2011 yılında ANKARA da tüp bebek tedavisi yaptıracaklar arkadaşlar...

anatolia için çok ii şeyler duyuyorum..inşallah bebişin annesine sımsıkı tutunur :) canım özel ama tek mi koydular çiftmi? bide ne kadara mal oldu sana?dualarım seninle...

canım inşallah duaların için çok sağol isteyen herkese nasip etsin rabbim, ben raporluydum 3100 klinik, 450 ilaçlara verdik, ayreten daha önceden hacettepeden tahlillerimin hepsini yaptırmıştım bikaç tahlil yazdılar bunlarıda özel labaratuarda yaptırdık, bu fiyattan hariç.

canım inşallah duaların için çok sağol isteyen herkese nasip etsin rabbim, ben raporluydum 3100 klinik, 450 ilaçlara verdik, ayreten daha önceden hacettepeden tahlillerimin hepsini yaptırmıştım bikaç tahlil yazdılar bunlarıda özel labaratuarda yaptırdık, bu fiyattan hariç.

ilaç olarak ne kullandın canım?uzun protokolmü uygulandı yoksa kısamı?ayy sonucu çok merak ettim inşallahhh tutar canım inşallahhhhh....

ben ankara medicana da özel sigorta sayesinde bi seferliğine ücretsiz yaptırdım ilk denememdi ve negatifle sonuçlandı
dr.mehmet öztürkmen bizzat herşeyle kendi ilgileniyor
hastane olarak gayet güzel temiz ilgileride gayet güzel
ücret olarak sana uygulanacak ilaçlara bağlı ama raporlu 2700tl raporsuz 3700tl demişlerdi

ben ikinciyi dondurulmuşlarımla denicem o yüzden 600tl ona vericem sadece başka ücret vermeyecekmişim

bu arada maya tüp bebek merkezinide çok araştırdım eğer burası olmasaydı orada yaptıracaktım şimdi onların web sayfalarında ayın fırsatı formu var oraya gir doldur onlar sana dönüş yapıyorlar ön muayeneye ücretsiz çağırıyorlar orada seni her türlü aydınlatıyorlar istersen orayıda araştırabilirsin
nasıl özel sigorta karşılıyor hangisi yani bilgilendirimisin canım

merhaba ben bu ay medicanada tedavi oldum .doktorum doç.dr.MUAMMER DOGAN yumurta toplama ,transfer hepsiyle kendi ilgileniyor .ben 4 milyara yaptırdım .çok memnunum.

hayırlı sonuç alırsın inşallah canım...ne zaman test yaptırıcaksın?peki biraz anlatırmısın?yumurta toplama işlemi ağrılımı?daha sonra yatıomusun hastanede?embirio dondurttunmu ücreti ne kadar? çok soru sordum sanırım:)

nasıl özel sigorta karşılıyor hangisi yani bilgilendirimisin canım

canım sigorta önceden karşılıyormuş sonradan sözleşmeden kaldırmışlar ama biz kaldırılmadan sözleşme yaptırdığımız için 1 seferliğine de olsa karşıladılar sağolsunlar ama artık yok 2010 hazirandan beri

merhaba ben bu ay medicanada tedavi oldum .doktorum doç.dr.MUAMMER DOGAN yumurta toplama ,transfer hepsiyle kendi ilgileniyor .ben 4 milyara yaptırdım .çok memnunum.

ben neden tanımıyom muammer beyi yaaaa bi mehmet öztürkmeni biliyom bide bayan var acaba muammer bey uzun saçlı olan mı canım

halev
medicana da yumurta dondurtma işlemi ne kadar?

canım 650tl ye dondurtuyorlar ve aynı ücretlede çözdürtüyorsun

medicanayı felan bilmem ama dr.süleyman akarsuyu önerebilirim kendisi çok basarılı duyduma göre 20 hastasından 13ü gebe kalmış bnde oyüzden oraya gittim ve pozitif oldu iyi şanslar

Medicana Ankara'nın sitesine baktım ama ayrıntılı bilgi bulamadım. Orada tüp bebeek ile ilgili fiyat, başarı, doktor, vs. tecrübesi olan varsa bilgi verebilir misiniz? Bir de DR. Muammer Akarsu hangi merkezde? Bir sorum daha olacak, infertilitenin anne ya da baba kaynaklı olması tedaviyi etkiliyor mu, bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum....

Medicana Ankara'nın sitesine baktım ama ayrıntılı bilgi bulamadım. Orada tüp bebeek ile ilgili fiyat, başarı, doktor, vs. tecrübesi olan varsa bilgi verebilir misiniz? Bir de DR. Muammer Akarsu hangi merkezde? Bir sorum daha olacak, infertilitenin anne ya da baba kaynaklı olması tedaviyi etkiliyor mu, bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum....

canım sitesinde pek açıklayıcı bilgi yok ama ararsan bilgi alabilirsin, ben normal gittiğimde memurum bu arada raporlu 3700tl ilaç dahil, raporsuz 2700tl ilaç dahil demişti ama hastanın yumurtlama durumuna göre hesaplıyorlar ilaç dozajı artana göre değişiyor canım benimle aynı gün transfer olan arkadaşa tüp bebek 3000tl ye mal olmuş ilaç hariç ama ilaçta da indirim uyguluyorlar. Muammer Akarsu hakkında hiçbirşey bilmiyorum canım

bu arada Medicanada herşeyinle kendi drun ilgileniyor buda güzel birşey istediğin zaman arayıp istediğini sorabiliyorsun benim drum Mehmet Öztürkmen ve memnunum

halevcim 650 tl derken kaç embrio 650?yoksa embrio başına mı 650tl ?

canım embriyoların tamamına 650tl veriyon bizim 4 embriyo dondurulmuştu

bu arada bugün transferimin 6.günü arkadaşlar ve 22 mart test günüm allahım hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin inşallah

canım sitesinde pek açıklayıcı bilgi yok ama ararsan bilgi alabilirsin, ben normal gittiğimde memurum bu arada raporlu 3700tl ilaç dahil, raporsuz 2700tl ilaç dahil demişti ama hastanın yumurtlama durumuna göre hesaplıyorlar ilaç dozajı artana göre değişiyor canım benimle aynı gün transfer olan arkadaşa tüp bebek 3000tl ye mal olmuş ilaç hariç ama ilaçta da indirim uyguluyorlar. Muammer Akarsu hakkında hiçbirşey bilmiyorum canım

bu arada Medicanada herşeyinle kendi drun ilgileniyor buda güzel birşey istediğin zaman arayıp istediğini sorabiliyorsun benim drum Mehmet Öztürkmen ve memnunum

canım embriyoların tamamına 650tl veriyon bizim 4 embriyo dondurulmuştu

bu arada bugün transferimin 6.günü arkadaşlar ve 22 mart test günüm allahım hepimizin emeklerinin karşılığını hayırlısı ile nasip etsin inşallah
canım benimde bu hafta sonu sanırım yumurtalarım toplanacak...canım inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız:)

canım benimde bu hafta sonu sanırım yumurtalarım toplanacak...canım inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız:)

hayırlısı olsun canım sakin ol stres yapma herşey hemen gelip geçiyor bide bakmışsın ki bebişlerin transfer olmuş inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerimizi vermeyi nasip eder güzel Allahım:31:

hayırlısı olsun canım sakin ol stres yapma herşey hemen gelip geçiyor bide bakmışsın ki bebişlerin transfer olmuş inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerimizi vermeyi nasip eder güzel Allahım:31:

amin canım...Rabbim kucaklarımızı bebişlerleee doldursun:)ikiz çok istiorum yaaa:)

arkadaslar ben özel güven hastanesinde yaptırdım. Raporlu olarak ilk denememde 1350 hastaneye 1000tl ilaclara verdim. ikinci denememde %10 indirim yapıyor hastane 1200 gibi bisey verdim tabi bide 1000tl ilac parası. İlk denememdede cok embriyom vardı ama dondurmak istemediler uygun degil demislerdi. İkincisinde 2 tane süper embriyom varmıs onları dondurttuk 750tl ye. Cözdürmek ve transferide yine aynı fiyatmıs.Yardım olabildiysem ne mutlu. Bu arada benim 2.denememde tuttu. Şuanda 17+4günlük hamileyim. Kız bebek bekliyorum inşallah. Allah sizede nasip etsin.

arkadaslar ben özel güven hastanesinde yaptırdım. Raporlu olarak ilk denememde 1350 hastaneye 1000tl ilaclara verdim. ikinci denememde %10 indirim yapıyor hastane 1200 gibi bisey verdim tabi bide 1000tl ilac parası. İlk denememdede cok embriyom vardı ama dondurmak istemediler uygun degil demislerdi. İkincisinde 2 tane süper embriyom varmıs onları dondurttuk 750tl ye. Cözdürmek ve transferide yine aynı fiyatmıs.Yardım olabildiysem ne mutlu. Bu arada benim 2.denememde tuttu. Şuanda 17+4günlük hamileyim. Kız bebek bekliyorum inşallah. Allah sizede nasip etsin.

Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah canım peki dondurulmuşlarınla mı oldu bu sefer ki

halevcim, cevabın için teşekkür ederim.. bana aşılama yapacak doktorum, klomene bugün başladım.. haftaya çarşamba kontrole gideceğim. benim doktorum da yusuf bey, iki aşılamadan sonra tüp dedi, umarım tutar ama sanırım ihtimaller düşük bu aşılama olayında. ama tüp bebek için sizi yönlendireceğim dedi, bu nedenle de benim için önemli, yani neden aşılamayı kendi yapıyor da tüp bebekde yönlendiriyor, o anda da sormaya vakit olmadı, bunun için de cebinden arayıp sormak istemedim, kontrolde soracağım... ben doktorumu değiştirmek istemediğim için sıkıntı yaşıyorum, benim için doktor çok önemli çünkü..

bu arada son arsdığımda bana 3200 tüp bebek 900-1200 arası da ilaç masrafı dediler medicanadan. ama rapor lafı falan geçmedi. açıkçası ben doktoruma göre devam edeceğim, tanımadığım doktora bir anda gidip de nasıl tüp bebek tedavisi olayım.. offf, çok canım sıkılıyor bu duruma..

halevcim, cevabın için teşekkür ederim.. bana aşılama yapacak doktorum, klomene bugün başladım.. haftaya çarşamba kontrole gideceğim. benim doktorum da yusuf bey, iki aşılamadan sonra tüp dedi, umarım tutar ama sanırım ihtimaller düşük bu aşılama olayında. ama tüp bebek için sizi yönlendireceğim dedi, bu nedenle de benim için önemli, yani neden aşılamayı kendi yapıyor da tüp bebekde yönlendiriyor, o anda da sormaya vakit olmadı, bunun için de cebinden arayıp sormak istemedim, kontrolde soracağım... ben doktorumu değiştirmek istemediğim için sıkıntı yaşıyorum, benim için doktor çok önemli çünkü..

bu arada son arsdığımda bana 3200 tüp bebek 900-1200 arası da ilaç masrafı dediler medicanadan. ama rapor lafı falan geçmedi. açıkçası ben doktoruma göre devam edeceğim, tanımadığım doktora bir anda gidip de nasıl tüp bebek tedavisi olayım.. offf, çok canım sıkılıyor bu duruma..

benim kadın doğum drum Yusuf beydi 4 ay kendisine gittim sperm sonucumuza görede aşılama için beni tüp bebek bölümüne yönlendirdi canım eşimin sperm sayısı az olduğundan ve ileri hızlı hiç sperm olmadığından sonra tüp bebek drum sonuçları görünce vakit kaybına gerek yok tüp yaptırmak gerek demişti, tüp bebek parasını drumla konuşmuştum ben belki fiyatlarını yanlış biliyor olabilir çünkü fiyat ilgileri yok onların ama benimle aynı gün transferi olan bi arkadaşın ilaç hariç 3000tl tutmuş canım ilaçlarada hastanenin anlaştığı eczane var orası indirim uyguluyor merak etme

bu arada aşılamayı kadın doğum dru, tüp bebeği ise tüp bebek dru yapar canım hepsinin görevi ayrıdır bu heryerde aynıdır boşuna drunu değiştirmene gerek yok canım

bi sorun olursa ben burdayım umarım yardımcı olabilmişimdir

canım, önceliklr teşekkür ederim, hızır gibi yetiştin, günlerdir kafamda aynı sorular var çünkü.. yani tüp bebek denince artık başka bir jinekoloğa devam edeceğim çünkü yusuf beyin alanı olmayacak doğru mu anlamışım?? peki ondan sonra da herşeyi o doktor mu takip ediyor? yani yine benim ultrasonum, hormon testlerim, eşimin spermleri gibi... şu anda kendi doktorumun yaptığı şeyleri yani.. benim eşimin spermlerinde de problem var, çok düşük sonuçlar, ayrıca bu kontrolde bana da pkos teşhisi koydu, o nedenle aşılamadan çok umudum yok :(((

Back
X