2012 ağustos anneleri tetenos aşısı yaptıranlar bakabilir miii?

ben de aşımı dün oldum.biraz ağrı var kolumda sadece, bi de sol koluma yaptığımdan gece sol tarafıma yatamadım.üzerine yatınca ağrı yapıyo.hemşire ateş yapabilir dedi ama ateşim olmadı.olursa da korkmayın doktorunuzun önerdiği ağrı kesici/ateş düşürücülerden kullanabilirsiniz.

Konuyu açan kişi olarak aşı deneyimlerimden bahsetmemişim, geçen süre içinde ben 2.dozu bile oldum bittii... çok şükür hiç problem yaşamadım :) Henüz yaptırmayıp tedirgin olan varsa rahat olun hanımlar...

eşim ısrarla bu aşıyı yaptırmama karşı
bir türlü ikna edemiyorum
acaba gizlice yaptırsam geç kalmış sayılırmıyım yada anlarmı ?
yada yaptırmasam risk altında olurmuuyum

arkadaşlar biri bana da yardımcı olursa sevinirim 24+4 günlük hamileyim.. tetanoz aşımı olamadım.. çünkü alerjik rinit olmuşum bir aydır da geçmedi.. bazı doktorlar sakıncası yok aşı olabilirsin dedi.. bazıları da aşı olması çok gerekli değil dedi.. vücutta hastalık varken aşı olunamaz ya risk almaya gerek yok dediler.. ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum.. alerjim de geçmiyor.. ilk doz en son kaçıncı haftada olunabilir ki.. aşı olmasam bir sorun olur mu? lütfen bana yardım edin.. çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…