2012 ağustos bebişlerinin isimleri ....

benim oğluşumun adıda kaan eymen olucak inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Evet kızımın adını çok begeniyolar,ismi çok yakışmış duru bir güzelligi var diyorlar şu ana kadar dalga geçen olmadı okula başlayınca belki olur ama çocuklar her isimle dalga geçecek bisey buluyolar zaten

bizim de oğlumuz olsaydı Ahmet Kayra ya da Ahmet Tahir olacaktı ama saolsun bizimki ya adını beğenmediği için pipisini düşürdü ya da pipisini kendine yakıştıramadı attı :1: kızımızın adı Enzel Dua olacak Allah'ın izniyle ama Ayşe Hanzade'ye de dönebiliriz son dakika:1::1:

bizim de oğlumuz olsaydı Ahmet Kayra ya da Ahmet Tahir olacaktı ama saolsun bizimki ya adını beğenmediği için pipisini düşürdü ya da pipisini kendine yakıştıramadı attı :1: kızımızın adı Enzel Dua olacak Allah'ın izniyle ama Ayşe Hanzade'ye de dönebiliriz son dakika:1::1:

bende ahmet kayra yı esime onerdim ama o ahmet baran olsun istedi,enzel duada degisik ve guzel hanzadede guzel bence

ne güzel isimlerde otormaya başlamış yavaş yavaş benim aklım okadar karışık ki kızıma bi isim bulamadım...

Babası ''Mert'' olsun dedi .. Bende çok beğendim ..
Mert olucak Rabbim'in izni ile ..

BİZDE BULAMADIK BEBEK 5AYLIK OLDU:nazar: NERDEYSE
EŞİM BAKTI İSİM BULAMIYORUZ DİYOR BIRAK KIZ YAŞINA GELİNCE KENDİ İSMİNİ KENDİ KOYAR:52:

Biz de isim bulamayanlardanız :ssz:
başta 2 isim olmasın dedim, şimdilerde Ahmet'e karar verdik de yanına isim arıyoruz
babasına kalsa sadece Yağız olsun yetiyo belki de öyle olur :49:

ilk oğlumuzun ismi Eymen,ikinci oğlumuzun ismide Bertuğ olacak inşallah :) son dakikada karşımıza bir isim çıkarda değişirse bilmiyorum şimdilik kararımız böyle :46:

ilk oğlumuzun ismi Eymen,ikinci oğlumuzun ismide Bertuğ olacak inşallah :) son dakikada karşımıza bir isim çıkarda değişirse bilmiyorum şimdilik kararımız böyle :46:

eymen ismine bayılıyorum hamileliğimin ilk başında erkek olursa kesinlikle bu ismi istiyordum değişmezdi yani ama kısmet kızımız olacak :) onda da ben zülal diyorum eşimde tamam dedi ama etrafımdan güzel tepkiler almıyorum ondan kararsız kalıyorum yoksa zülalden başka isme içim ısınamadı :(

Back
X