Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. 31 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında. Ağustostan beri ikinci çocuğu düşünüyoruz ama olmuyor. Belli bir hastalığım yok. Kaç tane test yaptım hep negatif yoruldum.
Vardır onun da bir zamaani benimde 7 yaşına girecek olann kızım var 3.5 sene boyunca istiyorduk ikinci olsun diye yaşım gecior diye yaşım da 38 oldu sürekli takiliyordum bu duruma gecikse test yapıyordum deli gibi hemen sonra aman ya dedim olacağı varsa olur dedim boşver dedim sonra bu sene ocak sonrası yani subatta olmadiiim baya uzadı dedim yapayım hiç sanmiyorm olduğunu ama dedim ve olmuştu demem o ki takıntılı olmak kafayı ve bedeni yorar. Yapacak birsy yok. Ancak böyle akışına bırakmak.bence.
Merhaba hanımlar. 31 yaşındayım bir kızım var 5 yaşında. Ağustostan beri ikinci çocuğu düşünüyoruz ama olmuyor. Belli bir hastalığım yok. Kaç tane test yaptım hep negatif yoruldum.