2012 Ağustos anneleri

Allahın izniyle bende ağustos annesiyim:) bebişimde annesiyle aynı ayda doğmuş olucak inşAllah:)

slm kızlaaaaaar...bizde eşimle çalışmalara başladık geçen ay denedik ama olmadı eğer olsaydı bende ağustos annesi olacaktım.yine de moralimi bozmadım.çalışmalara devam ediyoruz.inşallah bu ay olacak.dualarınızı esirgemeyinnn.allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsinn...

slm kızlaaaaaar...bizde eşimle çalışmalara başladık geçen ay denedik ama olmadı eğer olsaydı bende ağustos annesi olacaktım.yine de moralimi bozmadım.çalışmalara devam ediyoruz.inşallah bu ay olacak.dualarınızı esirgemeyinnn.allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsinn...

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzz ;)

merabalarr ben de dün gebelik testi yaptırdım ve sonuç 424:) ama son adet tarihim 12 ekim. yan ben de çok çok çok geç yumurtalama olmuş.. bir kere de boş gebelik geçirmiştim bu yüzden çok korkuyorum.. aranzda geç yumurtlama yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı??

merabalarr ben de dün gebelik testi yaptırdım ve sonuç 424:) ama son adet tarihim 12 ekim. yan ben de çok çok çok geç yumurtalama olmuş.. bir kere de boş gebelik geçirmiştim bu yüzden çok korkuyorum.. aranzda geç yumurtlama yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı??
12 ekim son adetin, kasımda adet olmadan hamile kaldın yani? benim 5 günüm geçti kan değerim 149 du.. sen 12 ekimden sonra 14.günün yumurtlama dönemi (ki belki 1 hafta sonrasında hamile kaldın) 26 ekim gibi hamile kaldıysan suan 8 hafta civarı hamile olmalısın. Normaldir canım yaa hiç kafana takma randevu al git doktora içini rahatlat, bizede haber ver ;)

Merhabalar
ben Yeşim 3 yaşında bi kızım var (Nisan) şimdi ise 5+2 haftalık hamleyim.. 2. bebeğim geliyor hayırlısıyla 20 Ağustos gibi doğum görünüyor Allah'ın izniyle
Herkese kolay bi hamilelik süreci, kolay bi doğum ve hayırlı evlatlar diliyorum

Arkadaşlar ben kendimi önce eylül annesi zannedim son olarak Agustosta kendimi bulmuş durumdayım. son adet tarihi 23 kasım ve doğum tarihi olarak 29 agustos.
inş hayırlısıyla bebeklerimizi kucagımıza alırız, sevgiler.

hayırlı olsun canım hoşgeldin
ee kızlar kimsenin sesi çıkmıyor nası gidiyor gebelik mide bulantısı vs. var mı ?

teşekkürler hoşbulduk.

5. hafta itibariyle bulantılar yeni yeni başlıyor, kasıklarım çok fena ve bi de belim.. sanki hep böle geçecek gibi geliyor, ama inş en kısa zamanda geçer.

Benim ilk hamileliğimde geç yumurtlama olmuştu. Seninki kadar geç değildi ama 2 hafta kadar geç yumurtlamışım sanırım, çocuk başlarda iki hafta geriden geliyordu, ama sorun olmadı, çok sağlıklı bir şekilde doğdu çok şükür, şimdi 10 yaşında :) Ben de ikinciye hamileyim, Ağustos'da doğacak inşallah :)

19 haftalık hamileyim bi kızımız olacak hayırlısıyla Allahım sonuna kadar tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin işim geregi 13 senedir hergün hamilelerle birlikteydim şimdi gercekten bu duyguyu yaşamak karşıdakini daha iyi anlamanı sağlıyor bence dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz içimizde birer mucize büyütüyoruz.pozitif olup bu dönemi muhteşem şekilde geçirmek gerektigini düşünüyorum.sevgiyle ve saglıkla kalın

Back
X