selam fıstıkların anneleri..paşam abi olduğundan beri yoğunuz baya giremiyorum.biz 2 yaşımızıa girdik geçen hafta.dişlerimiz tamamlandı şükür.1-2 eksikle.çenemiz düştü papağana döndük.kılomuz biraz az 12.5 boy 87.baştan beri zaten iştahsızdık.anneme göre bana çekmiş:))yemek hemek ızdırap!!kısaca her şey yolunda şükür.yer fıstıkları büyüyor ya ne güzelll
selam kızlar,
Bizde iyiyiz..Yemek yemiyoruz.Hanımefendi kendi yemek istiyor.Ev batık halde.Bu aralara çizime merak saldık;kağıtlar yetmedi,dolaplar,yerler muhtesem çizikler içinde.
Kelimeleri birleştirmiyoruz daha...ama kelime daracağı cok fazla..elma,muz,armut,portakal ve salatalıktan tutunda..fındık ve cevize kadar geldik:)Acaip bir mız mız durumundayız.Hep şikayet.Babasını şikayet etmeler,bakıcıyla anlaşamamalar..Bir bana gücü yetmiyor..biraz çekiniyor benden.
Bunun haricinde kakamızı söylüyoruz.Kakalar tuvalete....çiş halen beze...
herkese sevgiler
Hayirli aksamlar,
sizinkilerin masallahi var hemen toparlanmislar.
Kizim su an 17aylik iki ay erken geldi (1100gramm dogdu) kilosu 8civari.
Ve yan yan siraliyor, yürüyenüyor daha.
Ama daha Zamani var bakalim hayirlisi.
Hayirli aksamlar,
sizinkilerin masallahi var hemen toparlanmislar.
Kizim su an 17aylik iki ay erken geldi (1100gramm dogdu) kilosu 8civari.
Ve yan yan siraliyor, yürüyenüyor daha.
Ama daha Zamani var bakalim hayirlisi.
Canım benim oğlum tam 18aylıkkrn yürüdü yürür yani merak etme daha vardır onunda zamanı kilosu için doktorun bişey dedi mi???
yürür canım yürür..Bende çok kafama takmıştım ; benimkide neredeyse 16 aylıkken yürüdü.Kızın anne sütü mü aldı ve halen yardımcı besinlerle birlikte alıyor değil mi?
Kilosu hakkinda cok sordum tam olarak bisey demiyolar, iyi diyorlar.
Boyu ve kilosu orantili diyorlar.
Fazlada yardimci olmuyorlar malesef.
Canım balık yağı gibi bişey denesen bize doktor önermişti ama eczacılarda yardımcı oluyo
selam arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum nete inşallah hepinizin bebişleri güzel güzel büyüyorlardır.benim malesef ikinci hamileliğimde erken doğumla sonuçlandı 32 haftalık kızım 4 gün evvel dünyaya geldi suyum geldiği için acilen aldılar solunum sıkıntısı var yoğun bakımda makinaya bağlı hepinizden dua bekliyorum oğlumdan sonra kızımda malesef erken dünya ile tanışmış oldu
çok sağolun arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin bu hafta iğne vuralacktım canım ama kısmet olmadı bugün solunum makinasından çıkarmışlar çok şükür kendi solunum almaya başlamış bugün ama kilo vermiş biraz 1700 düşmüş dualarınıza çok ihtiyacım var
Canım öncelikle gözünüz Aydın.hoşgeldi minik.sıkıntı yapma kendine,kilosu iyi.1 haftaya çıkar Allah'ın izniyle.bende hamileyim,24 haftaya girdik.32haftayı görmek için ne dualar ediyorum.herseyin hayırlısı
arkadaşlar selamlar inşallah herkes güzel evlatlarıyla iyidir.16 aylık bebeği olan var mı aranızda bana biraz gelişiminden söz edebilir yani yazabilir mı neler yapıyor hangi konularda geçikme yaşadınız gibi?
selam canım benimkiler düzeltilmiş 18 aylık normal 20 aylığız algıda zihinselde hiçbir sorunumuz yok çek şükür ama hala yürümüyoruz oğlumun problemide zaten var beyin kan.geçirmişti hatırlarmısın bilmem oda çok şükür düzeliyo fizik te. ile kızımın beyin ile ilgili bir problemi yok ama işte yürümüyor en son pedegog çocuk nör. sevk etti oda kan tahl. v mr istedi kan tah. sonuçlandı ama gidemedim hast. mr içinde gün vericekler böle yani ben 3 ayda bir pedegog a gidiyorum gelişiminde bizim anlamadığımız bir sıkıntısı olursa falan erken çözüm bulalım diye sizin bir sıkıntınız var mı ....ikiz bebeklerim bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?