2012 ağustos ve eylül anneleri buraya .......

MBASATAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
76
1
96
40
Antalya
arkadaşlar 2011 aralık yada 2012 ocak ayında hamiş olduğunu öğrenip allah kısmet ederse ağustos-eylül 2012 de doğum yapacak arkadaşlar burada toplanıp hamilelik sürecimizi konuşalım birbirimize destek olalım....her konuda paylaşalım isteyenlere bilgilerimizi aktaralım....şimdiden hepinizin bebişleri hayırlı olsun......:3:

Bu arada hangi yöntemlerle hamile kaldığımızıda yazarsak bu yolda ilerleyen arkadaşlarımızada ışık olmuş oluruz arkadaşlar.........

iki buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım bu arada geçen sene eylül ayında hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.kürtaj oldum dört aydır korunmayı bırakmıştım.pazar günü hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum çoook :emir_bebek:

iki buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım bu arada geçen sene eylül ayında hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.kürtaj oldum dört aydır korunmayı bırakmıştım.pazar günü hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum çoook :emir_bebek:

arkadaşım senin adına çok sevindim.....kendiliğindenmi hamile kaldın....neler yaşıosun bu süreçte........

Merhaba,

2011 Haziranda evlendim.Yaşım 35 :( hemen hamile kaldım dördüncü haftada düşük yaptım.bir buçuk ay sonra yine hamile kaldım yine dördüncü haftada düşük maalesef.Doktorlar test yaptılar kanım düşük,enfeksiyon geçirmişim kendi kendime ve iltihap varmış 2 hafta ilaç kullandım.Birde Rizede çok kıymetli bir ağbimiz Arı Sütü+Bal+Polen karışımı gönderdi veee sonuç 31.12.2011 de kan tahlilinden yıl başı hediyesi çıktı :) şimdi 5+4 hamileyim hayırlısıyla inşallah...Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Merhaba,

2011 Haziranda evlendim.Yaşım 35 :( hemen hamile kaldım dördüncü haftada düşük yaptım.bir buçuk ay sonra yine hamile kaldım yine dördüncü haftada düşük maalesef.Doktorlar test yaptılar kanım düşük,enfeksiyon geçirmişim kendi kendime ve iltihap varmış 2 hafta ilaç kullandım.Birde Rizede çok kıymetli bir ağbimiz Arı Sütü+Bal+Polen karışımı gönderdi veee sonuç 31.12.2011 de kan tahlilinden yıl başı hediyesi çıktı :) şimdi 5+4 hamileyim hayırlısıyla inşallah...Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

canım nerdeyse aynı anda hamile kaldığımızı öğrenmişiz.bende aşılama ile hamile kaldım hemde ilk aşılamada tuttu rabbim isteyen herkese versin.........

Selam arkadaşlar. Ben de 2010 Nisan ayında evlendim. O zamandan beri hiç korunmadım bebek istediğimiz için. Yaşımın da büyük olması nedeniyle (şuan 34,5) vakit kaybetmek istemiyordum. 29/12/2011 tarihinde önce evde yaptığım test ile aynı gün yaptırdığım kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim. O günki kan testinde HCG değeri 290 çıktı. Bugün doktora gideceğim. Bebişimle ilk kez tanışacağız :)

selam arkadaşlar. Ben de 2010 nisan ayında evlendim. O zamandan beri hiç korunmadım bebek istediğimiz için. Yaşımın da büyük olması nedeniyle (şuan 34,5) vakit kaybetmek istemiyordum. 29/12/2011 tarihinde önce evde yaptığım test ile aynı gün yaptırdığım kan tahlili ile hamile olduğumu öğrendim. O günki kan testinde hcg değeri 290 çıktı. Bugün doktora gideceğim. Bebişimle ilk kez tanışacağız :)

canım allah şimdiden sağlıkla büyütmayi nasip etsin........çok sevindim......

Back
X