23 temmuzda olacak hayırlısıyla. ağustosu ramazan olduğu için es geçmiştim. açık havada olsun istediğim için eylül biraz yağmur açısından riskli olabilir diye düşündüm. haziran akşamı da serin veya esintili olabilir belki. bir de hazırlıklar için 1 ay kazanmak bile kardır:) ayrıca haziranda düğün mekanında yapılan başka düğünleri ziyaret edip feyz almayı düşünüyorum. tatil konusuna gelince, bizim ailelerimizde öyle uzun uzun tatile çıkan, yazlığı olan vs kimse yok. çoğunluk emekli. gençler için de ancak birkaç gün yıllık izin kullanma durumu söz konusu olabilir. düğünüme gerçekten gelmek isteyen tatile bi gün geç çıkar/bi gün erken döner/öbür haftaya planlar vs. bi şekilde ayarlar, buyurup gelir diye düşünüyorum. bence çok zor olmamalı :)
aaayyy ınanmıyorum şekerrrrr bende aynı gun evlenıyorum dugun ızmırde olucakkkkkkk :)
ramazan agustosun 1ne denk geliyor
yani 30unda yapabilrdiniz dügünü.. haftaici biraz daha karmasik olmazmi?
Benim düğünümde 16 Temmuz'da.Nişanlım askerde mayıs ayında gelecek.Ağustosta da ramazan başlıyor.Eee birde 5 senedir görüşünce biran önce olsun diye Temmuz ayına karar kıldık.Aslında hep mayıs yada eylülde olmasını istemiştim ama kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?