- Konu Sahibi sweetwitchhh
kızlar bu topiktede bebişlerimizin isimlerini paylaşalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu topiktede bebişlerimizin isimlerini paylaşalım :)
İlk ben yazlylm o zaman allah nasip ederse AhmetBaran olcak insallah,sen ne dusunuyosun canim sen yazmamissin
benimki duru olucak allahın izniyle:)
Cok guzel rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.benim kizimin adida duru![]()
bizim de oğlumuz olsaydı Ahmet Kayra ya da Ahmet Tahir olacaktı ama saolsun bizimki ya adını beğenmediği için pipisini düşürdü ya da pipisini kendine yakıştıramadı attıkızımızın adı Enzel Dua olacak Allah'ın izniyle ama Ayşe Hanzade'ye de dönebiliriz son dakika
![]()
ne güzel isimlerde otormaya başlamış yavaş yavaş benim aklım okadar karışık ki kızıma bi isim bulamadım...
bizde isim bulamadım daha.
biz de henuz bulamadik isim
BİZDE BULAMADIK BEBEK 5AYLIK OLDUNERDEYSE
EŞİM BAKTI İSİM BULAMIYORUZ DİYOR BIRAK KIZ YAŞINA GELİNCE KENDİ İSMİNİ KENDİ KOYAR![]()
BİZDE BULAMADIK BEBEK 5AYLIK OLDUNERDEYSE
EŞİM BAKTI İSİM BULAMIYORUZ DİYOR BIRAK KIZ YAŞINA GELİNCE KENDİ İSMİNİ KENDİ KOYAR![]()
ilk oğlumuzun ismi Eymen,ikinci oğlumuzun ismide Bertuğ olacak inşallah :) son dakikada karşımıza bir isim çıkarda değişirse bilmiyorum şimdilik kararımız böyle![]()