Doğuma Hazırlık 2012 anne adayları hadi toplanalım..=))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
vala yapıcak pek bişi yok canım bu haftalarda başlar 15 haftaya kadar filan devam eder yani benimkisi ööle olmuştu mümkün olduğunca tuzlu ye aşırı su içme çok şiddetli olursan zaten dr ilaç veriyo :49:

vala yapıcak pek bişi yok canım bu haftalarda başlar 15 haftaya kadar filan devam eder yani benimkisi ööle olmuştu mümkün olduğunca tuzlu ye aşırı su içme çok şiddetli olursan zaten dr ilaç veriyo :49:

slm kızlar bende 14 haftalık hamişim anlamadım aşırı su içme ne demek günde 2 litre su içmek gerekiyor benim bildiğim ben içiyorum hiç içmesem 1,5 litreyi buluyor tutlu tamam şişiriyor bene kaçıyorum ama su neden anlamdım

su içmein bi zararı yok ben o açıdan demedim canım zaten mutlaka su içilmeli tabiki ama ilk aylarda bulantı olduğu için su ve sulu gıdalar bulantıyı daha çok tetikliyo genelde kuru tuzlu ve katı şeyler yemek bulantıyı bastırıyo o açıdan söyledim :44: ben mesela ilk aylarımda ne zaman su içsem daha çok kusasım geliyodu damla damla içiyodum nerdeyse ama bulantılarımı atlattım şimdi bol bol içmeye çalışıyorum :49:

Back
X