Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustos anneleri toplanalımm :)
Allahın izniyle bende ağustos annesiyim:) bebişimde annesiyle aynı ayda doğmuş olucak inşAllah:)
slm kızlaaaaaar...bizde eşimle çalışmalara başladık geçen ay denedik ama olmadı eğer olsaydı bende ağustos annesi olacaktım.yine de moralimi bozmadım.çalışmalara devam ediyoruz.inşallah bu ay olacak.dualarınızı esirgemeyinnn.allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsinn...
Oleyy :)) inşallah sağlıkla canım yaa.. Şimdiden bır korku sardı beni..
niye korkuyosun korkma Allahın izniyle sağ salim gelirler bize inşAllah:)
12 ekim son adetin, kasımda adet olmadan hamile kaldın yani? benim 5 günüm geçti kan değerim 149 du.. sen 12 ekimden sonra 14.günün yumurtlama dönemi (ki belki 1 hafta sonrasında hamile kaldın) 26 ekim gibi hamile kaldıysan suan 8 hafta civarı hamile olmalısın. Normaldir canım yaa hiç kafana takma randevu al git doktora içini rahatlat, bizede haber vermerabalarr ben de dün gebelik testi yaptırdım ve sonuç 424:) ama son adet tarihim 12 ekim. yan ben de çok çok çok geç yumurtalama olmuş.. bir kere de boş gebelik geçirmiştim bu yüzden çok korkuyorum.. aranzda geç yumurtlama yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı??
merabalarr ben de dün gebelik testi yaptırdım ve sonuç 424:) ama son adet tarihim 12 ekim. yan ben de çok çok çok geç yumurtalama olmuş.. bir kere de boş gebelik geçirmiştim bu yüzden çok korkuyorum.. aranzda geç yumurtlama yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı??