarlıcak artık :)))
ben iyiyimmm canım erkenden kalktım birazdan spora gidicemm
sen nasılsınn gelinliğini teslim aldın mı
günaydın kızlar nasılsınız?_
vallahi zaman hızla akıyor işte :26::26: şaştım bende şimdi cetvelimi görünce inanmak istemedim.
1 hafta 4 gün![]()
speddyyy bende günü görünceee heyecanlandım seni düşünemiyorummmnasıl hissediyon kendinii
benım sımdıden elim ayağıma dolaşıyor herşeyi düşünüyorum kendimi işe veremiyorumm :18: bu arada geçmiş olsun canım
![]()
aynen canım yaaa içim içime sığmıyor kendimi sıkıyorum artık heycan yapmamak için
işe kendimi hiç veremiyorumbu hafta bitse de kazasız belasız kimse ile tartışmadan
![]()
ay vallaaa canımmm geçer geçerrr vallaaa yaaa 11 güncüğün var şurdaaaaaa ne güzellllkuaförünü ayarladın dimi saçına karar verdinmi provaya gittinmi
![]()
kuaförüm yengem içim rahat
provaya falan gitmedim beğenmezsem söktürüp yeniden yaptırıırm.
prova kafayı çok karıştııryo çünkü 1 el 2-3 kez istese aynı modeli çıkartamaz![]()
az kaldı zaten. ne istediğimi az çok biliyor.resimler ile gösterdim şimdi kına için farklı bişey istiyorum..
maşa olsun istemiyorum![]()
iyi bare canımm sevindimm senin adınaa ben hala karasızım saçım ve kuaförüm konusundaa yaaaaaçok kararsız ve çok zor beğenen biri olarakkk napcam bilmyiorummm vallaaa kuaförümün benden çekeceği var sanırım ogünn