Düğün 2012 Ankara GElinleri Düğün Mekanı Gelinlik Önerisi ve daha fazlası:)

arkadaslar bugun yenı bır yer ogrendım cadde hare ınternetten baktım resımlerıne hos görünüyor ama bıraz sehre uzak eskısehır yolundaymış. birde clup avenue beşevlerde ama gidip görmek lazım tabı.açık hava için güzel yerlerr.



Daha öncede yazmıştım okumuşsundur ama kuzenimin sünnet düğünü orada oldu ben beğenmedim hiç orayı .
Sandalyeler plastik giydirmişler sandalyelern üstünü :KK43: tabakların altına koydukları dikdörtgen aynaların kenarları kırılmış
Havuzun kenarları bi garip olmuş . Ama sen bi bak kararını öyle ver tabi.
Benm düğün yerim daha belli değil araştırıyorum Ztn ankaraya çok seyrek gelebiliyorum. Mövenpick açılacak onu bekliyorum birzda işallah güseldir ve orası olur:KK43:
 
Son düzenleme:
sevdim bu başlığı..şimdilik erken benim için ama zaman o kadar cabuk geçiyor ki..şimdiden fikrim olsun benim de... bir de görüştüğünüz yerlerden aldığınız ortalama fiyatları da yazabilirseniz daha yararlı olur diye düşünüyorum :)))
 
buarada Ankara Vilayetler Evi de düğün için hoş gibi görünüyordu internetten gördüğüm kadarıyla.. özellikle açık alanı :)) gölbaşında.. fiyat da sormuştum, yemekli olan kişi başı 47-79 TL arası (alkollü alkolsüz alternatifler var, kokteyl olan da 37-52 TL arası değişiyor...
 
Nişanım ADA REST. olmuştu harikaydı onu veya o şirket grubundaki yerlerede bakablirsiniz....
 
saol cnm benm ya gerçekten uzakta olunca çok zor oluo bence mydonose gerçekten çok hoş ama vali galip demirel diye bi yer var orada çok güzel tam göl kenarında hele yazın açık hava orayı da düşünebilirsin cnm. Orada ortalama 9-10 bine çok güsel bi düğün yapılabilir.
Onun dışında Club Mirador diye bi yer var ben gitmedim ama arkadaşlarım güzel olduğunu söylediler ama orası mydonose ve vali galip demirele göre biraz daha pahalı zaten birtek düğünle bitmio fotoğrafçısı sanatçısı süslemesi fln herşey extraya girio...

mydonose da düğün kac civarında peki 200 kişi ile kokteyl seklinde??
 
maydanose plazaya bende baktım ama balkon olayı bıraz kötü eğer dugun kalabalık olacaksa.ama eger sırf altkat kullanılcaksa gercekten güzel.

merhaba selvi, ben eylülde düğün yapcam ancak gec kaldım bakmakta... mydonose plaza ya bakmıssın sanırım, nasıl bir yer biz en fazla 200 kişilik bi düğün yapcaz. yemekli , içkili olmasın diyoruz. kokteyl seklinde olur sanırım... nasıl ücretler??
 
kızlar peki gelin çiçeğini, tacı ve çantasını ne yaptınız???? Ankarada nereler var önerebileceğiniz?? Strafor yani köpük olan gelin çiçekleri cok güzel gözüküyor. Ankarada nerede bulaiblirim???
 
Ankaraya yeni geldim ve gelin başımı nerede yaptıracağımı bilemiyorum Panora Parisli Cemil, Tunalı Magic Touch, TUnalı Murat Çalışkan, Ankamall Vassago, Panora Paris Kuaför bunlarla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar
 
hayırlı olsunnn :nazar::nazar: sevgilimle orda güzel bir yemeğe katılmıştıkk, akşamdı, müziğini çok beğendim ben, gittiğimiz zaman kıştı o yüzden içeride yedik yemeğimizi fakat,dışarısı çok güzel görünüyorsu, eminim çok güzel olucak düğünün, tavanı çok yüksek, basık bi yer değil ve şık görünüyordu, serviside güzeldi, düğünde nasıl olur bilemem ama bizden geçer not almıştıııı, fiyatı nasıl tabi bilememmmmm :KK1::KK1::KK1:

kızlar benim düğünüm 8 eylülde köşk restaurantta valla artık heyecan başladı
 
mekan spica plaza- çayyolu
gelinlikçi hüsniye moda

tavsiye ederim canım hem kalite hem memnuniyet hem de fiyat açısından..
 
Arkadaşlar işlerimizden dolayı 2013 nisan gelini olacağım malesef bir süre uzak kalmıştım ve eskiden baktığım herşeyi unutmuşum gibi geliyor.:):):)
Başlığı değiştirmiyorum ama 2013 gelinleri demem lazım artık:)

2013 de kimler düğününü nerelrde yapıyor düğün hazırlıkları nasıl gidiyor paylaşmaya devam lütfen:)
 
kızlar merhaba foruma yeni kaydoldum 2013 eylül ayında Ankarada ve Kayseride iki düğünüm olucak.Ankara da Ramada Plaza ile görüştük yemekli 300 kişilik bir düğün yapıcaz.Fiyat konusunda anlaştık gibi ancak bu otelde daha önce düğüne katılan varsa hizmet,yemekler,temizlik açısından değerlendirip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler
 
Hoşgeldin aramıza kgrzsmt :)

Ben oraya gitmedim ama oranın güsel olduğunu duymuştum .
Düğün tarihin ne zamn fiyatları nasıl peki pazarlığı nasıl yaptınız? forumdaki arkadaşlar sıkı pazarlık yapılması konusunda hem fikir:)

Kına gecesi için neler planladın cnm anlatırsan biras hepimize fikir olmuş olur=)))
 
arkadaslar şöyle 700 800 kişilik ankarada 2.500 en fazla 3000 civarında bildiğin güzel bir düğünü salonu varmı ya :KK43:
 
X