Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben izmirde yaşıyorum ailem istanbulda ailemin yanına geldim burda prematüre bebekler konusunda uzman bir doktora götürdüm herşey normal dedi gelişimi de iyimiş boşuna çocuğu farklı doktorlara götürüp yormana gerek yok zaten normal konturullerinde bişey çıkarsa yönlendirir bebeğini dedi boşuna nörülüjiye de götürme şimdilik görnen bir durumu yok dedi sizce ne yapmalıyım acaba götürsem mı yoksa kendi doktorunun konturulleri yeterlimı
ben ameda kiraladım canım 50 tl haftlık ve 25 tl de sende kalacak uç için sanırım 25 civarı da poşetin kutusu istanbul bakırköyde eğitim de veriyorlar ben makinadan memnundum 2 ay kullandım 100 tl filan daha versem bende kalma şansı vardı ama evde kalabalık eder diye almadım şimdi erken doğurursam işe bak..:))hem tekli hem çifli kullanım imkanı da vardı..
sağol allah razı olsun canım...
bu markayı duydum çok met ediyorlar ama biraz tuzlu işte...
demek kiralamada oluyor ben hiç duymamıştım...
ama gerekirse bende bulabilirmiyim bilmiyorum...
ben de nörolojiye götüremedim 3 aylıkken çocuk dr ihmal etme filan dedi ama o kadar dr a gittik ki nörolog için çıkacak halim kalmadı sonra gelişimini taip eden dr da sertlik vs bakış refleks bakıyordu çok şükür hiç sorun çıkmadı hatta beklediğimden atak maşallah..benimki 1200 gr ve 29 + da doğdu..şimdi de 7.5 aylık biraz zayıf ama olsun..
kızlar bebeklerinizi nasıl uyutuyosunuz sallayarak mı???
bugünlerde gündemimizde bu varda:)))
ayagımda sallıyorum ben kızımı
ıst neresınde ve hangı dr.a gıttın cok dr degısmek ıyı deıldır zaten
ben de nörolojiye götüremedim 3 aylıkken çocuk dr ihmal etme filan dedi ama o kadar dr a gittik ki nörolog için çıkacak halim kalmadı sonra gelişimini taip eden dr da sertlik vs bakış refleks bakıyordu çok şükür hiç sorun çıkmadı hatta beklediğimden atak maşallah..benimki 1200 gr ve 29 + da doğdu..şimdi de 7.5 aylık biraz zayıf ama olsun..
ben ameda kiraladım canım 50 tl haftlık ve 25 tl de sende kalacak uç için sanırım 25 civarı da poşetin kutusu istanbul bakırköyde eğitim de veriyorlar ben makinadan memnundum 2 ay kullandım 100 tl filan daha versem bende kalma şansı vardı ama evde kalabalık eder diye almadım şimdi erken doğurursam işe bak..:))hem tekli hem çifli kullanım imkanı da vardı..
fadik inşallah sana lazım olmaz ama sakın manuel alma ben ilk gün panikle eczaneden kraft aldırdım oda şarjlı ama 150 tl boşa evde duruyor..
bizim bebeklerimizi öyle problemler bekliyordu ki o senaryolardan sonra bu haline şükür ediyorum..babaannesi gelir bu iyi basamıyor der halbuki çocuk yorgun uykulu basmaya hali kalmamış yok kulakları büyük bunu zamanında tülbentle bağlasaydın ah o zamanlar ben bera testi ile meşguldüm duyuyor mu diye içim gidiyordu kepçe kulaklarını göremedim...benimde bebeğim çok hereketli sesler çıkartıyor kendi kendine oyunlar oynuyor çok de meraklı sürekli etrafına bakıp bakıp duruyor nörülüji doktoru ilk gödüğünde kafasını tutmayas başlamış dedi bir ay sonra gittim yok daha tutsamıyor dedi horman testleri flan verdi hepsi temiz çıktı gene getir dedi ama ben istanbula geldim burdaki çocuk doktoruda bu bebek kafasını benden bile daha düzgün tutuyor dedi ne yapacağımı şaşırdım
bizim bebeklerimizi öyle problemler bekliyordu ki o senaryolardan sonra bu haline şükür ediyorum..babaannesi gelir bu iyi basamıyor der halbuki çocuk yorgun uykulu basmaya hali kalmamış yok kulakları büyük bunu zamanında tülbentle bağlasaydın ah o zamanlar ben bera testi ile meşguldüm duyuyor mu diye içim gidiyordu kepçe kulaklarını göremedim...
annem gelir ensesine masaj yap çok oturttun bunu kambur olucak cık cık cık..allahtan daha dışarı çıkartmıyorum komşular görmüyor yoksa yorum gör sen..
dr başta biraz iddalaştı 6. ay da göze tekrar götür nörologa götür o bu böz dr 2 yaş sonrası kontrol demiş rop ta sorun yok zamanla nörologa fizyoterapiye ihtiyaç olmadığını dr da gördü zaten benim 3. çocuğum bir tuhaflık sezsem onlardan önce götürürüm..ama bu kez beklentilerim düşük çocuğu 6 aylık olarak kabul ediyorum..şu anda her şeyi yemeye başlamış olması çevreye ilgisi.. sesleri..yeterli bence aya mı çıkıcaz daha ne yapalım..
hiç panik olma zaten annenin içi rahat etmez birşey olsa ama bazen dr lar bağlıyor insanı yani o da henüz tüm gelişimleri bitmediği için ama normal dr da anlar hiç şüphen olmasın..en son 7. ayda aşıları bitti dr 1 yaş su çiçeği var dedi bende hiç birdahaki ay gelelim mi demedim desem gel der tabi..zaten sağlık ocağına götürücem ne gerek var dedim bende...
allah aratmasın ama bezdik hastanelerden..
selam kızlar,
Benim kız haftadaiki gece muhakak feryat figan uyanıyor.Kucağa alınca sıkıntı yok,yatağına koymaya kalktığım anda yine bu ses bu bebkten mi çıkıyor diyorum.Apartman ayağa kalkıyor.Diş mi,gaz mı,rüya mı görüyor,aynı pozisyonda yatmaktan uyuşuyor mu nedir anlamdım?Zavallı babsındaydı dün nöbet,bugün bende bakalım.Bunun haricinde iştahı çok kötü.Yemek listesini değiştirdim.Bakalım bu hafta nasıl bir tepki alacağız.Bbek bisküvisini kestik,dr diyete aldı.Ama ben yaşında 12 kilo olsun diye paldırküldür yediyorum ...Belkide bu çocuğu uyutmuyor.
Şarkı duymasın,köçek,hemen alkış..dayayınca ayakta durabiliyor artık.Belden tutunca şarkı duymasın hemen eller efeler gibi açılıyor:)Sevimli,en güzel zamanları galiba.
Üst dişler zor mu çıkıyor?
bizim bebeklerimizi öyle problemler bekliyordu ki o senaryolardan sonra bu haline şükür ediyorum..babaannesi gelir bu iyi basamıyor der halbuki çocuk yorgun uykulu basmaya hali kalmamış yok kulakları büyük bunu zamanında tülbentle bağlasaydın ah o zamanlar ben bera testi ile meşguldüm duyuyor mu diye içim gidiyordu kepçe kulaklarını göremedim...
annem gelir ensesine masaj yap çok oturttun bunu kambur olucak cık cık cık..allahtan daha dışarı çıkartmıyorum komşular görmüyor yoksa yorum gör sen..
dr başta biraz iddalaştı 6. ay da göze tekrar götür nörologa götür o bu böz dr 2 yaş sonrası kontrol demiş rop ta sorun yok zamanla nörologa fizyoterapiye ihtiyaç olmadığını dr da gördü zaten benim 3. çocuğum bir tuhaflık sezsem onlardan önce götürürüm..ama bu kez beklentilerim düşük çocuğu 6 aylık olarak kabul ediyorum..şu anda her şeyi yemeye başlamış olması çevreye ilgisi.. sesleri..yeterli bence aya mı çıkıcaz daha ne yapalım..
hiç panik olma zaten annenin içi rahat etmez birşey olsa ama bazen dr lar bağlıyor insanı yani o da henüz tüm gelişimleri bitmediği için ama normal dr da anlar hiç şüphen olmasın..en son 7. ayda aşıları bitti dr 1 yaş su çiçeği var dedi bende hiç birdahaki ay gelelim mi demedim desem gel der tabi..zaten sağlık ocağına götürücem ne gerek var dedim bende...
allah aratmasın ama bezdik hastanelerden..
bebeklerin adeti odur yap unut..gayet güzel gidiyor bence.. biz 50 günlükken küvözden aldık daha gözünü açamıyordu yavrum...hepsi yavaş yavaş oldu..inşallah hepimizin evlatları iyi olur tek duam bu buarada benim çocuğum bazı şeyleri yapıyor ama tekrarlamıyor hemen mesela hemen hemen her gün bir kaç kez sesli gülüyor ama diğer zamanlarda sadece ağzını açık gülümsüyor bilmiyorum bazen çok dikkatli bakıyor bazen bakmıyor işte çok dikkatlı inceliyor ışıkları lambaları zaten 32 haftalık doğdu şuan 4 ay 28 günlük ama düzeltilmiş 2 ay 28 günlük herhalde normal bu gelişimi öyle değilmi
selam kızlar,
Benim kız haftadaiki gece muhakak feryat figan uyanıyor.Kucağa alınca sıkıntı yok,yatağına koymaya kalktığım anda yine bu ses bu bebkten mi çıkıyor diyorum.Apartman ayağa kalkıyor.Diş mi,gaz mı,rüya mı görüyor,aynı pozisyonda yatmaktan uyuşuyor mu nedir anlamdım?Zavallı babsındaydı dün nöbet,bugün bende bakalım.Bunun haricinde iştahı çok kötü.Yemek listesini değiştirdim.Bakalım bu hafta nasıl bir tepki alacağız.Bbek bisküvisini kestik,dr diyete aldı.Ama ben yaşında 12 kilo olsun diye paldırküldür yediyorum ...Belkide bu çocuğu uyutmuyor.
Şarkı duymasın,köçek,hemen alkış..dayayınca ayakta durabiliyor artık.Belden tutunca şarkı duymasın hemen eller efeler gibi açılıyor:)Sevimli,en güzel zamanları galiba.
Üst dişler zor mu çıkıyor?
bebeklerin adeti odur yap unut..gayet güzel gidiyor bence.. biz 50 günlükken küvözden aldık daha gözünü açamıyordu yavrum...hepsi yavaş yavaş oldu..
biraz içim rahatladı benim çocuğumda şaşılık da yok beyin kanamasıda geçirmedi ama çok aşağıya bakıyor doktora söyledim terslik yok dedi sizcede öylemidir
masallahhh bebegınıze... Kac aylık suan ?