2012 agustos anneleri kacinci haftada kac kilo aldik?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yezal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yezal

bir canda iki kalp
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
531
2
46
Diğer
Kizlar genel paylasimda takip etmek zor olur diye yeni konu acayim dedim, Kacinci haftadayiz ve simdiye kadar kac kilo aldik?:49:

Benim dun kontrolum vardi 15+1 haftada yaklasik 1 kilo almisim diyebilirim

15+6'dayım hala kilo almadım ama çok şükür bebeğim çok sağlıklı:nazar::nazar::49:

Ben de hiç almadım henüz. Zaten doktorumun emriyle diyetteyim. Yani diyet derken tatlı, makarna, pilav ve ekmek yok. Açıkcası harfi harfine uyamıyorum ama dikkat ediyorum. geçen kontrolde verdiğim 1.5 kilonun üstüne 1 kilo alınca çıktı bu diyet olayı. O dönemde kabızlık vardı zaten o geçince ben yine eski kiloma indim :))

18+3 üz bugün 4 kilo aldım,bu sefer oğlumdakinden daha hızlı gidiyorum sanki tam hatırlamıyorum ama,onda 13 kilo almışım bakalım bunu nasıl tamamlayacağız

Merhaba arkadaşlar yeni katılıyorum aranıza bende 15 haftalık hamileyim 3 kilo aldım fazlamı acaba?

15+5 hftlık
56kg hamile kaldım şuan 61kg yani 5 kilo aldım
dr çok kızdı :50: hamur işi kraker bisküvi çikolata ekmek pilav yok günde sdc 1elma 1portakal ama kendime dur diyemiyorum:56::56::56::56:

bende 17+3 teyim ve 5 kilo aldım doymak bilmiyorum ve doktorum çok kızdı böyle giderse diyetisyen yoluna giderim sanırım

Zaten önemli olan bebek kilo alsın.Anne için çok kilo almak çatlaklara neden oluyo

Back
X